Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8410. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.021.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 84088409841084118412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın ikisi arasında fiyat farkından başka bir fark yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ps 4 kol için .com da euro mu usd mi seçmek mantıklı?
  • arkadaşlar salı günü yaptığım sipariş hala kargoya verilmedi amazon.de tarafından. 2-3 kere mail attım çok üzgün olduklarını ve depoya bilgiyi ilettiklerini, hızlandıracaklarını söylediler ama hiçbir şey olduğu yok. bu ilk alışverişim olacak ve artık canım sıkılmaya başladı. siparişten beri 5 gün geçmiş.. normal mi bu?
  • xyz35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sayfanın başında yazıyor keşke biraz okusak ama neyse heyecandandır. Her sitede kendi para birimini seçin .comda usd .fr ve .de euro gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katre. kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar yoldadır yüksek ihtimal. Benim columbia bottada o yazıyordu , en son bir baktım tüm bilgiler girilmiş dağıtımda, yurtiçi kargo kapıyı çaldı 5dk sonra.
  • Amazon'a mail falan atsak bu televizyonların Türkiye'ye gelme işini çözebilir miyiz acaba?
  • kaba olmayan skechers ayakkabı önerisi olan varmı ?
  • 4K monitör arayanlara:

LG 27UD58-B 27-Inch 4K UHD IPS Monitor with FreeSync

https://www.amazon.com/dp/B01IRQAYPE/

Not: Çok avantajlı değilmiş Vatan'da bile 1789TL. Değmez sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarix -- 27 Kasım 2016; 16:42:57 >
  • Outdoor tarzı değilde daha çok ceketle beraber kumaş pantolonla veya kanvas pantolonun altına giyilebilecek bot arıyorum dockers by gerli tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Ya bu Amazon bazen gerçekten uyuz ediyor beni. Ps4 kol 5 dolar düşmüş aradaki farkı verin diyorum yok diyorlar. Bende uyuz oldum siparişi iptal ettim bidaha verecektim. Bu sefer de yanında aldığım oyun 15 dolar artmış. Niye böyle saçmalıyorlar anlamıyorum. Daha sabah aldım ver işte aradaki farkı ne olacak

Bunu yapan başka bir yer biliyor musun ? o üründe fiyatın düştüğünü söylüyorsun bunun farkını versin tamam diğer aldığın da 15$ zamlanmış sende ona verecek misin 15$ farkı eksi artı hesabını yap bakalım ne oluyor. Amazon hayır kurumu falan değil ki sen tek kişi olarak 5$ istiyorsun ee bu durum kaçınılmaz günde yüz binlerce 5$ isteyen olursa ne olur düşün bakalım bir ?

Okyanus ötesinden şu hizmeti alabilmemiz mucize zaten, 1.sınıf muamele istiyorsak ABD'ye taşınabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Kasım 2016; 16:41:58 >

• Columbia Fast Trek Ii Super Size Full Zip Herren Fleece

şu üründen alacağım , 1,83 boy 79 kiloyum. benzer kilo boyda olanlar ne beden aldılar acaba ?

https://www.amazon.de/gp/product/B0052AXWWG/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
  • Gençler selam ps4 fırsatını kaçırmamla ona yakın bi şeyler bakayım dedim "Xbox One S Fifa 17 bundle" fiyatı vergi hariç 200 euro ya geliyor fakat vergi işin içine girince 88 euro vergi çıkıyor yani oyundan da mı alıyorlar vergiyi 88 euro bana baya fazla geldi... O kadar vergi çıkmasa aslında fena fiyatı yok ...

https://www.amazon.de/gp/product/B01KAGPBB6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

4K monitör arayanlara:

LG 27UD58-B 27-Inch 4K UHD IPS Monitor with FreeSync

https://www.amazon.com/dp/B01IRQAYPE/

Fiyat çok iyi ama garantisi burda geçmiyor sanırım?
  • Gskill D4 3000 16GB C15 sipariş eden kaç kişi var şuan?

