Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77007701770277037704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orijinalden alıntı: andrOnur

quote:

Orijinalden alıntı: andrOnur

Arkadaşlar iyi akşamlar Amazon.com üzerinden 20 den fazla alışverişim oldu dün amazon.de üzerinden Guitar hero oyununu almıştım önce hesabı kapatıp siparişi silmişler hesabı açınca hesabı tamamen sildiler hesabı şimdi birkaç bilgi istiyorlar

"A copy of your bank or card statement for the card used, including billing address
    The last 4 digits of the payment card
    Your name, e-mail address, and phone number."

Bunları herşeyi anladım da ödeme adresi dahil kart bilgisini nasıl alacağım anlamadım kart annemin üzerine ve internet üzerinden hiçbir bilgisini göremiyorum şimdi annem bankadan bu bilgileri alabilir mi?

Edit :Bu arada bugün 8 kere ard arda +12065084014 numarası aradı bazıları dolandırıcı bazıları amazon falan yazmış İnternete güvenemedim o yüzden açmadım hiçbirini

Arkadaşlar bilen yok mu, Black Friday üstü hesabımı bi yola sokayım yanlış bişi de yapmadım ama galiba vpn ile hep başka ülkelerden bağlandığım için oldu her neyse bilen cevaplasın, teşekkürler

Internet bankaciligi varsa annenin oradan bakabilirsiniz adrese. Ya da telefon bankaciligindan da ogrenebilir.

Hocam adres zaten bizim ev asıl sıkıntı onlara nasıl kanıt olarak sunacağım bi doküman olarak falan lazım galiba çünkü faks istediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: engin430

arkadaşlar monitor alıcam hesabımda 400 tl varhttps://www.amazon.de/Acer-S242HLDBID-Monitor-Reaktionszeit-schwarz/dp/B01AJTVCA8 bu monitor 111 euro yazıyor gümrük vergisi vesaire eklenecekmi? sepete attığımda 93 euro yazıyor lütfen yardımcı olun

93,28 + 16,79 Vergisi : TOPLAM 110,07 Euro'ya kapında olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The R0CK -- 22 Kasım 2016; 21:10:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Amazon.de de vergi sınırının üstünde olan ürünlerde hızlı kargo seçince UPS belge istiyor mu yine gümrük için amazon.com da olduğu gibi ?

Aynen onun .de .com la alakası yok gümrüğe takılıyorsun UPS DHL kendine istemiyor aldığını gümrüğe sunuyor.

hocam merhaba pc için ömürlük harddisk arıyorum ilk sayfada var sanırım

Toshiba P300 3TB Desktop 3.5 Inch SATA 6Gb/s 7200rpm Internal Hard Drive
    https://www.amazon.com/gp/product/B013JPLOQQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

fiyatı iyi gibi hem oyun hemde depolama amaçlı kullanıcağım tavsiye edermisiniz daha önce hiç toshiba kullanmadım hdd leri sağlammıdır bad sector vs kronik sorunu varmıdır birde mekanik bişey abd den sallana sallana gelicek bozulma ihtimali varmı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 22 Kasım 2016; 21:9:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: TurkGamerz

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

Oyun oynamayan bir adam için 144hz monitörün bir anlamı var mı? Çözünürlüğe yüklenmek ve IPS almak mantıklı değil mi bu durumda?

Evet.

Murat abi;

ADATA XPG SX8000 512GB PCIe Gen3x4 M.2 2280 3D NAND 1000MB/s

Abi inan teknoloji özürlüyüm biri bana izah etmeden anlamam ama bu nedir abi SSD mi bu yani bunu alıp, ne yaparız, Oyun falan oynar mıyız bu sorum için herkesten özür diliyorum ama gerçekten anlamadım :( Ayriyetten anladığım kadarıyla 2400/1000 MB okuma/ yazma hızımı var ne var? çok merak ettim hatta alayım lan bunu dedim o derece eğer SSD ise

Abi alıntı yaparsan sevinirim bildirim için cevaplamak isteyenlerde alıntı yapabilir

evet ssd al bakalım bilgi bu linkte merakını giderhttps://www.technopat.net/2016/10/18/samsung-960-pro-nvme-m-2-ssd-incelemesi/

