Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77067707770877097710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkGamerz

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: TurkGamerz

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

Oyun oynamayan bir adam için 144hz monitörün bir anlamı var mı? Çözünürlüğe yüklenmek ve IPS almak mantıklı değil mi bu durumda?

Evet.

Murat abi;

ADATA XPG SX8000 512GB PCIe Gen3x4 M.2 2280 3D NAND 1000MB/s

Abi inan teknoloji özürlüyüm biri bana izah etmeden anlamam ama bu nedir abi SSD mi bu yani bunu alıp, ne yaparız, Oyun falan oynar mıyız bu sorum için herkesten özür diliyorum ama gerçekten anlamadım :( Ayriyetten anladığım kadarıyla 2400/1000 MB okuma/ yazma hızımı var ne var? çok merak ettim hatta alayım lan bunu dedim o derece eğer SSD ise

Abi alıntı yaparsan sevinirim bildirim için cevaplamak isteyenlerde alıntı yapabilir

evet ssd al bakalım bilgi bu linkte merakını giderhttps://www.technopat.net/2016/10/18/samsung-960-pro-nvme-m-2-ssd-incelemesi/

Reis'm çok teşekkür ederim ve bu okuma yazma değerleri gerçek mi? ya bi SSD'ye göre çok değil mi

bu ssd ler böyle normal yani

• ARKADAŞLAR Amazon de de vergi sınırı nedir bilen var mı ? 88 euro oldu.Alışveriş toplam tutar deposito 0 euro gözüküyor ? Ayrıca alacağım bir ürün de amazon satıyor ve farklı firma kargoluyormuş vergi limitini geçmesse eğer sorun olmaz diyor forumdaki bazı arkadaşlar ?
  • Logitech G933 100 dolar şu an.

Kargo + vergi ile 159,13 dolar.
  • Amazon.de'de, PS4'e 45 euro vergi kesilirken, Xbox One'a neden 89 euro vergi kesiliyor bilen var mı? Xbox One 249 euro şuan. Daha ucuz vergi kesilmesi gerekmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alee271

Bi sen akıllısın zaten biz körüz orda ne yazdığını göremiyoruz.Bir de çok bilmişlik tavırlar sepete ekleyip ilerlerseniz gönderildiğini görürsünüz.Haftalardır bu biliniyor zaten

Arkadaş bi insan gibi bir bilgi verelim dedik, bilmeyen vardir diye belirttik

Turkei yaziyor deyince birine faydamiz dokunsun dedik türkçe

Ne yazdığıni bilsin insanlar faydalansin dedik

Bi taşlama diginiz kaldi.

Benmiyim ukala , yoksa direkt laf sokmaya çalışanlar mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oral-B elektrikli diş fırçalarında bir indirime rastlayan oldu mu?

• TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

BF Benim İçin Bitti Beklemekten sıkıldım beyler 2 tane gtx 1060 aldım son 2 günde belkide fiyatlar artacaktı hazır 2 tane güzel fiyat var uzatmanın alemi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 22 Kasım 2016; 22:46:36 >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Lightning deal olduğundan

İlk fiyat üzerinden vergiyi kesiyor

Ürün 500 diyelim

İndirim ile 250 diyor ya

Size göre 250 nin 50 si almanya vergisi kaldı 200

Bunun yüzde 20 si 50 yapar ve bizim

200+50 de 250 ödememiz gerekir diyorsunuz

Ama ürün 500 dü almanya şeyini düşelim 400 oldu bunun vergisi 80 eder

Ürün fiyatı üstteki gibiydi 200

Toplayınca 280 etti

Buna benzer bşr hesap oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mattblack kullanıcısına yanıt
    bende bunun 5000'lik pro versiyonu var. Tavsiye ederim harika bir makina.
  • arkadaşlar bu ram alınır mu sanki fena bi indiirm değil gibi daha dip fiyat görmüş müydü?

Crucial Ballistix Elite 8GB Single DDR3 1866 MT/s (PC3-14900) CL9 @1.5V UDIMM w/XMP/TS 240-Pin Memory

https://www.amazon.com/dp/B006YG9CU8/ref=wl_it_dp_o_pd_S_ttl?_encoding=UTF8&colid=3RIBZ35O4ZWIA&coliid=IAGOSS3Y3H2VY&th=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

Outdoor bot falan alan oldu mu aranızda hiç ? Almayı düşünüyorum.

Bende alıcam nasipse hocam bir iki model beğendim.
  • Dünki New Balance 574 e yanıyorum 24 euroya gitti yaw... bugün 70 euro dem it !!!

