Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurcakir

hd 51 den daha memnunum. ama pekde fark yok. 51 52 farketmez guzel rom.telefonumda Şişmeyen romlardan biri

hem 51 hem 52 ikisinide kullandınmı hocam sen? ben sadece 52 kullandım gayet iyiydi. 52 yi seçme sebebim daha güncel olmasıydı. belki 51 de olan bir eksikliği bir hatayı 52 de düzenlemişlerdir diye düşünerek 52 kullandım. çünkü android revolution hd serisinin s3 için onlarca romu var. 51xxugnb6 altyapisina gore hazirlandi. 52 ise en guncel olan xxugnd5 altyapısı ile hazirlandi. kanaatimce guncel olan daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

quote:

Orijinalden alıntı: samed61

arkdaşlar kusuruma bakmayın gözden kacırdım demınden berı bakıyorum ya gormuyorum yada yok yada algılayamıyoom.. :) bu s5 temasının linki nerde yada nasıl oluyoo

gözden kaçırıyorsun ilk sayfada romun linkide anlatımıda romdan resimlerde herşey detayı ile ilk sayfada mevcut

hocam eyvallah bı saat sonra bıdaha baktım buldum sonunda :) bu megawipe da imei felan siliniyormu? birde bu xtrem rom root lumu geliyor kendisi acaba bidaha root dosyasını yuklemeye gerek varmıkı?bırda orjınal rom a donerken mega wipe yapmak gerekiyormu biraz fazla soru sordum kusuruma bakmayın yeniyim daha root işlerinde :)
  • quote:

quote:

quote:

arkdaşlar kusuruma bakmayın gözden kacırdım demınden berı bakıyorum ya gormuyorum yada yok yada algılayamıyoom.. :) bu s5 temasının linki nerde yada nasıl oluyoo

gözden kaçırıyorsun ilk sayfada romun linkide anlatımıda romdan resimlerde herşey detayı ile ilk sayfada mevcut

hocam eyvallah bı saat sonra bıdaha baktım buldum sonunda :) bu megawipe da imei felan siliniyormu? birde bu xtrem rom root lumu geliyor kendisi acaba bidaha root dosyasını yuklemeye gerek varmıkı?bırda orjınal rom a donerken mega wipe yapmak gerekiyormu biraz fazla soru sordum kusuruma bakmayın yeniyim daha root işlerinde :)

efeXTREME kendisinden rootlu gelir. megawipe imei silmez telefonun klon imei ise her rom yüklemede şebeken gider ve bunun çözümü mevcuttur ve kolaydır. patchlı kernel ve modemi yüklersin imei ve şebeke düzelir klon imeilerin kaderi bu ama klon imei değilse hiçbir sorun yok demektir.

Kısaca tekrar root etmen gerekmez rom rootlu olarak geliyor
    megawipeyi ister orjinal olsun ister custom olsun her rom yüklemeden önce yapmanı tavsiye ederim.

• @serdar431431 hocam çok teşşekür ederim rehin aldım sizide (: umarım kazasız belasız atlatırım
  • serdar431431 kullanıcısına yanıt
    hocam inanin hicbir fark göremiyorum ha 52 olmuş ha 51.sarj da da bir degisiklik yok. ikiside ayni gidiyor.
    Hatta nd5 de wakelock cok fazlaydi bende ne yaptiysam pek dusuremedim. hd51 de ise wakelock %3 %5 civari. 52 den 51 donmemin başlıca sebebi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@serdar431431 hocam çok teşşekür ederim rehin aldım sizide (: umarım kazasız belasız atlatırım

Atlatırsın Allah'ın izniyle birşey olmaz birşey olursa biz burdayız Evelallah konu devamlı güncel birimizden biri mutlaka yardım eder. Elini korkak alıştırma Anlatılanları harfiyen yaparsan hiçbir sorunla karşılaşmazsın
  • Hocam kanıma giriyorsun bu custom rom işi zaten hastalık gibi gördüğümü denemek istiyorum
    Şeytan diyor indir 51 i yükle Ama tavsiyelerini gözardı etmeyeceğim efeXTREME den sıkılırsam 51 i deneyeceğim

