Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77027703770477057706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: elmatadorkempes

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B018515HT4/ref=mp_s_a_1_10?ie=UTF8&qid=1479839716&sr=8-10&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=columbia

Bu ayakkabidan bugün columbia mağazasında denedim alacak olan varsa tavsiye ederim satis fiyati 579 liraydi amazonda 43€.

Ayakkabı yazlıkmı kıslıkmı .

• AshtonKutcher kullanıcısına yanıt
    kulaklık için de aynısı yazıyordu kargoya verilen kulaklıklar var gelir merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Z533 sıcak değil. Zaten 1-2 haftadır 54 Euro'ya alınabiliyordu. 65€'luk fiyat üzerinden vergi düştüğünde o civarlara denk geliyordu. Şuanda 50€'nun Almanya'daki KDV'sini düşmemesi aşırı saçma. 4 Euro Civarı bir fark 1-2 hafta öncesi ile şuanki fiyatı arasında.
  • helluri kullanıcısına yanıt
    1 ms, hdmi var ve 24 inç çok iyi bence

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Evet öyle
    Ben wmf vision 68 parça kaşık takımı aldım
    Tr de 6000 tl
    Amazondan 1670tl ye mal oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

quote:

Orijinalden alıntı: aileia

quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Kindle paperwhite , amazon.de 'de 79 Euro. Gümrüğe takılıyor tabii. Almanın tek yolu borderlinx . Kullanıp memnun olan da var, pişman olan da.

Borderlinx ile kindle alan var mı?

150 lira kargo ve vergi dediler bir sayfa geride, gozum korktu, yoksa ben de alacaktim

Şimdi mesaj attım borderlinx e . 32 euro kadar ücret çıkardılar. Yalnız garanti olsun diye biraz boyutu ve ağırlığı fazla söylemiş olabilirim. Bunun bir kısmı gümrük vergisi tabii, o her durumda takılıyor gümrüğe borderlinx ile iglisi yok. Emin olamadım.

borderlinx ucreti icin de gumruk cikardiklarini soyledi arkadas

• Bu UPS sadece bir belge doldurup gönderiyoruz ? Belgeyi doldurup gönderdim bir 4 sayfalık belge daha göndermişler de ilk Upsli alışverişim şimdiden teşekkürler.
  • Amazon.de'den siparişim vardı, satıcı bir türlü kargo takip numarasını sisteme girmedi. Müşteri temsilcisine belirttim, satıcıya pasladılar. Satıcı da kargo ücreti ödememe rağmen 49€ altına kargo takip numarası vermiyoruz dedi. Geçen baktım, postacı apartmandan içeri sallamış pakedi, imzasız. Kargo takipsiz Çin işi alışveriş gibi oldu, vay canına. Amazon.de'nin oturmasına daha var...

• Kışlık hocam taban baya yuksek ve kalindi. Aynimodelin yarim bilekli olanida var aslinda su gecirmez ozelligi zaten var ben normalde 43 giyiyorun 43 denedim ayagi kavriyo dagda bayirda aglamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Bence Z533 sıcak değil. Zaten 1-2 haftadır 54 Euro'ya alınabiliyordu. 65€'luk fiyat üzerinden vergi düştüğünde o civarlara denk geliyordu. Şuanda 50€'nun Almanya'daki KDV'sini düşmemesi aşırı saçma. 4 Euro Civarı bir fark 1-2 hafta öncesi ile şuanki fiyatı arasında.

İhtiyacı olan da olmayan da sırf sözde ''indirim'' adı altında alıyor işte

Geçen de aynısını yaptılar Jack & Jones mont indirimde diye 33-35€ dan kapıştılar hatta bazı bedenlerini 40€ dan alanlar oldu tabi bu arada Türkiye'de nerede kazıkçı firma varsa oranın da linkini koydular ''beyler 260 TL miş mont ÇÖKÜN'' sonra bir baktılar farklı firmalarda 110-120 liraya satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Bence Z533 sıcak değil. Zaten 1-2 haftadır 54 Euro'ya alınabiliyordu. 65€'luk fiyat üzerinden vergi düştüğünde o civarlara denk geliyordu. Şuanda 50€'nun Almanya'daki KDV'sini düşmemesi aşırı saçma. 4 Euro Civarı bir fark 1-2 hafta öncesi ile şuanki fiyatı arasında.

Kargo yok bir şey yok.50 Euro ya z533 aldık

• Benim pakedim de 2 gündür ülkeye doğru yolda diyor hala varamadı ya da vardı ama güncellemediler.
  • Columbia ürünlerinde türkiye teslimatı yok diyor ama almış herkes kargolandı mı ürünleriniz?
  • AshtonKutcher kullanıcısına yanıt
    Türkiye fiyatını görünce hiç ihtiyacım yokken bende aldım

Ekleme: Arkadaşlar 10 euro mastercard indirimi. Şuan geçti sanırım o kampanya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgronrn -- 22 Kasım 2016; 22:20:44 >
  • Hocam devlet sırrı değilse size zahmet söyleyebilir misiniz?Nasıl Promosyon 10 euro oldu.Benim ki bu ^^Promosyon Uygulandı: -EUR 4,12 ^^
    @zgronr
  • quote:

Orijinalden alıntı: SH4K3R

Columbia ürünlerinde türkiye teslimatı yok diyor ama almış herkes kargolandı mı ürünleriniz?

Bende bi bot alıcam ama hangisini beğendiysem gönderim yok diyor Türkiye ye..Alanlar nereden aldı acaba.
  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon değildi tabi?
  • Bose bluetooth speaker 17,90 € diyor. Nasıl fiyat alınır mı sizce?

https://www.amazon.de/balolo-Walnuss-Echtholzcover-Bose-SoundLink/dp/B012IVQT9E
  • 
Sayfa: önceki 77027703770477057706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.