Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (6508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.334
Cevap
2.613
Favori
14.560.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
634 oy
Giriş
  • Bir adet EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 6GB siparişini geçtik artık bekleme vakti..

https://www.amazon.com/gp/product/B01IPVSLTC/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: Salvoo

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde aldığım MSI RX470 de şöyle bir sorun yaşıyorum sık sık olmasa da mide bulandırıyor işte

https://forum.donanimhaber.com/m_120810794//tm.htm#120811496

Sizce ne yapmalıyım? tek yol iade mi? yardımcı olursanız sevinirim.

Açtığın konuyu okudum da , sonra neden amazondan alışveriş yapıyorsun ... Baksana adamlar önce yeni kartı gönderiyorlar sonra kart elinize ulaştığında sorunlu olan ekran kartını geri gönderin diyorlar. Bu nasıl bir güvendir ki .. Bizde önce kartı isterler garantiye yollarlar bekletirler sorunlu kartı düzeltmeden gönderirler bi ay daha uğraş dur falan.. Adamlar direk sıfırını gönderiyorlar sözüne güvenip , Ve diğer kartı göndereceğinden emin olarak 2. kartı gönderiyorlar.

Ama hocam hepsi aynı değil işte. Genel anlamda evet haklısın fakat bu 3. bağlandığım müşteri hizmetleriydi. İlkinde hem önden gönder hemde kargoyu ver yapacak bir şey yok tarzında davrandı bende sinirlendim senden fayda yok bana deyip kapattım chat'i. İkincisi anlamadı derdimi başkasına yönlendirdi en son bu hanım ablamız çözdü.

• AADUUKET kullanıcısına yanıt
    Ohh öğrenciye bak 350TL ile uyanıyor
    Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    ABD amazondan al?
    Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: profecco

quote:

Orijinalden alıntı: 0z59

quote:

Orijinalden alıntı: profecco

quote:

Orijinalden alıntı: 0z59

Yok bu cok kisa olur ya . Bunlari donusturucusu falan herseyi kurulumunu yapman icin icinde gonderdiler degil mi ? Cunku ucuz olanlar sadece led isiklari var icinde. Aliexpreste 10 metresi 16 dolarsa baya iyi cunku amazondakiler genelde 5 metre. Odayi tam donemez.

aynen adaptör falan her şey dahil daha bir hafta oldu siparişi vereli. internet cafe açmayı düşünüyorum dükkan içine koymayı planlıyorum duvarlara çekeceğim pavyon misali

Linkini atabilir misin 16 dolarlik olanin ?

Daha elime ulaşmadı gelince nasıl olduğunu haber verebilirim isterseniz.

https://tr.aliexpress.com/item/RGB-LED-Strip-3528-10m-IR-24Key-Controller-DC12V-3A-Adapter-Flexible-LED-Light-RGB-Sets/32651736038.html?spm=2114.13010608.0.0.bECaBq

Super olur haber bekliyorum tesekkur ederim.

• opsladio kullanıcısına yanıt
    monitör öyle aa deyince alınmıyor hocam biraz daha araştır ben 1 aydan beri sürekli fikir alıyorum herkezden sürekli araştırıyorum hala kafamda tam bir monitör oturmadı bende seninle aynı ekran kartını alıcam ona uygun monitör arıyorum.
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • Bu monitörü sipariş edeceğim 15 gün sonra. Evga 1070 FTW x2 ( slı ) ile kullanacağım. Öneriyor musunuz ?

ASUS ROG SWIFT PG278Q 27" 2560x1440 144Hz 1ms G-SYNC Eye Care Gaming Monitor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Crazytaksici

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

50$ - 65$ Arası Lacoste Ayakkabılar

Gönderimi sorunsuz, 11-16$ arası kargo fiyatları normaldir.

Lacoste Men's Court-Minimal Sport 416 1 Spm Fashion Sneaker
    https://www.amazon.com/...n-Sneaker/dp/B01IH3CWN4

Lacoste Men's Romeau 416 1 Spm Fashion Sneaker
    https://www.amazon.com/...n-Sneaker/dp/B01LCV8UCA

Lacoste Women's Carnaby Evo 416 1 Spw Fashion Sneaker
    https://www.amazon.com/...n-Sneaker/dp/B01IO4G728

İkincisi çok güzel.

Adidas veya Asics numaralarına göre karşılaştırma yapabilen var mı?
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• Yelllow kullanıcısına yanıt
    4k al slı 1070 rahat olur dicem ama bu seferde 60hz sıkıntısı 2k da da 144hz çok güzel monitörü bilmiyorum ama çok uyumlu bir sistem olacağını düşünüyorum

Orijinalden alıntı: Cem_F1-Mclaren

Amazonda var midir soyle ucuz tost makinesi ekmek kizartma makinasi kaliteli

Voltaj farkı olmasa hocam alınacak çok güzel ve uygun tost makinesi var ama aahh işte Amerika. Benim içimde kaldı şu tost makinesi seramik kaplı ve Türkiye'de benzeri yok bildiğim kadarıyla. Çalıştırmak için pahalı bir çevirici lazım olur herhalde.

https://smile.amazon.com/Oster-DuraCeramic-Panini-Maker-Grill/dp/B00FR6RCBM/ref=sr_1_19?ie=UTF8&qid=1475432841&sr=8-19&keywords=oster

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşünüyorum, 2k alsam SLI fazla. 4K alsam 60hz çöp . Ne yapacağımı bilmiyorum.

