Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 87668767876887698770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cigano

Şu an çok kıskandım hocam :( Benimki hala Topkapı'da gümrğk işlemlerinin bitmesini bekliyor :((

Sizinkide inşallah en kısa zamanda gelir küçüklükten beri hep playstationım olsun isterdim hep ps kafelere gider saatlerce oynardım şimdi kendime ait bir tane olunca dünyalar benim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TEKTON 28301 Everybit Tech Rescue (TM) Kit ;https://www.amazon.com/dp/B00VJYWRKW Fiyatı kargo dahil 32 Dolar indirimlerde 25 Dolar olmuş kargo dahil.

Birde şunu buldum iFixit Pro Tech Toolkit ;https://www.amazon.com/iFixit-Pro-Tech-Toolkit-2016/dp/B01GF0KV6G Fiyatı 80 Dolar ayrıca şuan ülkemize gönderimi yok ancak classic versiyonunun gönderimi var bu da demek oluyor ki ürün yeni olduğu için gönderimi yok mail yolluyacam kendilerine bakalım ne cevap verecekler.

Siz hangisini önerirsiniz Tekton markasını daha önceden duyan var mı ? Kalitesi vs. nasıl iFixit markasını söylemeye gerek yok sadece şu anlık Türkiye'ye gönderimi yok birde çok pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyde -- 2 Aralık 2016; 13:5:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

hayırlı olsun.

Sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

vay arkadaş bu amazon.de bir daha bi şey alırsam 2 olsun hem kargoyu 5 gün geciktir hem yavaş kargoya ver türkiye desteği veriyor diye erken sevindik sanırım

Hocam bu amazonla alakalı bir durum değil ülkeye girince sıkıntı başlıyor. benim kargom italya dan almanya ya 1 almanyadan Türkiye ye 1 günde geldi toplam 2 gün yani 26 sından beri ups gümrükte bekliyordu iki kez yetki belgesi yollamama rağmen çıkış yapmadılar amazon müşteri hizmetleri ile telefonla konuştum onlar aradı onlara da bekletiyoruz demişler sebebini söylemiyorlar. müşteri hizmetleri şaşkın "yarın çıkacak diyorlar ama sebebini söylemiyorlar almanya da böyle şeyler olmaz" diyor. Yani sorun yine bizde yine de müşteri hizmetlerindeki 10 kez özür diledi Teşekkür ettim kapattım.

• Arkadaşlar geçen gün nvidia watch dogs 2 kampanyası amazon.com alınan kartlar için geçerli mi diye sormuştum.
    Az önce mail attıktan sonra ufak bir araştırma yaptım nvidia da, cevap aşağı...

Bu almanya nvidia
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Bu da amerika

Maile gelen cevap da hayır olacak yüksek ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 2 Aralık 2016; 13:5:30 >

• Bugün MM300 ve Division geldi Alamanyandan, pad oldukça güzel hoşuma gitti.
  • Ps4 için bekliyorum.Bakalım ne zaman çıkacak gümrükten.

• quote:

Orijinalden alıntı: adamındibi

Geçen cuma aldığım ps4 az önce elime ulaştı
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

İstanbuldamısınız ve en son güncelleme 30 kasım mı görünüyor hocam , müsait bi zamanınızda ekran cıktısını yollarmısınız ups hareketlerinin...
    aynı şekildeyse gidip subeye soracam, belki bizimde dağımtımda

• quote:

Orijinalden alıntı: mali87

Ps4 için bekliyorum.Bakalım ne zaman çıkacak gümrükten.

Gümrükten çekim dediğine göre çıkmış hocam çekmişler gümrükten yani lokal taşıyıcıya ups yada yurtiçi kargoya verilir bugün

• Sennheiser hd598se toplam 174 euro. Ben takip ediyorum ama .com da dip fiyat görmesini bekliyorum

https://www.amazon.it/gp/product/B0126HISOO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A11IL2PNWYJU7H
  • 15 dolara bedava resmen add on item diye ekledim ekledigim sepetteki urunden hizli geldi :) kargo ucuz olsun diye koymustun halbuki 1 tane daha alicam kardesime olur oda

• :S kullanıcısına yanıt
    Bugün .de de indirime girecek orayı da takip edin.

• Uygulamada da teslim edildi görünüyor

• PS4 Kamera ve DS4'üm bir haftada geldi. Gerçekten çok karlı oldu bu :)
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• Yedaself kullanıcısına yanıt
    Link var mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntln

quote:

Orijinalden alıntı: adamındibi

Geçen cuma aldığım ps4 az önce elime ulaştı

İstanbuldamısınız ve en son güncelleme 30 kasım mı görünüyor hocam , müsait bi zamanınızda ekran cıktısını yollarmısınız ups hareketlerinin...
    aynı şekildeyse gidip subeye soracam, belki bizimde dağımtımda

Alttaki mesaja ekledim hocam kargo hareketini ankarada oturuyorum

• TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

3 gündür böyle bekliyor. Bir hareket olur umarım bir zaman.
  • dolar 3.51 euro 3.75 başlığa artık anlık dolar kuru filanmı eklesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

Sennheiser hd598se toplam 174 euro. Ben takip ediyorum ama .com da dip fiyat görmesini bekliyorum

https://www.amazon.it/gp/product/B0126HISOO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A11IL2PNWYJU7H

Oyun için mi alacaksın?

• 
Sayfa: önceki 87668767876887698770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.