Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.876
Cevap
233
Favori
790.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam peki hangi kernel iyi Boeffla mı yoksa stock mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kOnUrC@N

Bi de senin yöntemle deneyeceğim bakalım ;)

Hocam 7-7.30 ekran süresi alıyorum mesela şuanda %16 şarj var 6.45 ekran süresi kısıtlama yok oyunda oynuyorm internet daima aktif senk. Açık daha ne olsun .

Al 3000 batarya keyfine bak hocam

• gerçekten güzel 3000 lik bendede var ama kılıf olmadığı için kullanamıyorum kılıfsızda hayatta kullanamam telefonu düşürürüm diye korkuyorum bir kılıf bulabilsem bende vazgecmem 3000 likten @akgolo
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

gerçekten güzel 3000 lik bendede var ama kılıf olmadığı için kullanamıyorum kılıfsızda hayatta kullanamam telefonu düşürürüm diye korkuyorum bir kılıf bulabilsem bende vazgecmem 3000 likten @akgolo

Hocam kullan gitsin ya boşver . Kılıfsız kullanıpta ekranın kırılacağı varsa yani o paranın cebinden çıkacağı varsa illaki çıkar cebinden düşer yine çıkar:)

Çok şükür öyle bir sorunum olmadı inşallah benimgibi kılıfsız kullananlarında başına gelmez:)

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

quote:

Orijinalden alıntı: serdar431431

gerçekten güzel 3000 lik bendede var ama kılıf olmadığı için kullanamıyorum kılıfsızda hayatta kullanamam telefonu düşürürüm diye korkuyorum bir kılıf bulabilsem bende vazgecmem 3000 likten @akgolo

Hocam kullan gitsin ya boşver . Kılıfsız kullanıpta ekranın kırılacağı varsa yani o paranın cebinden çıkacağı varsa illaki çıkar cebinden düşer yine çıkar:)

Çok şükür öyle bir sorunum olmadı inşallah benimgibi kılıfsız kullananlarında başına gelmez:)

Aminnn İnşallah
    Ya yine kullanırım kılıfsız ama sizde varmı bilmiyorum kenarındaki gri çerçevede oldukça fazla soyulma var çok çirkin bir görüntü oluyor bide o var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar431431 -- 4 Temmuz 2014; 2:55:20 >

• @serdar431431

İşte bu da kılıflı kullanma zararları:)) bende sağ üst köşede biraz var birde ses açma tuşunun orda az bişey var çerçeve mavi olduğu için pek gözede batmıyor zaten:)

• _warez_ kullanıcısına yanıt
    4.3 surumlerde bana gore stock daha iyi. tamam custom kernellerde farkli governorlar var ama sarjim cok gitsin diye bu sefer de kasilmalar başlıyor. en ideali stock kernel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcakir

4.3 surumlerde bana gore stock daha iyi. tamam custom kernellerde farkli governorlar var ama sarjim cok gitsin diye bu sefer de kasilmalar başlıyor. en ideali stock kernel.

ben boeffla ' dan bir zarar görmedim stock ' a geçmem gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _warez_

evet arkadaşlar benim ram şişmesi durumuna çözüm buldum.
    boeffla kernel ı kaldırıp orijinal olan 4.3 kernelini kurun tabi wipe cache yapmayı unutmayın ;)

boeffla kernel ile ram kullanımı
    TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

orijinal kernel ile ram kullanımı.

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!]

Xda da aradımda orijinal kerneli bulamadım hpcam bir el atsan :)

• Arkadaşlar merhaba Pilin yüzdesi % 70 iken oyun oynadığım zaman candy crash 10-15 dakika sonra telefon kitleniyor açılmıyor pili çıkarıp taktığımda ise pil yüzdesi %1 oluyor, pilde mi sorun var yoksa telefondamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vergi

Arkadaşlar merhaba Pilin yüzdesi % 70 iken oyun oynadığım zaman candy crash 10-15 dakika sonra telefon kitleniyor açılmıyor pili çıkarıp taktığımda ise pil yüzdesi %1 oluyor, pilde mi sorun var yoksa telefondamı

oo sıkıntı büyük gibi duruyor.

bana göre pil.