• nty35 kullanıcısına yanıt
    Mayıs ayında 22 doları görmüş beklemekte fayda var.
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam

Hani ucuz diye gömülmemek lazım. Öyle baktığımızda bazı sözde ucuza ekipman satacak yerler Media Markt,Vatan gibi kazıkçılardan daha pahalıya sattıkları ekipmanlarda da oluyor. Örnek olarak
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-g933-artemis-spectrum-rgb-7-1-surround-sound-gaming-kablosuz-mikrofonlu-kulaküstü-kulaklık-1162980.html?ga_query=g933 - Bir kaç gün önce Beyazı 800 dü bu 840 - Mağazalarda Beyazı 850 siyahı 840'tı mesela.
    http://www.gameekstra.com/Logitech-G933-71-Mikrofonlu-Gaming-Kablosuz-Kulaklik,PR-4506.html

Aynen mesela J&J mont olayını ben de gördüm komikti bayağı
    Mesela bir çok ürün Price yazan ilk fiyatından hep daha ucuza satılıyor. Yarı fiyatına satılan ürünlerde var.https://www.amazon.com/gp/product/B00YRYS4T4/ Mesela bir örnek. Sene boyu 40$ a satıldı. Sonra bir anda Anker indirimi oldu 30$'a satıldı Türkiye gönderimi de vardı aldım. 60$ ucuz diyip atlamamak lazım. Ki şuan TR gönderimi yok.

Aynı durum çoğu üründe var. İndirim var diyip haftalardır/aylardır o fiyata satılan ürünleri almaya çalışanlar görüyorum. Gerek forumda gerek arkadaş çevremde. Mesela bunları yazarken şu 2 indirimi farkettim
    https://www.amazon.com/dp/B013P0K8OE 75$ ama 15$ kargosu var 90$ a geliyor- İndirimde mi ? Evet ama fırsat değil. Çünkü 67€ civarına bir haftadan daha kısa bir süre önce herkes aldı nerdeyse.
    https://www.amazon.com/gp/product/B0148NPJ78 160$ kargo vergi dahil. İndirim mi ? Evet indirim. Fırsat mı ? Sayılabilir. 540 TL'ye geliyor tek başına. 15 Kasım gecesine kadar olan kampanya da, G933+G633 Amazon.co.uk'ta ilk başta 750 TL'ye geliyordu, sonra fiyatları ve dövizde aşırı artmaya başladı 800-850 civarına gelmeye başladı. Açıkça iki kişi kulaklık alacaklar için büyük fırsattı.

Evet indirimler olabilir ama daha iyi fırsatlar ya da aynı fiyatlardan almak için bir çok seçenek olmuşken o kadar sıcak gelmiyor bazıları gözüme.

• Dyson dc62 229 Euro dip fiyattı hanıma anlatana kadar talan ettiler alamadık iyi mi
  • Amazon.com siparişimi kargoya vermiş.fakat sipariş verdiğimde ürün tutarı açık provizyon olarak çekilmişti,normalde amazon ürünü kargoya verdiğinde ücreti tahsil ediyordu ama bu sefer provizyondaki ürün bedelini tahsil etmemişler sizce sorun ne olabilir.kargo hareketleri aşağıdaki gibi

Latest update: Tuesday, Nov 22
    7:48 AM Shipment arrived at Amazon facility
    Hebron, KY, US
    2:00 AM Package has left seller facility and is in transit to carrier
    Lexington, KY, US

Birde bugun garip bi durum oldu,sipariş verdiğimde provizyon olarak çekilen 52.75 tl lik tutar bugun kendi kendine 53.82 oldu.sanal kartta limit olmadığı halde provizyon tutarı arttı.

• nty35 kullanıcısına yanıt
    38.24 ü görmüş kardeş adam akıllı ram alsana olm
  • Arkadaşlar bir şey soracaktım, ben de 3 gün önce 2 adet PS4 oyunu sipariş ettim amazon.de'den. Ama daha yeni aklıma geldi, bu aldığım oyunlarda sadece Almanca dili yoktur değil mi? İngilizce standart olarak vardır diye umuyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Arkadaşlar bu linkteki Bluetooth kulaklık nasıl ? Kulaklıktan çok fazla anlamam yardımcı olabilecek varmıdır ? Bu arada Amazon.de gönderimi Amazon.com gibi mi işliyor ?

Almayı düşündüğüm kulaklık linki :https://www.amazon.de/TaoTronics-Bluetooth-Kopfh%C3%B6rer-Ohrh%C3%B6rer-magnetische/dp/B017XEILHE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1479841416&sr=8-4&keywords=Bluetooth+Kulakl%C4%B1k

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Onu forumdan bi arkadaş aldı 2 gün önce yorum yazmıştı buraya. Ben de aldım yarın geliyo benimki. Alan arkadaş memnun kalmıştı

• 
Sayfa: önceki 77067707770877097710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.