Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (5 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 77017702770377047705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farklı sevkiyatlar olacağı için problem olmaz.
  • Avanta A kullanıcısına yanıt
    Yok bir sıkıntı çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• knnzr K kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
  • arkadaşlar şöyle güzel bir hoparlör tavsiyesi olan var mı ?
    oyun film sahnelerini yaşatacak atmosferi verecek bir şeyler
  • amazon.de de 5 dolar kodu çalışıyor mu?Çalışıyorsa kod gönderebilir misiniz?
  • ya arkadaşlar amazon com ve de takibindeyizlütfen iyi bir gameing mouse bulan varsabana yazsın çok takip edemiyorum rival 700 yada razer mamba
  • VoLVoXxX99 kullanıcısına yanıt
    .com dan örnek
    hesaplaması doğru mu ?

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The R0CK -- 22 Kasım 2016; 21:29:42 >
  • şu skecherslar ne zaman indirime gircek acaba. kaç gündür bakıyom bakıyom geçen seneki gibi skechers'a ya da ayakkabılara özel kodlu indirim olmadı

• Kredi kartı ekstresi veya su,elektrik faturası vs. gönder.

• Z533 kaptım birtane 50 € ya bakalım yarın kargoya verilecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Ben burada link paylaşılmadıkça amazon usa'ya bakmıyorum artık ne zaman girdiğimi unuttum amazon.com'a

aynen dostum. Almanya vergisinin silinmesi ve ücretsiz kargo muazzam.

hocam vergi nasıl düşüyor acaba?https://www.amazon.de/gp/product/B01A0ZRR50/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

mesela bu üründe ödeme aşamasına geçince 45,36 euro İthalat Ücreti Depozitosu diye extra ekleme yapıyor

ürün fiyatı normalde 252 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 22 Kasım 2016; 21:40:8 >

• Gümrüklü fiyatıdır ödeme sayfasında aynı olur

• GTX 1060M 'li laptop bakanlar için çok çok sıcak fırsat bence.

https://www.amazon.com/dp/B01IS33QWY/ref=twister_B01KGI140U?_encoding=UTF8&psc=1
  • Aquilo A kullanıcısına yanıt
    gönderimi yok
  • https://www.amazon.de/gp/aw/d/B018515HT4/ref=mp_s_a_1_10?ie=UTF8&qid=1479839716&sr=8-10&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=columbia

Bu ayakkabidan bugün columbia mağazasında denedim alacak olan varsa tavsiye ederim satis fiyati 579 liraydi amazonda 43€.

• quote:

Orijinalden alıntı: mfk34

Z533 kaptım birtane 50 € ya bakalım yarın kargoya verilecek mi

Türkiye ye teslim edilemiyor diyor.Bence gönderilmeyecek(Bende aldım)
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Aynı üründen ben de sipariş verdim. Amazon.de ile ilk alışverişim .com ile şimdiye kadar bir sorun yaşamadım burada da sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Benim merak ettiğim bu standart kargoyu UPS mi getirecek yoksa .com ile aynı prosedürü mü izleyecek? Çünkü daha önce amazon.de ps4 pro ön siparişlerini tehlikeli kargo olduğunu belirtip standart kargo ile gönderilemez diyerek iptal etmiş daha sonrada siparişleri UPS ile göndermişti.

Birde siparişin ödeme sayfasında böyle bir promosyon bilgilendirmesi vardı. Tam olarak ne diyor. 10€ luk kod beraber mi gönderilecek? "Super! Ihre Bestellung qualifiziert für 10€ Rabatt auf PS Plus Mitgliedschaft 12 Monate (PS4, PS3, PSN Code). Ihr Code wird gesendet, so bald wir Ihre PlayStation versenden."
  • 
Sayfa: önceki 77017702770377047705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.