Reis'm çok teşekkür ederim ve bu okuma yazma değerleri gerçek mi? ya bi SSD'ye göre çok değil mi

• KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız konu başlığı ürün tavsiye etmek ve paylaşmaktan ziyade pc ekipmanları danışma başlığına döndü bu sebeple pek çok insan sayfalarda benzer şeyler yazdığını görünce konuyu takip etmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The R0CK

deal fiyattan hesaplamıyor vergiyi . Yarın da RGB K70 indirimde ondan da böyle olacak

Almanca bilen birisi bu konu hakkında bir mail taslağı hazırlasın da yollayalım hepimiz

Buna yapabilecekleri birşey yok sanırım. Geçen yıldan beri gerek .com gerek .co.uk gerekse de .de ile konuştum ama hepsi elimizden birşey gelmez sistem otomatik yapıyor diyordu.

• Amazon.de iyi hoş da Lightning deal ürünlerin vergi altında fiyatı olmasına rağmen extra ücret çıkarması can sıkmaya başladı gerçekten. Toplu bir şekilde şikayet dile getirmemiz lazim

• 18 inde sipariş ettiğim g633 henüz kargoya verilmedi ürünü kargoya verilen varmı

• Bende bugün 296euro olan ps4 setinden sipariş verdim umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır ürünler

Arkadaşlar herhangi ekstradan bir vergi veya ödeme daha çıkarmı karşıma bilginiz varmıdır

• Kargo muhabbetini sevmiyorum ama söylemeden yapamayacağım... ilk olumsuz sipariş iptalinden sonra sadece timberland botta su koyuverdiler...timberland iparcel ile geliyor o da cuma teslim gözüküyor..
    Onun haricinde 3 siparişimi ups saver ile gönderdiler... Dün siparişini verdiğim guitar hero bundle yarın teslim gözüküyor... :)
    com da bf sebebiyle sanırım çok hızlı paketleme yapıyor... 3 farklı ürünü bir günde bir araya getirip ertesi gün paketlediler ki com da bu olay biraz ender oluyor...
  • mfk34 M kullanıcısına yanıt
    Benim urunum kargoda cuma teslim edilecek görünüyor

• Arkadaşlar selamlar, amazon.de'den tek seferde €75'yu geçmemek şartıyla aynı gün (veya ertesi gün) 2. ve 3. kez sipariş vermemde bir sakınca var mı? Kahve ekipmanları topluyorum; €60'luk bir siparişim oldu ve toplamda €50'luk 2 parça daha alacağım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 22 Kasım 2016; 21:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLVoXxX99

Sorun olmaz sadece stoğa giriş beklersiniz. Satın alım isteği yaptığınız anki fiyat çekilir, sonra artsa bile size birşey olmaz

Çok teşekkürler hocam sağolasın
  • dün msj attım de ye aradılar bugün kargoya verilecek ürün hazırlanıyor dediler değişen bir şey olamadı bekleyişteyim 29 una kadar teslim edilecek görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: engin430

sıcak indirimlerdeki 110 euroluk monitore ne kadar kdv ekleniyor?

Hocam o kdv eklenmiş toplam ücret. Kdv tek olarak 16.19€ tutuyor.
  • rebate imkanı olan bi ürünün kargosunu amerikadaki bi tanıdığa yollasak
    rebate başvurusunu biz burdan yapsak iadeyi alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfk34

18 inde sipariş ettiğim g633 henüz kargoya verilmedi ürünü kargoya verilen varmı

19 unda aldım bende bugün ingiltere den çıkış yaptı olarak görünüyor. pts sitesine de düşmüş bilgiler
  • Avanta A kullanıcısına yanıt
    Eğer yakın zaman aralığında gümrükten geçerse paketler takılabilir diye düşünüyorum. Aksi halde sıkıntı çıkacağını sanmam. Bu arada ben de kahve ekipmanlarına bakıyorum da siz neleri aldınız/alıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın tekrar msj atayım o zaman bakalım ne diyecekler

• Alman degil ki zaten, cinli. Ayrıca irkcilik yapmayalım lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 77007701770277037704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.