Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8765. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 87638764876587668767
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vurdu gol oldu, bu gol çıkmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puma şortlar yanıyor bazı bedenleri 6,63 € ya geliyor https://www.amazon.de/gp/product/B01DZXT6JO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1&psc=1

Puma Bayan T-Shirtler de 4,40€ dan başlıyor
    https://www.amazon.de/gp/product/B01DZWOOFQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpi1905 -- 2 Aralık 2016; 11:30:45 >

• 3.72 olan euro için oha diyorum.
  • günaydın amazondaki euro kuru ile dövizdeki kur çok farklı arada 20 krş fark var neredeyse neden böyle?
  • 20 euroya satın aldığım new balance ayakkabılar geldi. Türkiye fiyatı 300 tl gerçekten teşekkürler bilgilendirme için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

Ps4 29 Kasımdan beri gümrükte telefon açtım bugün gümrükten çıkması bekleiyor çıkarsa pazartesi gelir diyo :) amazona göre dün bana teslim edilmesi gerekiyordu, böyle işin ben....

Benimde 29 uydu. Dün çıktı az sonra şubeden almaya gideceğim. İstanbul'sa yarın alırsınız diye tahmin ediyorum.

Eskişehir hocam anca pazartesiye gelir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

Benim kargo yüzerek geliyomuş! Boğulmaz dimi?

Kargocuların yüzünden yeni fırsatları kaçırıyoruz. Sizin kargonuzdan bizene arkadaş. İnsan olan 1 kerede anlar. O kadar kişi rahatsızlığını dile getirdi.

Kargo muhabbeti boş ve sen öyle şeyler yapmıyorsun yani?

Off çok ağır olmuş

• Siyah new balance'larda 44 numarası olup, 42 ya da 42.5 ile takas etmek isteyen olursa bana özel mesaj atarsa sevinirim.
  • fieryboys F kullanıcısına yanıt
    hocam ups ile kim ne aldıysa takıldı ne hikmetse ama alınanlar genelde vergi üzeriydi vergi altı oluo takılınca 3 gündür de bekletilince bi anlamı kalmadı ups in de i parcel ,le simdiye gelmişti neden takılıyor anlamadım
  • Gümrük bizim ürünleri salmadı hala

• lycantrophic kullanıcısına yanıt
    Hocam evrağı doldurup yollayın 2 3 güne çıkar teslim edilir ama bu protein tozu reçete ile alındığı için gümrükde kalır o yüzden iparcel ile protein tozu almak çok daha mantıklı

• Bu bir kullanıcı adı kullanıcısına yanıt
    tamam mail attım chat giremiyorum hesap kitli oldugu için bi sorum daha olacaktı eğer hesap açılmassa çekilen para tekrar iade olacakmı yoksa bir işlem yapmak gerekiyormu ayrıca yardımların için teşekurler
  • merhabalar böyle bir mail aldım siparişimle ilgili ama tam anlayamadım yardımcı olabilecek birlieri var mı acaba?

We're writing about the order # 114-6466460-5767422

As per customs regulations, the carrier needs the recipient's . Please add it to the recipient’s address during checkout or by visiting "Your Account" and clicking "Manage Address Book" under the Address Book heading.

Visit our Help Page

We're very sorry about this unavoidable delay and we appreciate your patience.
  • TrgyStc T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de alırsam şehir içinde kullanıcam cevap için teşekkür ederim...

• sorix kullanıcısına yanıt
    Hem 2 haftada kargolamadılar iptal ettirdiler hem de gift kart ile satın aldığım için paramı iade etmediler...

• amazon.de den aldığım 400c kasayı (72euro verg altı ) tahminden 1 gün geç kargoya verdikleri için jest olsun diye hızlı kargoya vermişler ve tabiki ups tabiki gümrüğe takıldı yetki belgsini 1 saat içinde yolladım arayıp teyit ettirdim doğruluğunu ve ulaştığını fakat sağolsunlar 3 gün oldu hala kargo takipte yetki belgesi bekleniyor diyor başka işlem yapılmamış i parcel + yurt içi kargoyla daha kısa zamanda elime ulaşmıştı
  • fairfight94 kullanıcısına yanıt
    İlk amazon deneyimimi yaşayacaktım. tereddüt ettim sipariş geçmedim. Sepette bekliyodu o new balance... Cesaretimi topladım Tam sipariş geçicem, sepetten silinmişler! fiyatı da yükselmişti artık ve alamadım! yaramı deşme gardaş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

Ps4 29 Kasımdan beri gümrükte telefon açtım bugün gümrükten çıkması bekleiyor çıkarsa pazartesi gelir diyo :) amazona göre dün bana teslim edilmesi gerekiyordu, böyle işin ben....

Benimde 29 uydu. Dün çıktı az sonra şubeden almaya gideceğim. İstanbul'sa yarın alırsınız diye tahmin ediyorum.

Benimki de 29'undan bu yana bekliyor gümrükte ve hiç bir hareketlilik yok. Arayayım mı sizin gibi ups'yi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

Benim kargo yüzerek geliyomuş! Boğulmaz dimi?

Kargocuların yüzünden yeni fırsatları kaçırıyoruz. Sizin kargonuzdan bizene arkadaş. İnsan olan 1 kerede anlar. O kadar kişi rahatsızlığını dile getirdi.

Kargo muhabbeti boş ve sen öyle şeyler yapmıyorsun yani?

• dronebey kullanıcısına yanıt
    Test edebildiniz mi nasıl ?

• 
Sayfa: önceki 87638764876587668767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.