Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69376938693969406941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon.de ' den dün gece 2:30' da sipariş verdiğim Corsair 400C kasa sabah 8:15' de kargoya verildi. Amazon Almanya jet hızıyla çalışıyor
  • aramızda mutlaka giyim işi ile uğraşan arkadaşlar vardır arkadaşlar bu amerikalılar inçi 2.5 olarak mı alıyor ona göre kendime 3 yada 4 xl mont arayıp sipariş geçicem bilen varmı
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    Bizi de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuccaCarLino kullanıcısına yanıt
    Keepa ya da CamelCamelden bakabilirsiniz. Aynı zamanda Keepa gibi Chrome eklentisi kurarak her ürün görseli altından da görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Ayrı yazılır :)

8. Dış, iç, sıra sözleriyle oluşturulan bir­leşik kelime ve terimler ayrı yazılır: ahlak dışı, çağ dışı, din dışı, kanun dışı, olağan dışı, yasa dışı; ceviz içi, hafta içi, yurt içi; aklı sıra, ardı sıra, peşi sıra, yanı sıra vb.

http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=221:Ayri-Yazilan-Birlesik-Kelimeler&catid=50:yazm-kurallar&Itemid=132

"Yurtiçi kargo" böyle yazılır, bilginize.

• Geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    mesela bir arkadaş koltuk sipariş etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acizcool -- 7 Kasım 2016; 16:27:15 >
  • Şükür kavuşturana :) yardımcı olan herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

quote:

Orijinalden alıntı: Salvoo

Son 3-4 yıldır Türkiye'den tek bir ayakkabı dahi almadım buna karşılık amazon'dan yaklaşık 15 kadar ayakkabı siparişim var ve ilk defa fotoğraf atıyorum .

Skechers Bot:https://www.amazon.com/gp/product/B00UG68MXA/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&th=1&psc=1

Skechers Sneaker:https://www.amazon.com/gp/product/B019WSM4OK/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Kargo dahil toplam: 58.76 $

Ayakkabılara gelecek olursak; bot fazlasıyla rahat yani Türkiye'de 200 liraya satmaya çalıştıkları botlardan çok daha rahat ve kaliteli olduğu kesin fakat özellikle sneaker Gel-Infused taban olduğu için efsane rahatlıkta cidden şaşırdım yani

170 lira verip aldığım Adidas Neo şu Skechers'ın yanında halt etmiş harbiden halt etmiş

Sen 9 yıldır isveç'te yaşamıyor muydun?

iyi yakalamışsın :D

• CuteDad kullanıcısına yanıt
    yuriçi kargo öyle yazılır, evet özel isim olduğu için.
    Ben genel olarak yurt içinden bahsetmiştim :=)
  • quote:

yuriçi kargomu :D
  • quote:

Fakat ilk mesajınızda "yurt içi kargo" yazıyor.

Neyse hayırlı alışverişler.

Edit: Onu yazan da bir başkasıymış ortalık karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuteDad -- 7 Kasım 2016; 16:29:0 >
  • amazon.de fiyatları çok iyi rx 470 4 ve 8 gb modelleri türkiye fiyatlarına oranla 150-200 tl daha ucuz

amazon.de'de alışveriş yaparken yine i-parcel'mi tr'ye getiriyor yoksa farklı bir firma mı? bu arada kaç günde ulaşıyor.
  • Klavyenin azizliğine uğradım. Özel isim olduğu için bitişik yazılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 7 Kasım 2016; 16:35:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

amazon.de fiyatları çok iyi rx 470 4 ve 8 gb modelleri türkiye fiyatlarına oranla 150-200 tl daha ucuz

amazon.de'de alışveriş yaparken yine i-parcel'mi tr'ye getiriyor yoksa farklı bir firma mı? bu arada kaç günde ulaşıyor.

kardeş bende rx480 almayı düşünüyorum fakat .de de 295 eur 1032TL .com'da kargo vergi dahil 327 dolar 1030 tl :D bi kaç ürüne baktım aynı hikaye yanı .de deki ürünlere sankı kargo fiyatı eklenmıs gibi :D

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon.com da daha ucuz değil mi Rx470

.de de 210 euro

.com da 190 dolar filan ben mi yanlış baktım. Gigabyte markasına baktım. MSI da da böyle fiyatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: GençAtsız

Hangi soğutma 780T ye sığmadı hocam?

Bilmiyorum bu büyük su soğutmalar. forumda editörlerden bir tanesi inceleme yapıyordu. 400c'nin ordan , 780T'den ürünleri 400c'ye taşırken böyle bir cümle kurduğunu duydum.

https://www.youtube.com/watch?v=ZFubima6uEI
  • amazonun bütün sitelerinden faydalanmak lazım az önce bulunduğum yerde bi spor mağazasına gittim beğendiğim North Face Goretex bota 725 TL fiyat çektiler.Bunun üzerine fransa sitesinde aradığımı buldum. hem de tamı tamına 66+19 euro.

https://www.amazon.fr/gp/product/B00LMU9MPQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
    NOT:bu numaranın amazon stoğu bitti.

• KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Hocam 760T white kullanmaktayim. Buyuktur, genistir ve cok ferahtir. Sigmayan sogutucu gormedim. Cok memnunum imkan var ise 760T derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ayın 3 ünde telefona koruyucu aldık 5 inde kargolandı yazdı ama hala New York da bekliyor gözüküyor sıkıntı mı oldu ki

• 
Sayfa: önceki 69376938693969406941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.