@ozgurcakir
  • Bu arada Murat hocam nerelerde bugün uğramadı foruma
    @bjk__murat
  • quote:

Bu arada Murat hocam nerelerde bugün uğramadı foruma
    @bjk__murat

iftardan sonra uyuya kalmışım.

bu arada hala extreme' den memnunum hızlı hızlı açılıyor herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

@bjk__murat

Maşallah hocam uykuyu aldınız sahurdan sonra uyumazsınız artık

• quote:

quote:

quote:

@bjk__murat

Maşallah hocam uykuyu aldınız sahurdan sonra uyumazsınız artık

gecelerin adamıyız.

dikkat et bu paylaşımların hepsi gece olmuştur.

• Geceleri daha iyi oluyor hocam forum ortamları @bjk__murat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

Serdar hocam senin yönetimini bir açıklada şöyle anlamayanlarda öylece yapsın nasıl o değerleri aldın.

Hocam bu kadar tembel olmayalım lütfen o resimleri alıntı yaptığın sayfada tüm sayfa ram üzerine konustuk ben ve diğer arkadaşlar herkes ne yaptıgğını güzelce açıkladı zaten okumadan alıntı yapıp tekrar soruyorsun lütfen arkadaşlar 2 satır yazı okumaktan kaçmayalım. bir önceki sayfaya dön o sayfa tüm ram üzerine zaten.

@HeKiMoĞLu-47

Tamam iyi güzelde okumadığım fikrinde yanılıyorsun şöyle derleyici bir bilgi hatta ilk mesaja bile eklenecek güzel ram optimizasyonu bilgisi eklense fenamı olur. Ram s3 lerin en büyük handikapı ve örneğin ben hangi programı durdurayım hangisini sileyim ancak deneme yanılma yoluyla öğrenebilirim ancak sen daha önceden bunları yaptığından dolayı bunları paylaşman daha verimli olmazmı bilmem sen nasıl düşünüyorsun. Yoksa ne erindiğim fikrine nede okumaza zahmetini çekme fikrine katılmıyorum hocam. Bu konuyu uzun zamandır mesajı mesajına takip ediyorum sen bir kaç şeyden bahsettin ancak tam anlamıyla derleyebilirsek daha güzel olacak.

şimdi hocam durum söyle izah edeyim ram optimizasyonu herkesin kullanımına göre değişir. mesela ben accuweather kullanmam ekranın yarısını kapladığı için sevmem ve silerim bu bana ekstra ram açar. ama sen accuweather seviyorsundur kullanırsin. başka bir örnek ben dergim uygulamasını kullanmam gereksiz bana göre ama sen kullanabilirsin. ben canlı duvar kağıtlarını bile silerim ama sen kullanıyor olabilirsin ve silmezsin. ben mail programları kullanmam sen kullanırsın belki. ben oyun oynamam sende 3-4 oyun yüklüdur belki. bende 20 uygulama yüklüdür sende 30 yüklüdür. o yüzden kesin ve net olarak şunu silin bunu silin desek olmaz. ram kullanımı tamamen kişinin kendisinin bileceği birseydir. bunun için kimse bir başkasına şunu sil bunu sil demezki kimsede göremezsin bu durumu çünkü herkesin kullanımı farklıdır telefonu. ben sana kalkıp şunu sil bunu sil diye emir verir gibi konuşamam biz genel olarak bahsetmişiz sen bakarsın önerilere göre kullanmayacagin uygulamaları kendin seçersin. buna karışmak bizim haddimize değil. ben o mesajı sana bu amaçla yazdım kötülüğüne yada başka bir amaçla değil yanlış anlaşılma oldu ise özür dilerim. ram işi tamamen kişinin kendi telefonunu nasıl kullandığı ile ilgilidir.

Estrağfurullah hocam allah sizlerden razı olsun aydınlatıcı bilgilerden ötürü. Hatamız olduysa affola lütfen.