Benim şu chipset olayı ve garanti durumu kafamı kurcalıyor yarın cyber monday'de umudum Corsair'in bir indirim yapması. Yapmasa bile iptal edebilirim şöyle hepsinin dip fiyatlarını falan kontrol edeceğim
  • [link= https://www.amazon.de/gp/product/B004NY9UXC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1][/link]
    linkte ki kılıfı kullanan varmı
    msi notebook içine sığarmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 27 Kasım 2016; 16:44:50 >

• Fitbit Charge HR Wireless Activity Wristband (Black, Large (6.2 - 7.6 in))

https://www.amazon.com/gp/product/B00N2BW2PK/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&th=1

Price: $76.46 + $5.80 Shipping

bu ürünü Amazon.com dan sipariş veren oldumu acaba hiç
    ayrica bu ürün hakkında yorumlariniz nedir.
    kullanan arkadaşlar önerirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalerguzy -- 27 Kasım 2016; 16:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostblow

arkadaşlar salı günü yaptığım sipariş hala kargoya verilmedi amazon.de tarafından. 2-3 kere mail attım çok üzgün olduklarını ve depoya bilgiyi ilettiklerini, hızlandıracaklarını söylediler ama hiçbir şey olduğu yok. bu ilk alışverişim olacak ve artık canım sıkılmaya başladı. siparişten beri 5 gün geçmiş.. normal mi bu?

Bu tarz bir soruya normalde cevap vermem şimdi çok fazla kişi konuda ve okusun diye tekrar yazıyorum, BU TAMAMEN NORMAL SADECE SİZİN SİPARİŞİNİZ YOK YÜZ BİNLERCE SİPARİŞ VERİLİYOR SİZİN ÜRÜNLERİNİZİN STOK TEMİNİ YAPILDIKTAN SONRA GEREKEN PROSEDÜR İŞLEYECEKTİR, SAKİN OLUN VE SADECE BEKLEYİN. (yapamıyorum diyorsanız dünya üzerinde daha hızlı işlem yapan başka site biliyorsanız söyleyin oraya bakalım bizde)

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Uluslararası Garantisi olan bir monitör markası var mı ki? Bence 4k ihtiyacı olana güzel bir seçenek alınır 1 ay sık sık kontrol edilir sıkıntı yoksa girilir bence riske.
  • 5$ kod gönderecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon.de hesabımı kilitledi şuan yolda olan siparişim de iptal mi olacak ne yapmam lazım?

Guten Tag,

um Ihre Bestellung weiter bearbeiten zu können, benötigen wir Ihre Unterstützung beim Abgleich Ihrer Zahlungsdaten. Der Zugang zu Ihrem Kundenkonto ist während dieser Prüfung vorübergehend nicht möglich. Bitte eröffnen Sie bis zum Abschluss der Überprüfung kein neues Kundenkonto.

Ihre Bestellung wird 3 Tage für den Datenabgleich aufrechterhalten. Nach Ablauf dieser Frist wird Ihre aktuelle Bestellung automatisch storniert.

Bitte lassen Sie uns eine aktuelle Kreditkartenabrechnung zukommen, aus der Folgendes hervorgeht:

- der Karteninhaber
    - die Kreditkartennummer
    - die gespeicherte Rechnungsadresse

Geben Sie bitte Ihre Bestellnummer und Ihre E-Mail-Adresse an, um die Bearbeitung innerhalb von 24 Stunden zu gewährleisten.

Unsere Faxnummer finden Sie auf der Hilfeseite von Amazon.de:

www.amazon.de/fax

Sollten Sie keinen Zugang zu einem Faxgerät haben, so können Sie uns die Kreditkartenabrechnung per Post an folgende Adresse senden:

Amazon.de GmbH
    Abteilung: Adressen-Bestätigung
    Gewerbepark D55
    D-93059 Regensburg

Nach erfolgter Überprüfung benachrichtigen wir Sie per E-Mail.

Wir hoffen auf Ihr Verständnis für diese Sicherheitsmaßnahme, die zum Schutz unserer Kunden durchgeführt wird.

Freundliche Grüße

Amazon.de
    http://www.amazon.de

• 
Sayfa: önceki 84088409841084118412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.