İlk sayfayı detaylıca okudum ama kafama takılan bazı sorular var: Amazon üzerinden 1 adet ekran kartı sipariş ettim. Siparişimi 30 Eylülde verdim. Tahmini varış tarihi konusunda sıkıntım yok ancak:
    1- Şu güne kadar kartımdan hala para çekilmedi. Daha önce kredi kartı dolandırıcılığından mağdur olduğum için normalde kredi kartımı alışveriş yaptıktan sonra internet alışverişerine kapatıyorum. Para çekilmediği için kart hala internet alışverişine açık. Geriliyorum.

2- Ben ürün için sipariş verirken hem Türkiye'ye kargo vardı hem de yeterince stok vardı. Şu an aynı ürüne bakıyorum ve hem 5 adet kaldığını görüyorum hem de artık Türkiye'ye kargosu olmadığı yazıyor. Benden henüz para çekilmediği için ürün stokta kalmadı deyip siparişin iptal edilme durumu var mı ? Ayrıca Türkiye'ye kargosu olmayan bir ürünü zaten sipariş veremiyoruz. Böyle bir şey nasıl olabiliyor anlamadım.

Fikri olup cevaplayabilen olursa çok sevinirim.

• psychomantis kullanıcısına yanıt
    1. sanal kart aç.

2. sıkıntı yok, bekle.

Orijinalden alıntı: psychomantis

Arkadaşlar Merhaba;
    İlk sayfayı detaylıca okudum ama kafama takılan bazı sorular var: Amazon üzerinden 1 adet ekran kartı sipariş ettim. Siparişimi 30 Eylülde verdim. Tahmini varış tarihi konusunda sıkıntım yok ancak:
    1- Şu güne kadar kartımdan hala para çekilmedi. Daha önce kredi kartı dolandırıcılığından mağdur olduğum için normalde kredi kartımı alışveriş yaptıktan sonra internet alışverişerine kapatıyorum. Para çekilmediği için kart hala internet alışverişine açık. Geriliyorum.

2- Ben ürün için sipariş verirken hem Türkiye'ye kargo vardı hem de yeterince stok vardı. Şu an aynı ürüne bakıyorum ve hem 5 adet kaldığını görüyorum hem de artık Türkiye'ye kargosu olmadığı yazıyor. Benden henüz para çekilmediği için ürün stokta kalmadı deyip siparişin iptal edilme durumu var mı ? Ayrıca Türkiye'ye kargosu olmayan bir ürünü zaten sipariş veremiyoruz. Böyle bir şey nasıl olabiliyor anlamadım.

Fikri olup cevaplayabilen olursa çok sevinirim.

1- Ürün kargolandığında para çekiliyor.

2- Satıcı amazon ise sorun olmaz gönderirler. Göndermezlerse desteğe bağlanıp durumu anlatırsın düzeltirler ya da gift falan birşeyler verirler durumu telafi etmek için.

• Yelllow kullanıcısına yanıt
    Bir dönemler çok fazla ölü piksel çıkıyordu bu monitörlerde.
  • @MühendisMurat Hocam Amazon MechanicalTurk te bakiyem resimde görüldüğü gibi. sitede istediğimi alabiliyorum, ama para olarak malesef abd dışına para çıkışına izin vermiyorlar. yani mecbur harcamak zorundayım gift kart olarak satabilirim ama mevcut amazon hesabıma aktarabiliyorum sadece, şimdi amacım paraya çevirmek? amazondan ne alabilirim? biraz yardıma ihtiyacım var, altın geliyormu tr ye bir yol bulamazsan şimdilik gtx 1060 şiparişi verip forumda uygun bir fiyata okutucam. bu arada bir aylık kazancım bu. bir aya +600$ geçerim. sitede daha yeniyim gitgide kazancım artıyor.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

arkadaşlar lütfen MechanicalTurk için bana özel mesaj atmayın burada biraz bilgi vereyim.

mechanicalturk te task yaptıkça para kazanırsın, abd vatadaşı üyeler parayı banka hesaplarına alıyorlar. abd dışı üyeleri ise sitede harcıyorlar. ancak abd dışı sitede çalışma izni almak greencard kazanmaktan daha zor. mevcut üyelerin çoğu abdli diğer çoğunluk hindistanlı. çok ufak bir kesim diğer ülkelerden onlar ise istisna bazı mevcut işler için ihtiyac duyuyorlar bazı işler farklı diller gerektiriyor.. siteye herkes üye olabiliyor ama çalışma izni alamıyor..

ihtiyaca göre yeni işçi alımı oluyor zaman zaman. tabi bunlarında yüzde 90 abdli oluyor. bir yıldır bekleyen arkadaşım var şanş işi üye olmak siteye mevcut amazon hesabınız ile üye olabilirsiniz, 24 saat içinde mailinize bir yanıt gelecektir.

%99,9 hayır %0,01 evet alabilirsiniz malesef çalışmanıza izin vermezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 2 Ekim 2016; 22:45:54 >

• Geri gönderirim hocam önemi yok onun. Ben 4K mı yoksa bu monitörü mü alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpertercan -- 2 Ekim 2016; 22:08:32 >
  • alpertercan kullanıcısına yanıt
    pad olarak en iyi ss bence ekipmanlar razer ise onu tercih et uyumlu güzel oluyo
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.