ne kadar oldu alalı ?
  • n9005 için ingiltere romunda güncelleme çıkmış. download booster, çocuk modu ve knox 2 eklenmiş yenilik olarak. şimdi bu romu yüklesek knox 2den dolayı root yapma veya rom değiştirme(ingiltere romundan polonya romuna geçmek gibi) sorunu olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agirseviyorum -- 4 Temmuz 2014; 9:50:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agirseviyorum

n9005 için ingiltere romunda güncelleme çıkmış. download booster, çocuk modu ve knox 2 eklenmiş yenilik olarak. şimdi bu romu yüklesek knox 2den dolayı root yapma veya rom değiştirme(ingiltere romundan polonya romuna geçmek gibi) sorunu olur mu acaba?

olabilir

konuya koyarım akşama
  • serdar kardeş özelden mesaj atamadım da sana, burdan yazayım dedim, benim cihaz yurt dışı klon imelli daha önce burdan 4.3 atmıştım ve s5 romu ile kulllanıyorum şu an şimdi ben bu çok beğenilen ;) efeXTREME ROM V2.0 romu yüklesem şebekede sorun çıkarmı acaba, murat kardeşime sordum, sana sormamı söyledi.. iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepli007

serdar kardeş özelden mesaj atamadım da sana, burdan yazayım dedim, benim cihaz yurt dışı klon imelli daha önce burdan 4.3 atmıştım ve s5 romu ile kulllanıyorum şu an şimdi ben bu çok beğenilen ;) efeXTREME ROM V2.0 romu yüklesem şebekede sorun çıkarmı acaba, murat kardeşime sordum, sana sormamı söyledi.. iyi günler.

serdar bir bak sen stock kernellemi sorun yaşamıyordun boeffla ' ylamı ?
  • quote:

serdar kardeş özelden mesaj atamadım da sana, burdan yazayım dedim, benim cihaz yurt dışı klon imelli daha önce burdan 4.3 atmıştım ve s5 romu ile kulllanıyorum şu an şimdi ben bu çok beğenilen ;) efeXTREME ROM V2.0 romu yüklesem şebekede sorun çıkarmı acaba, murat kardeşime sordum, sana sormamı söyledi.. iyi günler.

Klon imeili cihazlar için 1. mesajda belirttiği gibi mk6 sürümlü pach kullanmalısın. 1. mesajı dikkatlice okumanı tavsiye ederim...
  • HeKiMoĞLu-47 kullanıcısına yanıt
    kardeş o orjinal rom yani 4.3 güncellemesini yaparken kullandım sıkıntı olmadı, ama işte şimdi bu rom farklı olduğu için yanlış bişey yapmak istemiyorum..
  • yok zararı olmaz tabiki. ama stock kernelle ben bir fark göremiyorum. ve ram kullanımı stock a gore daha fazla.
    boeffla yı ancak boeffla sound için kullanırım. ses kalitesini gerçekten artırıyor.
  • Vergi V kullanıcısına yanıt
    flood için özür dilerim.
    Bataryanızı kalibre ettiniz mi . kalibresi bozulmuş olabilir.bataryanızı ne zamandır kullanıyorsunuz?
    marketten Battery Calibration uygulamasını indirin.
    *#0228# yapıp quick start yaptıktan sonra telefonunuzu şarj edin %100 olduğunda şarj kablosunu çıkarmayın.
    batterycalibration uygulamasını açıp kalibre butonuna basın. daha sonra şarj kablosunu çıkarın.şarjınız bitinceye kadar telefonu tekrar şarja takmayın.
    bunlar için telefonunuzun rootlu olması gerekiyor.
    bu şekilde düzelir inşallah.
  • quote:

Kusura bakmayın geç görebildim evet hocam şebeke ve imei gider. ilk sayfadaki mk6 kernel ve modemi yükleyerek sorunu çözebilirsin.
    Hayır ben boeffla kernel kullanmak istiyorum diyorsan önce patchlı mk6 kernel ve modemi yükle en son boeffla kernel 5.2 yükle boeffla kerneli kullanabilirsin.

yok ben googymax kernel kullancam diyorsan aynı şekil patchlı mk6 kernel ve modem son olarakta googymaz 2.0.8 kerneli yüklemelisin ilk sayfadaki 2.3.1 yükleme şebeke ve imei gider.

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.