Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
31 Misafir (19 Mobil) - 12 Masaüstü19 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 84108411841284138414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet güzel monitörler var ama şuanki sistemime o monitre okdar para vermem bana mantıksız geliyor..fiyatlar pahalı...ben sonuçta hobi olarak oyun oynarım..ve bana 75hz yetiryor gerçekten ..144 filan tamam güzel de çok fazla paralar..o paraya samsung lcd tv 4k tv alırım..daha mutlu olurum..:D
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Eminim bu alışverişte siz satıcı taraf olsanız hemen $5 indirimi yapardınız.
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Hocam taotronics nasıl 20 euro oluyor? Bende anca 2 tane alırsam birinde 9 euro indiriyor.
  • GALDER G kullanıcısına yanıt
    Hocam amazon.de'de 49 eur üstüne kargo almıyor simdilik.O yüzden aldım ya ...(Laney cup head ampli ve laney cub cab)Ampli 9 kg Kabin 15kg ayrı ayrı aldım)

Ampliyi ikinci el yeni gibi ibarelisinden aldım bakalım ..Onda %40 düştü.Sadece o üründe gümrük almadı.Bakalım kaç para çıkaracaklar.Totalde 1300 tl falan verdim.
  • https://www.amazon.de/gp/aw/d/B015STDRXO/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 samsung 850 evo 250 gb 74 euro ya geliyor yaklaşık 266 tl iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Incredibles T kullanıcısına yanıt
    abi bunun sebebi nedir ya birçok kişinin hesabını kilitliyo bu .de sebebi neyse bilelimde yapmayalım yani

• Lan amazon de çakalsın Salewa mont beğendik, 95 euro XL bedeni.. Vergisi düşmüyor diye mesaj attım ,ürünü listeden kaldırmış şerefsizler.Mesaj attıktan sonra oldu bu.

Anladım ki şu meşhur amazon müşteri hak ve hizmetleri sadece AMAZON.COM için geçerliymiş,de,it,fr,es falan hikaye...

• quote:

Orijinalden alıntı: ZECKSE

quote:

Orijinalden alıntı: Tardokath

Gençler selam ps4 fırsatını kaçırmamla ona yakın bi şeyler bakayım dedim "Xbox One S Fifa 17 bundle" fiyatı vergi hariç 200 euro ya geliyor fakat vergi işin içine girince 88 euro vergi çıkıyor yani oyundan da mı alıyorlar vergiyi 88 euro bana baya fazla geldi... O kadar vergi çıkmasa aslında fena fiyatı yok ...

https://www.amazon.de/gp/product/B01KAGPBB6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

o pek fırsat değil ne yazık ki, eğer almak gibi bir niyetiniz varsa tr'den de alabilirsiniz ben 1 tb modelini tr'den 1.100 liradan aldım hocam. + fifa 17 bundle dahil.

Hayır Hocam fırsatından bahsetmiyorum aynı fiyatta ps4 43 euro vergi keserken xbox 88 euro gümrük vergisi kesiyor onu anlamadım yani vergilendirme ps4 deki gibi olsa 1000 tl altına inecek ücreti şimdi 503 euroluk bi ürünün vergisine baktım 90 euroydu xbox 200 euroya 88 euro vergi kesiyor bunu anlamadım yani neye göre kesiyor bu kadar vergiyi anlatacak var mı ?

• Ne tarz anlama problemleriniz var bilmiyorum ama aynı günde siparişi iptal edip yeniden vermek aynı şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Arkadaşlar amazon'da eğer bir üründe depozito ücretini sizden az tahsil etmişlerse sonradan istiyorlar mı? Yani bir tane üründe olması gerekenden daha az depozito ücreti çıkıyor, o yüzden soruyorum.

Hayır ne çekerse o.
  • Omni heat li Columbia mont gören haber verebilirmi arkadaşlar

• ankaland kullanıcısına yanıt
    hediyesiz olarak alırsanız orjinal kutunun üzerinde hep kargo firmalarının etiketleri olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalerguzy

Fitbit Charge HR Wireless Activity Wristband (Black, Large (6.2 - 7.6 in))

https://www.amazon.com/gp/product/B00N2BW2PK/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&th=1

Price: $76.46 + $5.80 Shipping

bu ürünü Amazon.com dan sipariş veren oldumu acaba hiç
    ayrica bu ürün hakkında yorumlariniz nedir.
    kullanan arkadaşlar önerirmi?

xiaomi markaya bakın bence. fitbit çok pahalı ve xiaomi kadar iyi değil. xiaomi şu an 25 dolara alınabiliyor.

• Philips erkek bakim kiti 20 dolara dusmus

https://www.amazon.com/Philips-QG3364-Norelco-Multigroom-Attachments/dp/B00GY5F1NG

• sword61 S kullanıcısına yanıt
    Yok verilmedi de komple iptal ettim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: muti9696

Hocam taotronics nasıl 20 euro oluyor? Bende anca 2 tane alırsam birinde 9 euro indiriyor.

Süreli indirim oldu o arada aldım. Fakat yanlış yazmışım 24 euro ya olacaktı.
  • Arkadaşlar selam. Verdiğim siparişlerden 2-3 tanesi ısrarla payment revision istiyor. Diğer 6-7 tanesinde para da çekildi sorun yok karşılaştırma yapmadım hangileri çekildi ama banka ile konuştum 3dsecure yoksa ondan hata alıyor olabilirsiniz dediler ama diğer siparişlerde niye sorun olmuyor o zaman?

Amazon.de'ye yazdım ses çıkmadı sorun ne ola ki?
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Her ürünün her an indirime girme potansiyeli var, alışverişinizi bunu kabullenerek yapmak zorundasınız. Amazon size kolaylık sağlamakla yükümlü değil.

Eğer bunu $10 kaybınızdan sonra hala anlayamadıysanız bir dahaki sefere daha büyük bir kayıpta (belki) anlarsınız.

Bana gelince.. Anlama problemim var mı bilmiyorum ama en azından internetten alışverişle ilgili bu kadar basit bir şeyi anlayabilmişim.
  • Tn kötü değil IPS çok iyi = 178 derece görüntü + göz ağrıtmama diyebiliriz. Daha önce ips kullanmadın ise Tn iyidir. Bi kere ips kullanınca Tn dönmek çok zor 😀 En azından benim için böyle

• 
Sayfa: önceki 84108411841284138414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.