Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69356936693769386939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim saol cevabın için. Birde şunu sorcam sana bu üstte Gutschrift auf Karte: diye bir seçenek var indirim veriyor 30 veya 60 euro. Bunları nasıl elde edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SofiaAuditore

Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ama bu gösterdiğiniz kasaları Dark n10 kasa ile karşılaştırıyorum fakat pek bir farkını göremiyorum.Hatta n10 çoğu zaman avantajlı geliyor.Kimisinde fan miktarı az kimisinde fan kontrolcüsü yok kimisinde sadece 2 usb 3.0 var,Dark'ta ise ekstradan benim gibi hava soğutma kullanan biri için 5 adet mavi ledli fan + 2 adet ekstra usb 2.0 bağlntısı da var.Diğer kasaların amazon almamyadaki fiyatları da kargo alınmamasına rağmen 270-400 civarında geziyor(Mid towerlar için konuşuyorum).Bende kasa almak istiyorum fakat diğer kasalara baktıktan sonra aklım hep 210 liralık Dark'a kayıyor kaldı ki kasa Dark gibi çıkardığı çoğu ürünleri eline yüzüne bulaştıran güvenilmez bir markaya göre çok üstün bir kasa.Görmediğim kaçırdığım birşey mi var acaba.

Kasa zevk işi, fanteziye kayıyor biraz. Yoksa şunun şuna ciddi avantajı gibi bir şey pek yok.

• Sapphire 11256-01-20G Grafikkarte schwarz
    EUR 176,28 - Stückzahl: 1
    Verkauf durch: Amazon EU S.a.r.L.

Arkadaşlar son kart ödemesinden önceki adımda ürünün fiyatı olarak bunu gösteriyor, Son fiyatı bumu vergisi falan dahil ?
  • GTX 1070 ve GTX 1080lerin Black Friday'de max düşeceği rakam kaç dolar veya euro olur tahmini?. yada düşer mi?.
  • aythasan kullanıcısına yanıt
    Toplam kaça geldiğini görmek için en son sayfaya geleceksin.
  • aythasan kullanıcısına yanıt
    31 küsür vergisi var. Toplam 208.31 euro oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetsons

GTX 1070 ve GTX 1080lerin Black Friday'de max düşeceği rakam kaç dolar veya euro olur tahmini?. yada düşer mi?.

https://www.amazon.com/dp/B01GCAVRSU/ref=twister_B01H2TZ8MQ?_encoding=UTF8&psc=1

1080 arıyorsan direkt bunu al zaten bundan aşağı düşmez.
  • jetsons kullanıcısına yanıt
    GTX 1070'ler için

Asus Strix OC 1070

Current $449.99
    Highest *$449.99
    Lowest *$434.25
    Average +$442.5

MSI GAMING X GeForce GTX 1070

Current $405.99
    Highest *$449.99
    Lowest *$405.99
    Average +$433.27

Yani tabloya bakarsan Msi'in daha altına inmesi zor gibi gözüküyor.Belki Asus en düşük gördüğü 435$'ı bir daha zorlar veya altını görür.
  • https://www.amazon.com/VG245H-1080p-Console-Gaming-Monitor/dp/B01JGYM5H6/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1478519647&sr=8-5&keywords=MG248Q

bu ürün toplam kaç tl ye gelir toplam kargo vergi dahil kaç dolar yardımcı olurmsunuz ayrıca bide 1 alttaki üründe aynı şekil hesaplarmısnız

https://www.amazon.de/Asus-VG245H-Monitor-Reaktionszeit-FreeSync/dp/B01I1RET3M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478523405&sr=8-1&keywords=VG245H

ve satın almamda enparasını kullandıracak varmı

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Aslında Zotac 1070 AMP Extreme düşünüyorum. Şu an en uygun Amazon.de'de görünüyor. Amazon.com'da 398e düştüğü zaman totalde 490$ yapıyordu ve oda tl olarak 1500 kusüre geliyordu. Amazon.de de şu an 1650'ye geliyor. Bende pek düşeceğini sanmıyorum bu yüzden de bekleme taraftarı değilim ama sizlerinde fikirlerini almak istedim.
  • Ellerine saglık güzel konu
    en son sayfa derken? kardeşim ilk defa bakıyorum amazondan böyle soruyorum ama. kart bilgilerini falan girmem mi gerekiyor total fiyatı görmek için
    Kreditkarten
    Amazon.de akzeptiert alle handelsüblichen Kreditkarten:

Eine Karte hinzufügen
    Geben Sie Ihre Kreditkartendaten ein:
    Name des Karteninhabers

Kartennummer

Ablaufdatum
    01

2016
    Karte hinzufügen

bu sayfadan bahsediyorum kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Hocam ben de Corsair 400C ile Corsair 760TCorsair 760T arasındayım. Corsair 400C > 340 TL ye geliyor. Corsair 760T > 650 TL ye geliyor. Fiyatlara her şey dahil. Amazon.de'den. Benzer ürünler aslında. Boyutları hakkında incelemem olmadı. Sanırım 760T Full Tower, 400C Mid Tower. Bilmiyorum 760T için iki katı para vermeye değer mi ? Çift GPU kullanınca, H115i Sıvı Soğutma vs var. Sığmama problemi olur mu acaba 400C de.

Siz kaça aldınız hocam ?

780T'ye sıgmayan su soğutmayı 400c'ye sıgdırmışlardı. Lakin kablo düzenleme biraz zor diyorlar. ben de 760t ile 400C white arasında kalmış bulunmaktayım. Artık rahat ve geniş bir kasa istiyorum.içinde rahat hareket edebilceğim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: chine

https://www.amazon.de/gp/product/B01HZ1QETC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

linkte montu eşim için aldım 44 euroya geldi. kalıpları büyük diye s beden aldım ama inş. olur

Hocam sizin mesajınız üzerine baktım bende TR de 740 TL ye satılan montu epey ucuza aldım teşekkürler.

• Önder AYDIN kullanıcısına yanıt
    Uyumlu olmasa bile hocam elektrikçilerde dönüştürücü bulunuyor, ben 1 liraya aldığım dönüştürücü ile amerikadan gelen laptopu 3 sene sorunsuz kullandım. Bu arada ürün ilgimi çekti bu cihazın dolum maliyetleri nasıl birde kolay tedarik edilebiliyor mu kartuşları?
  • black firday geliyor ama bu döviz kurlarının allah belasını versin tadı tuzu kalmayacak indirimlerin herşey ateş pahası
  • Arkadaşlar amazon.de den aşağıdaki ürünü aldım. Ürün sayfasında gördüğünüz gibi fulfilled by amazon diyor lakin vergi çıkmadı.Ayrıca son sayfada VAT da düşmedi son fiyattan. Gümrükte sıkıntı olur mu?

https://www.amazon.de/gp/product/B01F6OBHF6/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

• amazon.de kampanyasından ben de yararlandım.
    https://www.amazon.de/gp/product/B00Q7CLRN4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 yaklaşık 170 TL civarına geldi.
  • 
Sayfa: önceki 69356936693769386939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.