Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77047705770677077708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda çok satın alan oldu harici ve dahili disk. Bence ağır olduğu için kutu içinde yollayacaklar , kutuda gelincede çoğu zaman içinde havalı balonlar oluyor . İhtiyacım olsa riske girer alırdım çünkü fiyat çok iyi , zaten bir sıkıntı olursa biliyorsunuz amazon un uyguladığı prosedürü .
  • Kanmarl kullanıcısına yanıt
    edit: dibin dibi fiyatmış hocam, alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albayraktar -- 22 Kasım 2016; 22:10:55 >
  • Birazda eğlence: Star Wars I-VI, 5000 parçalık puzzle çok uygun.
    Ayrıca vergi altı ve oldukça şık bir Tommy Hilfiger saat burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanemre112 -- 27 Kasım 2016; 6:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Hocam devlet sırrı değilse size zahmet söyleyebilir misiniz?Nasıl Promosyon 10 euro oldu.Benim ki bu ^^Promosyon Uygulandı: -EUR 4,12 ^^
    @zgronr

Mastercard indirimi hocam o.

Bu arada Z533 Türkiye fiyatları. Hiç kötü yorum okumadım. Adamlar bu fiyatı veripte memnun kaldılarsa bizde memnun kalırız herhalde :)

[link=]http://www.hepsiburada.com/logitech-z533-multimedya-hoparlor-siyah-980-001054-pm-bd804112

[link=]http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-z533-2-1-multimedia-speaker.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgronrn -- 22 Kasım 2016; 22:14:6 >

• Aramex çok yavaş çalışıyor, iparacel ile sonradan aldığım ürün daha önce geldi. Keşke seçimi bize sunsalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Bende bugün 296euro olan ps4 setinden sipariş verdim umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır ürünler

Arkadaşlar herhangi ekstradan bir vergi veya ödeme daha çıkarmı karşıma bilginiz varmıdır

xbox one s 250 270 € felan hocam o varken neden ps 4 aldınız ki ?
  • Creative sound blaster z sipariş ettim. Bakalım kaç günde gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian231 -- 22 Kasım 2016; 22:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

quote:

Orijinalden alıntı: Musty28

20$ lık rebate var ama kullanılabiliyor mu bilmiyorum.

O olay sadece amerika için. Biz yararlanamıyoruz.

Herkes öyle diyor ama hiç bir yerde böyle bir yazı bulamadım.
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz, foruma baktigimda siklikla monitorler konusuldugu icin ben de sormak istedim. Grubun dinamiklerini bozmamak lazim bir sekilde farkli forumlarda sorayim. Tesekkurler
  • Bence hiç bekleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmatadorkempes

Kışlık hocam taban baya yuksek ve kalindi. Aynimodelin yarim bilekli olanida var aslinda su gecirmez ozelligi zaten var ben normalde 43 giyiyorun 43 denedim ayagi kavriyo dagda bayirda aglamaz

Ilk siparisimi bu ayakkabi ile vermis oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Florida.da yasiyorum Hocam. Tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albayraktar

edit: dibin dibi fiyatmış hocam, alınabilir.

http://www.hirdavat.com/Bosch-UNEO-Maxx-Akulu-Kirici-Delici-ve-Vidalama-Makinasi-18-V-Tek-Akulu-060395230A,PR-122684.html

Bu var 30 euro vergisi var iade edilmezse bayağı zarar oluyor :S
  • Herkese cevaplar içim teşekkür ederim
    Türkiye fiyatı 210 tl daha pahalı strese girmeye değer mi acaba karar veremedim :))
    Neyse sepete atalım belki kara cuma ak cuma birşeyler olur ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa arkadaşlar. amazon.com daki güncel gümrük limiti nedir???
  • K70 için US layout isteyebiliyor muyuz? Ona göre alacağım.
  • Arkadaslar Amazon.de'den urun aldim, ve parasi cekildi kartimdan. Sorunsuzca kargolanir degil mi, stok yok falan demezler ilerki asamalarda?
  • Arkadaşlar bu linkteki Bluetooth kulaklık nasıl ? Kulaklıktan çok fazla anlamam yardımcı olabilecek varmıdır ? Bu arada Amazon.de gönderimi Amazon.com gibi mi işliyor ?

Almayı düşündüğüm kulaklık linki :https://www.amazon.de/TaoTronics-Bluetooth-Kopfh%C3%B6rer-Ohrh%C3%B6rer-magnetische/dp/B017XEILHE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1479841416&sr=8-4&keywords=Bluetooth+Kulakl%C4%B1k

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Cok iyi, ben kullaniyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pardonya P kullanıcısına yanıt
    3 oyun var. Birde xbox seveni, ps4 seveni var :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 77047705770677077708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.