Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8770. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 87688769877087718772
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birebir aynı bendede. Yarın gelse en azından. Bugün ankaraya gelse gidip kendim alcam ama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargom hala gelmedi. Bana gücenmiş. Gümrükçü abiyle araları bozulmuş! Vekalet istiyormuş ne yapayım? @MMistanbul

• KURSAD. kullanıcısına yanıt
    xxlboy kullanıcısına yanıt
    Ürün bazen kurallar gereği (birkaç sayfa öncesinde ses sistemi için aynı durumu yaşadığımı belirtmiştim) geri amazona gönderilebiliyor ve bu durum alıcıya bildirilmiyor. Sizin yapmanız gereken i-parcel ile ürünün durumu hakkında bilgi almak. Eğer ürün onlara hiç ulaşmamışsa veya ulaşıpta geri gönderildiyse bunun bilgisini aldıktan sonra amazonla irtibata geçin. Gerekeni yaparlar zaten.
  • DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt
    Haftasonu test ederim deneyimlerimi paylaşırım dilerseniz.
  • Ups denen firma yetki belgelerimi 30'unda sabah göndermeme ve onlar tarafından evraklarınız elimize ulaştı denilmesine rağmen bugüne kadar işleme koymamışlar. Amazon.de ile iletişime geçtim onlarda ups ile tekrar iletişime geçtiler. Sanırım günlük aldıkları ücret için ups bilerek bekletiyor. Ben öyle düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamındibi

quote:

Orijinalden alıntı: Cigano

Şu an çok kıskandım hocam :( Benimki hala Topkapı'da gümrğk işlemlerinin bitmesini bekliyor :((

Sizinkide inşallah en kısa zamanda gelir küçüklükten beri hep playstationım olsun isterdim hep ps kafelere gider saatlerce oynardım şimdi kendime ait bir tane olunca dünyalar benim oldu

Bun vesile olduğuma sevindim, oynadıkça bizi hatırla.
  • Western Digital My Passport Ultra 2 TB 74,79 euro

https://www.amazon.de/Western-Digital-Passport-Festplatte-mattschwarz/dp/B00Y0R94PQ/ref=sr_1_4?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1480675670&sr=1-4

• quote:

Orijinalden alıntı: ragenevil

Benimde garanti bonus çifter çifter çekiyo sağolsun. Önce provizyona alıyor sonra kargolanınca kur farkını da iteleyerek bi daha kesiyor bugün kartta para yok maili aldım amazondan. Şimdi ne yapacağımı da bilmiyorum mecbur yine para koycaz karta! Oysaki parasını çoktan aldılar provizyonda kuzu kuzu yatıyor. -130 oldum durduk yere şaka gibi bakalım bu gidişte gift kart alıp alışverişi o şekil yapıcaz öyle görünüyor.

Bende 3 ürün aldım aynısı oldu. Maalesef bu şekilde ürün alacaklar önceden 2 katı hesaplama yapsınlar. Yoksa başka alacakları ürün varsa almakta sıkıntı yaşarlar. Bende böyle olacağını bilseydim gift kart alırdım.Hem sabit kur hem provizyon derdi yok.

• Eşimin mastercard'ı ile amazon.de ve amazon.com dan 10 euro ve 10 dolar promosyon almıştım. Ancak banka yurtdışı alışverişe açık demesine rağmen bir türlü kartı kabul etmiyor. Ne yapmam gerek? Kendi kartım visa.
  • Colombia botların su gecirmeme özelliğini test eden varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: küfrettin

quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

15 dolara bedava resmen add on item diye ekledim ekledigim sepetteki urunden hizli geldi :) kargo ucuz olsun diye koymustun halbuki 1 tane daha alicam kardesime olur oda
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Hocam açarmısınız biraz. Add on nasıl eklenir

Belirli olmayan bir süre cevap bekleyebilirsiniz veya ilk sayfayı açarak 10 15 sn de öğrenebilirsiniz.

• 45 Euro'ya aldığım Jack Wolfskin botlarım bugün ulaştı. 25 Aralık'ta sipariş vermiştim. Haber verenlere teşekkür ederim.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    eyvah eyvah.. aynı şekilde 2 kargo da ben de var.biri aynen sizin açıklanız gibi diğerine de dün Received at i-Parcel diye açıklama girmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

Eşimin mastercard'ı ile amazon.de ve amazon.com dan 10 euro ve 10 dolar promosyon almıştım. Ancak banka yurtdışı alışverişe açık demesine rağmen bir türlü kartı kabul etmiyor. Ne yapmam gerek? Kendi kartım visa.

Sorduğun şey bankacılık bilgisi içeriyor Amazon değil o yüzden bankanı arayıp durumu detaylı konuşabilirsin.
  • fairfight94 kullanıcısına yanıt
    Kısmet artık. Neyse ki güzel bir skechers aldım haftaya gelir muhtemelen. Size hayırlı olsun bu arada güzel günlerde kullanın

• Arkadaşlar bf dışında da mont indirimi denk geliyor mu? Boşa kürek çekmeyelim Amazon'da sabahtan akşama kadar :)

• Amazon.com iyice cozuttu 88tl tutarinda adı eğitim olan bi para.kesmiş extrede yaziyo bu para ne olaki?? Bilen acil cevap atarsa sevinirim extrede eğitim yazan ne.prime uyeligimi? Devam etmemesiniçin.kapatmistim o.oldugunu sanmiyorum

• Daha önce Amazon.com dan ürün alıpta Almanya üzerinden gelen varmı benim bir haftadır Abd yi diyar diyar gezen ürünüm Köln üzerinden İstanbula inmiş gözüküyor. PTS sisteminde kayıtlı değil artık bakalım gelsinmde kayıt mayıt önemli değil
  • Sennheiser PC350 kulaklığım geldi ama kutusu yok direk buna koymuşlar, şaşırdım.
    Aynı kulaklıktan gelen oldu mu?

• Kahve makinesi artı mikrodalga fırın.

Amazon fiyatı= 85 Euro/310 Tl
    TR fiyatı= 800 TL. Muazzam...
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• 
Sayfa: önceki 87688769877087718772
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.