Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8767. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (9 Mobil) - 6 Masaüstü9 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 87658766876787688769
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle SSD alanlardan belki bilmeyenler vardır; laptop kullanıyorsanız optik sürücüyü iptal edip hard disk kızağı yerleştirebilirsiniz yerine. Hepsiburada da 20 tl'lik bişey, pahalılarına bakmayın. Crucial 750gb ssd aldım, 750gb hdd'yi ne yapacağım derken öyle bir imkan oldu; gayet de güzel çalışıyor; ihtiyacınız yoksa boşuna dış hdd olarak kullanmayın eskiyi.
  • Steam controller geldi dün.
    Hafif bir takozluk var ama pişman değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı Cumalar kardeşlerim, indirimleriniz bol cumanız mübarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Aralık 2016; 12:34:40 >
  • Yetki belgelerini işleme koymamışlar şaka gibi. Bugün koyacağız dediler pek inanmıyorum

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
  • https://www.amazon.de/gp/product/B00PM316E4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

bu montu aldım arkadaşlar sepette 52 euroya düşüyor uygun gibi diğer renkleri 179 euro yazıyor.
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Buna kalp dayanmaz
  • BAVUL İNDİRİMLERİ İÇİN TIKLA

Beyerdynamic DT 770 Headphones, black Limited Edition 16 ohm
    160€ > ?https://www.amazon.de/dp/B01G8K70GW

15.24'te 109€'ya düşebilir, DİKKAT bekleyenlerine duyurulur bir alt modeli de aynı paraya düşmüştü sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Aralık 2016; 12:36:14 >

• Arkadaslar en ustteki son hareket, son virakma bekliyor yaziyor, bunun anlami nedir?

02/12/2016 09:02
    Paketiniz gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor.

Istanbul, TR
    02/12/2016 09:00
    İthalat için gerekli belgeler tam değil veya eksik. Bu bilgileri almak için çalışıyoruz. / Alıcıyla irtibata geçtik.

Istanbul, TR
    01/12/2016 12:00
    Vekaletname belgesi eksik ve gümrükleme için gerekiyor. Bu bilgiyi almaya çalışıyoruz. / Alıcıyla irtibata geçtik.

• ARkadaşlar böyle bir uyarı aldım ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misinz ACİLL... TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • Geçen cuma aldığım ps4 az önce elime ulaştı
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• Ptt kargo ile gönder diğerleri korkunç rakam çıkartıyor ödemezler...

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. İlk günlerinden beri diyorum bu Amazon.de 5 para etmez uzak dursun herkes.. semtindeki köşe başı dükkanı gibi bir tavırları var com la alakası yok bunların..

Boş boş Amazon .de yi savunanlar dedikleri mi yanlış anlayanlar var. Konuyu takip edenler ne demek istediğimi anlıyordur zaten. O yüzden boş muhabbete girip herkese cevap vermiyorum bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 2 Aralık 2016; 12:56:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamındibi

Geçen cuma aldığım ps4 az önce elime ulaştı
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Çok şükür birine geldi. Hala bekliyoruz. UPS takip de ne olarak görünüyor? Hala gümrük mü yoksa teslim edildi mi?

güle güle kullanın.

• İki tane ürün aldım sorunsuz geldi ve gayet yardımcı oldular sorun olunca mail attım adamlar almanya'dan telefon ile arayıp yardımcı oldular

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

vay arkadaş bu amazon.de bir daha bi şey alırsam 2 olsun hem kargoyu 5 gün geciktir hem yavaş kargoya ver türkiye desteği veriyor diye erken sevindik sanırım

Pazartesi gece 11'de sipariş verdiğim ayakkabı dün öğlen 12'de elimdeydi. UPS'le göndermişler. Ondan önceki hafta çarşamba(23'ünde) günü verdiğim siparişler i-Parcel ile bu çarşamba(30'unda) elimdeydi
  • adamındibi A kullanıcısına yanıt
    Şu an çok kıskandım hocam :( Benimki hala Topkapı'da gümrğk işlemlerinin bitmesini bekliyor :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehennemden_Cennete kullanıcısına yanıt
    Hocam ups uygulamasında hala gümrük yazıyor ama siteye girip yurt içi arama yapınca dağıtımda görünüyor teşekkürler inşallah sizinkide en kısa zamanda gelir

• Arkadaşlar şimdi yine maalesef amazon.de tarafından arandım telefon ile görüştüm.
    Telefon olayında direk türkler ile muhattap olduğumuz için telefon seçeneği yerine mail yolu ile sorunumu yazmıştım
    çünkü önceki maillerimde dönüşü türkçe olsada altta yabancı isimler yazıyordu ve daha düzgün doğru cevaplar alıyordum ve mail olduğu için de o an değilde
    konuyu araştırarak dönme imkanları oluyor.
    Ama maalesef mailime telefon ile döndü birisi ve türkçesi de çok kıt başta dediklerini anlamakta zorlandım.
    Şimdi bu pc kasası siparişlerinde amazon siparişin son aşamasında ekstra bir amazon box'ta isterseniz öyle bir seçeneğimiz var diyor.
    Yani kasanın kendi orjinal kutusu değilde onu daha büyük bir kutuya koyuyorlar böylece illaki kutular zarar görüyor taşımada bu zarar da o kutuya geliyor orjinal kutu sağlam geliyor.
    Durum bu. Ama maalesef türk çalışanın böyle birşeyden bile haberi yokmuş onu anladım maalesef söyledim de sizin bu özelliğinden haberiniz yok diye amazon'un.
    Konuşmalarından anladığım bana sistemde hediye paketi diye gözüktüğü için bu olay bana ekstra birşey ödememişsiniz hediye paketi için ondandır dedi birde
    Anlattım alakası yok hatta aynı kasayı ben aldım birde 3 hafta önce aynı sistemle o geldi ayrıca koca kutu içinde orjinal kutu sapasağlam bunda yapmamışsınız falan anlattım.
    Dediği son şey valla bende anlamadım oldu
    Şimdi kutuyuda açıcam kutu delinmiş falan ezilmiş umarım kasa sağlamdır yoksa aldık başımıza belayı.
    Ne yapıcaz bu hiçbirşeyden habersiz türkler ile bilmiyorum. Bir keresinde maili İngilizce yazmıştım ingilizce dönüş olmuştu artık ona dönücem herhalde.

• UfukAkkus1 kullanıcısına yanıt
    ekliki hepsi hatta daha şimdi başka bir siparişim geldi üstelik hiç bir bilgilendime falan olmadan kargo geldi bıraktı, acaba vekalet mi istiyorlar ki kargo istanbulda gözüküyor arayanda olmadı kargo firmasından
  • 
Sayfa: önceki 87658766876787688769
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.