Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6936. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 69346935693669376938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü aynı durum 2 kere başıma geldi ve son teslim tarihine kadar beklemek zorunda kaldım. Bir tanesinde kargoyu silip tekrar gönderdiler toplamda 24 gün sonra elime ulaştı, diğerinde de aynı işlemi yaptılar ama 5 gün sonra "teslim edemiyoruz" deyip tutarı iade ettiler. Amazondan ilk kez memnun kalmadığım bir durum oldu. Teslim edemiyoruz deyip ürün ücretini iade etmek neyse de o kadar beklediğime üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorum60

5$ referal Code isteyen ve bugün ürün alacak olan 1 arkadaş pmden ulaşabilir.

kod da sınır yok isteyene ver sende 5 dolar kazanacaksın verdigin kişi alısveriş yapınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Bu da güzelmiş hocam. Hem uygun hem güzel bir çözüm. Ama nedense aklım 760T de kalıyor. Çok etkiledi o kasa beni. Elimde Haf 912 var. 450 ye falan birine verebilirim. Onun üstüne biraz daha koyup geçsem mi diye düşünüyorum aslında.

Haf912 ye kimse 450 tl filan vermez güldürmeyin. 2. Eli max 100 tl lik kasa ki bu saaten sonra o bile etmez, kargo parası vermeye bile değmez. 2. Elde Haf 932 bile 200 tl ye alıcısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 7 Kasım 2016; 14:02:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyereksiyon

Çünkü aynı durum 2 kere başıma geldi ve son teslim tarihine kadar beklemek zorunda kaldım. Bir tanesinde kargoyu silip tekrar gönderdiler toplamda 24 gün sonra elime ulaştı, diğerinde de aynı işlemi yaptılar ama 5 gün sonra "teslim edemiyoruz" deyip tutarı iade ettiler. Amazondan ilk kez memnun kalmadığım bir durum oldu. Teslim edemiyoruz deyip ürün ücretini iade etmek neyse de o kadar beklediğime üzüldüm.

Aga teslim edemiyoruz derlerse jeff bezosa kadar mail,twitt atarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cooler master mastercase maker 5 yok yok yok..sinirlerim gerildi iyice

çok beğendim kasayı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: sonyereksiyon

Çünkü aynı durum 2 kere başıma geldi ve son teslim tarihine kadar beklemek zorunda kaldım. Bir tanesinde kargoyu silip tekrar gönderdiler toplamda 24 gün sonra elime ulaştı, diğerinde de aynı işlemi yaptılar ama 5 gün sonra "teslim edemiyoruz" deyip tutarı iade ettiler. Amazondan ilk kez memnun kalmadığım bir durum oldu. Teslim edemiyoruz deyip ürün ücretini iade etmek neyse de o kadar beklediğime üzüldüm.

Aga teslim edemiyoruz derlerse jeff bezosa kadar mail,twitt atarım

Bikeresinde chate beni jeff bezosa bağlayın dedim mümkün değil falan dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• o olay 3-4 ay önce kalktı diye biliyorum ben. Eskiden veren kişiye de 5 dolar veriyordu.
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Lanet olsun dedim uğraşmadım valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teken

cooler master mastercase maker 5 yok yok yok..sinirlerim gerildi iyice

çok beğendim kasayı ya.

https://www.amazon.de/Cooler-Master-MasterCase-PC-Geh%C3%A4use-MCZ-005M-KWN00/dp/B01CZX6U5I/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8

• amazon almanya kargo bedava ama euro oldu 3.5
  • corsair spec 01 alın türkiyeden n11 indiirm kodla beraber çok iyi kasadır kendisi

ben 180 e almıştım 170/20 kodla beraber 160a düşmüştü şuan zamnalmış ama yeni sistem kurucam daha hiç kullanmadım ama güzel sağlam baya
  • amazon.com'da 100 dolarlik hediye cekim var. ben bunun sadece 80lik kismini harcayabiliyor muyum acaba>
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam power ile vereceğim. Tanıdığım var. Gülebilirsiniz tutmuyorum
  • Arkadaşlar bu ürünü alıcam fakat kargo ücretsiz kampanyası devam ediyor mu .com'daki gibi fiyat detaylarını göremiyorum. Fiyat detaylarını nasıl görebilirim?

https://www.amazon.de/gp/product/B01J1J7SIM/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
  • musty26 kullanıcısına yanıt
    Harcarsınız ;)
  • Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ama bu gösterdiğiniz kasaları Dark n10 kasa ile karşılaştırıyorum fakat pek bir farkını göremiyorum.Hatta n10 çoğu zaman avantajlı geliyor.Kimisinde fan miktarı az kimisinde fan kontrolcüsü yok kimisinde sadece 2 usb 3.0 var,Dark'ta ise ekstradan benim gibi hava soğutma kullanan biri için 5 adet mavi ledli fan + 2 adet ekstra usb 2.0 bağlntısı da var.Diğer kasaların amazon almamyadaki fiyatları da kargo alınmamasına rağmen 270-400 civarında geziyor(Mid towerlar için konuşuyorum).Bende kasa almak istiyorum fakat diğer kasalara baktıktan sonra aklım hep 210 liralık Dark'a kayıyor kaldı ki kasa Dark gibi çıkardığı çoğu ürünleri eline yüzüne bulaştıran güvenilmez bir markaya göre çok üstün bir kasa.Görmediğim kaçırdığım birşey mi var acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SofiaAuditore kullanıcısına yanıt
    Dark N10 candır ya :)
  • msi rx 480'in fiyatı tekrar yükselmiş :'( bf 'de düşer değil mi beyler, pc toplayacağım bütçe çok kritik amazon ve indirimlerine ihtiyacım var:/
  • aythasan kullanıcısına yanıt
    Sepete atıp ödeme ekranına kadar gidin. Order Total: EUR 208,01
  • 
Sayfa: önceki 69346935693669376938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.