Şimdi Ara

MSI RX470 ekranda çıkan küçük küçük kareler ve görüntü sürücüsü hatası - YENİSİ YOLDA İADE EDİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartı amazon'dan aldım ve geleli 10-12 gün oluyo. Oyunlarda en ufak bir problem, sıkıntı yaşamıyorum saatlerce Witcher 3 oynadım kart serin ve sessiz çalışıyor fakat aldığım günden bu yana 2-3 sefer ''görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası alıyorum'' fakat asıl olay bu hata değil bu hataya AMD kartlarda alıştık artık fakat olay bu hatayı verirken ekranın her köşesinde garip renklerde ve ufak ufak kare şekilde kutucuklar çıkıyor bu kutucukları en güzel şu ekran görüntüsü ile ifade edebilirim çünkü birebir aynısı.

MSI RX470 ekranda çıkan küçük küçük kareler ve görüntü sürücüsü hatası - YENİSİ YOLDA İADE EDİLDİ

Bu hatayı ilk olarak MSI Gaming APP kurarken aldım ardından tam hatırlayamadığım bir zamanda gene yapmıştı ve bugün PC yi yeniden başlattıktan sonra açılır açılmaz 3-5 saniye böyle garip garip renkli kare şekiller çıkıp normale döndü.

Sorunun pek driver kaynaklı olduğunu düşünmüyorum acaba kartta mı problem var? 30 günlük iade etme yada yenisini talep etme hakkım dolmadan ne yapmam lazım arkadaşlar?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit: Biraz önce chat e bağlanıp derdimi anlattım ve yeni kart istediğimi söyledim. Sağolsunlar yeni kartı yolladılar ve yeni kart elime geçtikten sonra bunu yollayacağım. Kargo ücretini de cebimden ödeyeceğim fakat ürün ulaştıktan sonra kargo ücretini iade edecekler

İnşallah bu gelen kart da böyle sorunlar yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 2 Ekim 2016; 15:19:06 >

• Buna benzerse iade almaları gerekir, sapphire marka karton vardı oda böyleydi direk iade almışlardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artifact sorunu, 6 ay önce aldığım msi gtx 960'da benzer sorun vardı. ekran da piksel piksel kutucuklar çıkıp duruyor görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyerek oyundan atıyordu, bellekler veya gpu arızalı olabilir. amazon chat'den iletişime geçip yenisini iste mevcut kartınıda ptt kargo ile geri gönder.

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

artifact sorunu, 6 ay önce aldığım msi gtx 960'da benzer sorun vardı. ekran da piksel piksel kutucuklar çıkıp duruyor görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyerek oyundan atıyordu, bellekler veya gpu arızalı olabilir. amazon chat'den iletişime geçip yenisini iste mevcut kartınıda ptt kargo ile geri gönder.

Hocam yalnız oyunlarda hiç böyle bir hata vermedi dediğim gibi saatlerce witcher 3 oynadım yada cs:go vs. diğer oyunları hiç denk gelmedim. Genelde masaüstünde durup dururken oldu

Kesin iade mi edeyim?

• başka slotları dene
    hdmı dp gibi

driveri sil gene kur
    kartı çıkar oyle dene belkı pc dendır
  • Ram kaynaklı ramlerin hızını azalt öyle dene olmuyorsa ramler arızalıdır, bir ihtimal psudan olabilir, psu ucu ucuna yetiyorsa arada böyle yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: geberit

Ram kaynaklı ramlerin hızını azalt öyle dene olmuyorsa ramler arızalıdır, bir ihtimal psudan olabilir, psu ucu ucuna yetiyorsa arada böyle yapabilir.

Hocam ramler zaten 1333 mhz en düşük hızlarda. Ekran kartı ramlerinden bahsediyorsan onlarda zaten referans modelde ki ramlerden bile daha yavaş 1650 mhz de çalışıyor. Psu da Corsair CX600 80+ yetmeme gibi bir durum söz konusu değil.
  • Gpunun ve vramlerin hızını azalt eğer gene olursa ekran kartı ramleri fabrikasyon arızalıdır ,o zamanda tek yapılacak iş değiştirmek msi'ın kalite kontrolünü sevmiyorum bu yüzden konu amd olunca dahada düşüyor bu kalite kontrol.
  • Artifact nefret ediyorum bundan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.