• Amin Allah cümlemizden razı olsun. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    Üstüne alınma tembel insanlar gerçekten çok senin durum ayrı şu anda üstüne alınma sakın. mesela ilk konuda herşey anlatılmış adam okumaya üşeniyor yorum yazıyor şöyle olsa olurmu halbuki okusa cevabın gelmesinden daha hızlı ögrenecektir ama yapmıyor. yada 2 mesaj yukarıda baska birisi soruyor cevaplıyorsun 2 mesaj aşağıda aynı soruyu tekrar soruyor bir başkası benim sitemim bunlara. @HeKiMoĞLu-47
  • Arkadaşlar hayırlı ramazanlar benım söyle bır sıkıntım var aynen alıntı yapıyorum resmını cekıp atamam maalesef ama verılen hata su

''Extrayendo...
    format() expects 5 args, got 4
    E:Error in /storage/sdcard1/efeXTREME_Lite_ROM_v2.0.zip
    (Status 7)
    İnstallation aborted.''

Lütfen çözüm neden yüklenmiyor.

Not: 2 kere indirdim dosyayı megadan dosyalar temız hatta klasöre cıkar yaptım herhangi bir hata almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3nom

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar benım söyle bır sıkıntım var aynen alıntı yapıyorum resmını cekıp atamam maalesef ama verılen hata su

''Extrayendo...
    format() expects 5 args, got 4
    E:Error in /storage/sdcard1/efeXTREME_Lite_ROM_v2.0.zip
    (Status 7)
    İnstallation aborted.''

Lütfen çözüm neden yüklenmiyor.

Not: 2 kere indirdim dosyayı megadan dosyalar temız hatta klasöre cıkar yaptım herhangi bir hata almadım.

İlk sayfada CWM 6.0.3.6 var onunla yükleyin benim başımada gelmişti sağolsun Murat hocam söyledi :D
  • Tamam hocam :)da onu ındırdım oda img uzantılı onu nasıl düzelticez neyle atıcam onu ben ???
  • quote:

Amin Allah cümlemizden razı olsun. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    Üstüne alınma tembel insanlar gerçekten çok senin durum ayrı şu anda üstüne alınma sakın. mesela ilk konuda herşey anlatılmış adam okumaya üşeniyor yorum yazıyor şöyle olsa olurmu halbuki okusa cevabın gelmesinden daha hızlı ögrenecektir ama yapmıyor. yada 2 mesaj yukarıda baska birisi soruyor cevaplıyorsun 2 mesaj aşağıda aynı soruyu tekrar soruyor bir başkası benim sitemim bunlara. @HeKiMoĞLu-47

evet maalesef türk halkı biraz hazırcı.

uzun metin okumak zor geliyor.

paylaşırken bunu düşünerek paylaştım iyicene basit birşekilde anlatayım dedim zorlanmasın kimse resimli anlatımda ekledim ama hala sorunca bende sinirleniyorum arada.

bak mesela sen hiç soru sormadan kendin yaptın oraya bakarak bu kadar şeyi ordan öğrendin hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: v3nom

Tamam hocam :)da onu ındırdım oda img uzantılı onu nasıl düzelticez neyle atıcam onu ben ???

odinle PDA kısmından atacaksın yoksa romu yükleyemezsin
  • quote:

quote:

Amin Allah cümlemizden razı olsun. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

evet maalesef türk halkı biraz hazırcı.

uzun metin okumak zor geliyor.

paylaşırken bunu düşünerek paylaştım iyicene basit birşekilde anlatayım dedim zorlanmasın kimse resimli anlatımda ekledim ama hala sorunca bende sinirleniyorum arada.

bak mesela sen hiç soru sormadan kendin yaptın oraya bakarak bu kadar şeyi ordan öğrendin hep.

Aynen hocam Allah'a şükür ben s3 ilk aldığımda hiçbirsey bilmiyordum senin yazılarını takip ederek atlamadan birebir yaparak yaptım oldu sayende çok şey öğrendim

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.