Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurcakir

flood için özür dilerim.
    Bataryanızı kalibre ettiniz mi . kalibresi bozulmuş olabilir.bataryanızı ne zamandır kullanıyorsunuz?
    marketten Battery Calibration uygulamasını indirin.
    *#0228# yapıp quick start yaptıktan sonra telefonunuzu şarj edin %100 olduğunda şarj kablosunu çıkarmayın.
    batterycalibration uygulamasını açıp kalibre butonuna basın. daha sonra şarj kablosunu çıkarın.şarjınız bitinceye kadar telefonu tekrar şarja takmayın.
    bunlar için telefonunuzun rootlu olması gerekiyor.
    bu şekilde düzelir inşallah.

Hocam eline sağlık anlatmışsın ama Vergi arkadaşın batarya ölmüş ne yapsak kurtaramayız aynısı benimde başıma gelmişti batarya aldım. Kalibre fayda etmez ona bu saatten sonra

Bu arada Vergi hocam bataryanızda şişme varmı senin dediğin türden gariplikleri genelde şişmiş bataryalar yapıyor.

@Vergi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 4 Temmuz 2014; 13:50:17 >

• var şişme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vergi

var şişme

Hemen yeni bir pil alın hocam. şişmiş bataryanın patlama tehlikesi vardır. ne yaparsanız yapın düzelmez ve tehlikeli. tek çözümünüz yeni batarya almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 4 Temmuz 2014; 14:04:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

quote:

Orijinalden alıntı: Vergi

var şişme

Hemen yeni bir pil alın hocam. şişmiş bataryanın patlama tehlikesi vardır. ne yaparsanız yapın düzelmez ve tehlikeli. tek çözümünüz yeni batarya almak

+1 şakaya gelmez.

sonra akşam haberlerinde tv ye çıkmayalım en son foruma yazdı suratına patladı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Temmuz 2014; 14:11:43 >
  • serdar431431 kullanıcısına yanıt
    ALLAH ikinizden de razı olsun, murat ve serdar kardeşlerim, ilk sayfadaki murat kardeşimin anlattığı gibi romu yükledim, sonra mk6 kernel ve modemi yükledim, telefon açıldı şebeke yok ;) ama içim rahattı nedense telefonu yeniden başlattım şu an internet sayfasında gözümle bi aşağı bi yukarı yapıyorum, şebekede var mis gibi ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepli007

ALLAH ikinizden de razı olsun, murat ve serdar kardeşlerim, ilk sayfadaki murat kardeşimin anlattığı gibi romu yükledim, sonra mk6 kernel ve modemi yükledim, telefon açıldı şebeke yok ;) ama içim rahattı nedense telefonu yeniden başlattım şu an internet sayfasında gözümle bi aşağı bi yukarı yapıyorum, şebekede var mis gibi ,

Allah cümlemizden razı olsun İnşallah kardeşim güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepli007

haydi hayırlı olsun kardeş.
  • çok teşekker ederim sayenizde...
  • serdar431431 kullanıcısına yanıt
    batarya kalibrasyonu için faydali bir bilgi olmuş oldu
    batarya sistiyse yapacak birsey yok arka kapağa 70tl sıkışmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stok kernel atınca ram rahatladı. Ekran süresi de artar umarım :)

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

• arkadaşlar bu telefondaki genel olarak app ve ayarlarımızı kaydede bileceğimiz bir program var mı ?
  • _warez_ kullanıcısına yanıt
    var tabiki. titanium backup programıyla uygulamarınızı yedekleyebilirsiniz.
  • Stock kernelin linki var mı ?

• ozgurcakir kullanıcısına yanıt
    hocam peki sistemde yaptığımız ayarlar kaydecek program var mıdır ?
    Sistemde yaptığımız ayarlar derken hocam ?
  • ozgurcakir kullanıcısına yanıt
    mesela hocam facebook instagram twitter gibi hesapları yedek alarak tekrar bilgileri girmeden direk yedeği kurup girmek gibi.
  • MERHABA ARKADAŞLAR KLON İMEİ İLE -STOCK ROM VE efeXTREME V2 ROM U GOOY-MAX 2.3.1 KERNEL İLE KULLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA KENDİ DENEDİĞİM VE HER İKİ ROMDADA DENEDİĞİMVE ŞEBEKENİN GELDİĞİ YONTEMİ ANLATIYIM İLK ÖNCE VERDİĞİM LİNKTEN DOSYALARI İNDİRİN GNA8 MODEMİ VE GOOY-MAX KERNELİ CWMDEN KURUP TLF AÇIN VE TEKRAR KAPATIP CWM DEN İNİT-SCRİPT KURUN ARKASINDAN TEKRAR GNA8 MODEM VE GOOY KURUN TLF AÇIN BENDE ŞEBEKE GELDİ HER İKİ ROMDADA UMARIM BU YÖNTEMLE SŞZDEDE GELİR

Dropbox
    klon imeili s3 e googymax 2.3.1 yükleme
    https://www.dropbox.com/sh/tgvggh0qogohy37/AABwJXAvEAAOsexHmBwrAuhAa

APP LER İÇİN ROM TOOLBOX PRO YU KURUN MARKETTEN BENDE ÜCRETLİ VERSİYON VAR ÜCRETSİZ OLANDA OLUYOMU BİLMİYORUM YANLIZ
    titanium backup ile uygulamaları yedeklerken size seçenek sunuyor. uygulama+veri derseniz bütün ayarlarınız yedeklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Stock kernelin linki var mı ?

Gönderdim

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.