Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77127713771477157716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: knnzr

Yine down ceket... Jack Nicholson bazı renk ve bdenelerde 80-88€ fiyatlar var... Stoklar 1-2 adet...
    90/10 dolgu

https://www.amazon.de/dp/B00PDFJNFA/ref=twister_B00PDKLQQY?_encoding=UTF8&th=1&psc=1

Ben şu montu sipariş vermiştim. Türkiye fiyatı 1.099lira ..

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00XPTJD42/ref=oh_aui_i_sh_pre_o1_img?ie=UTF8&psc=1

Hangisi daha iyidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elmatadorkempes

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B018515HT4/ref=mp_s_a_1_10?ie=UTF8&qid=1479839716&sr=8-10&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=columbia

Bu ayakkabidan bugün columbia mağazasında denedim alacak olan varsa tavsiye ederim satis fiyati 579 liraydi amazonda 43€.

Kalıpları nasıl bu ayakkabının? 42 numara kundura giyen kaç numara almalı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler turtle beach 500p için fırsat varmı?

• ırkçılığa nasıl bağladın cümlemi büyük başarı
  • abd'den hocam benim kargo almanya değil.

@Erdo4 hocam sağolun yarın sabah bakacağım ilerleme yoksa mail atarım ben deç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. JhonSmith

Bi düzgün klavye indirimi göremedik logitechden

Neden sürekli Corsair, logitech, razer klavye indirimi bekliyorsunuz anlamıyorum? Dün efsane fiyattan Azio RGB satıldı (68$) ki bu fiyata alınabilecek en ama en iyi klavye daha iyisini bulamassın. Yurtdışı incelemelerinde hep TOP 5 de ve kullanıp da memnun kalmayanı görmedim.

Bende Logitech bekliyorum. Çünkü tuşlarını türkçeye uygun hale getirebilirim. Direk logitech ten istemeyi planlıyorum.
    Sadece oyun için değil Genel amaçlı olarakta düşünüyorum.

• Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Benim katıldığım ilk bf kulaklığı g633 aldım klavyem ve farem de aynı marka olsun istiyorum.
    Benim sebebim bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oxer1

Konuda aradım ama bulamadım , daha önceden yazıldı ise lütfen kusura bakmayın.
    Televizyon alabilir miyiz ? Eğer alabiliyor isek küçük odama böyle bir televizyon almayı düşünüyorum.
    Türkiyedeki fiyatlara göre baya ucuza geliyor.

https://www.amazon.de/Samsung-UE32K4109AWXZG-Fernseher-Analoger-Tuner/dp/B01CJS8TY4/ref=sr_1_1?s=home-theater&ie=UTF8&qid=1479835861&sr=1-1

Maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: kapoera889

Amazon.de 'den 230 Tl ye aldığım ürün Türkiye'de 500 tl ye zar zor bulunuyor. Ses kalitesi ve şıklığı gayet güzel baya iyi bir fiyata geldi :)

Edit: JBL Horizon

Hayırlı olsun bro.

• Dr. JhonSmith kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende de g600 ve g930 var. tamamlamak istiyorum seriyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım kardeşim. Kutu açılımından ürün testine ve izlenimlerime kadar resimlerle burada paylaşırım.
  • Arkadaşlar Surface Pro4 alan ve kullanmaktan vazgeçen biri varsa ve bana satmak isterse aldığı fiyattan talibim bana ulaşabilirsiniz.
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Link var mi. Bende 82 dolar olarak gorunuyor. Ben .de den bugun siparis verdim bu bot icin. Henuz kargolanmadi. Dediginiz gibiyse iptal edip .com dan alayim. Bu arada bu botu kastetmiyorsunuz degil mi:

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B000VX03PS/ref=mp_s_a_1_13?ie=UTF8&qid=1479847757&sr=8-13&refinements=p_89%3ATimberland%2Cp_n_size_browse-vebin%3A1285101011&pi=AA140_QL70

• Omara kullanıcısına yanıt
    Ben çoktan almıştım önerilen klavyeyi de arkadaşım frenliyor beni bekle bekle acele etme 25i bekle diye kızıyor bana :^)

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Amazon de şuan gecikme yaşıyor bu kargo aşamasında. Benimki preparing bile değildi ve dün verilmesi gerekiyordu. Mail attım, anında preparing e geçti ve 3 saat sonra da hızlı kargo ile gönderdiler. Önce mail at derim Amazon a.

Hocam benim yaşadığım sıkıntı şöyleydi vakıfbank worth kartın Almanya Amazon'da güvenlik nedeniyle kapalıymış. Bankayı aradım düzelteceklerini söylediler. Ama onu bekleyene kadar siparişimin kargoya verilmesi gerekiyordu baktım hala kargoya vermemişler ödemede sıkıntı olduğunu anladığım için en kart yükledim onunla ödeme yöntemini değiştirdim. Bu seferde kargo süresi dört gün uzadı ..

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten kuru nasıl hesaplıyacaz. Hangisini baz alıcaz malum yuksek fiyatlı urunde baya farkedıyor. MB kuru mu gecerlı olcak. Alış anında
  • 37 eurodan yanına bişeyler ekleyerek kargosuz alma imkanı varken g502 almadınız şimdi 40 dolar oldu diye + kargoyla aldınız ben anlamadım vallahi :)
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Hangisi daha iyi kısmına yorum yapamayacağım üstad... Bu ceketlerde olay dış malzeme ve dolgu malzemesi yoğunluğu...
    İkisinin tarzı farklı biri outdoor diğeri moda kesim :)
    İkisinde de dış malzeme polyester.. Dolgu columbia da 650 fill power diğerinde 90/10 olarak geçiyor ki 90/10 dolgular minimum 600 den başlıyor... Özellik olarak fark yok gibi...
    Burada kesim devreye giriyor... Spor mu yoksa biraz daha casual mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

ps4 ü alsak hocam Türkiye fiyatına göre kaç tl kar ederim ?

Vergi ve kargo dahil (kargo bedava gerçi) ürün 296 euroya geliyor, yani 1060 TL ve yanında 3 adet oyun mevcut. Vatanda Uncharted 4 mevcut versiyonu 1499 TL. 1279TL ise oyunsuz, n11.com da. Amazonda her türlü çok daha karlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanemre112 -- 27 Kasım 2016; 6:28:21 >
  • 
Sayfa: önceki 77127713771477157716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.