Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56255626562756285629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wd my passport 2tb tr de 330 tl civarina aliniyor. Ve 2 yil garantili oluyor. Alim satim yapmayi dusunenler ve kullanacaklarda iyi dusunsunler bence..
    N11 de kuponlarla cok daha ucuza gelebilir. Dun 300/33 vardi mesela

Amqzonda kargo dahil 85.68$ a geliyor. Tl ye cevirince 257 tl civarina tekabul eder..

http://www.akakce.com/tasinabilir-disk/en-ucuz-western-digital-my-passport-ultra-2tb-wdbbkd0020bbl-fiyati,5566794.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_umit -- 11 Temmuz 2016; 11:47:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vault Man kullanıcısına yanıt
    Özel kargo şirketlerini bilemem ama ebaydan ürün alabilirken priority mail ile alıyordum ptt ile geliyordu sıkıntı yoktu siz çok deste alacaksınız ticari olduğunu düşünebilirler tek sıkıntı o olabillir ürün geri gönderir parayı iade alırsın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skechers Sport Men's Synergy Power Switch Oxford, Navy/Black, 8 M UShttps://www.amazon.com/dp/B00G9Y2KWM/ref=cm_sw_r_cp_api_Of2GxbKPDM0VM Bu ayakkabıyı Nasıl alacağım arkadaşlar sepete atamıyorum bir de 41 numara giyiyorum 8 alsam tam olur mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmastek -- 11 Temmuz 2016; 12:11:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Kordon tasarım çok güzel de saat büyük. Kordona göre biraz daha ufak olsaydı çok şık olurdu. Belki büyük sevenler için daha münasiptir.

Edit: Şu da güzel, şu an %36 indirimli, beş dolarlık indirim koduyla daha uygun oluyor;

https://www.amazon.com/TAG-Heuer-WAY211A-BA0928-Aquaracr-Automatic/dp/B0194PLPKK/ref=sr_1_7?m=ATVPDKIKX0DER&s=apparel&ie=UTF8&qid=1468223761&sr=1-7&nodeID=6358539011&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER

1630 dolarlık saate 5 dolarlık kod eklesen ne eklemesen ne😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: tahAslan

Logitech g502 proteus spectrum şuan amerika amazon sayfasında 60$ kargoyla birlikte kur oranıyla ve 5$lık app koduyla 175 tl tutuyor almak isteyenler kaçırmasın garanti konusuna ilk sayfadan bakabilirsiniz.

Ikinci el 1.5aylık garantili 2. El 120 ye aldım 502 proteus core

Tr 2. Eller daha ucuza geliyor

Ptt den teslim aldim 5 tl kargo tuttu
    30 liralık maus padi de hediye etti :)

• Philips elektrikli diş fırçası indirimde. 5 dolar indirim kuponla beraber (kupon kendi içinde) 19 dolar. Normalde 39 dolar.

https://smile.amazon.com/gp/product/B00QZ67ODE/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

edit: ürün şarj edilebilir ve sitesinden baktığımda 110-120V ile şarj ediliyor diyor. Basit bir çevirici ile olmayacak sanırım. Ben iptal ettim siparişimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simbolmina -- 11 Temmuz 2016; 12:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

https://www.amazon.com/Zippo-Pocket-Lighter-Francisco-Brushed/dp/B00GNSVWI2/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1468229048&sr=8-4&keywords=zippo&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

8 dolara zippo siparişinizin yanına eklersiniz

Sağol hocam. Sudan biraz pahalı :) Valla hep zippo almak istiyordum iyi oldu. Sigara içmiyorum ama aksesuar olarak dolandırırım

• pardonya P kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncelerdeyim hocam. Paylaşana büyük teşekkür

• bende daha önce aynı sebepten kargalısını almıştım
  • Amazondan araba için teyp alsak gümrüğe takılır mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

Anasayfaya mi yazilacak indirimler?

E zaten hep öyleydi.

SICAK İNDİRİMLER BÖLÜMÜ'ne yazılıyordu şimdi Prime İndirimleri kısmı en üstte olduğu için oraya yazılacak direkt bulunsun diye.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    dostum ne diyosun, deals gidişat nasıl, prime gunde saglam ürün ve indirimler gelecek gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Benim gibi illaki dolar diyorsanız çok fazla veri depoluyorsanız 4tb siyah da gümrük ve kargo dahil 170 dolara geliyor, süper hesaplı. Geçen aldığım 3tb için gümrük de iade olmuştu bu sefer de olursa 20 küsür dolar daha eksik sayın sudan ucuz sayılır

Hayırlı olsun daha TR'ye gelmemiş en az 700'den satılır burada, biliyorsunuz ürünün kalitesi seviyesi yükseldikçe daha fazla geçirmeler başlıyor.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba,
    prime üyeligimi tamamladım ve monitorü sepete ekledim ancak kargo ücreti 5 dolar çıktı :) normalde 50 dolar alıyordu.
    prime oldugu için mi bu şekilde ? devam etmeli miyim ?
    yoksa toplu ürün mü almam gerekir ? daha karlı olur.
    bu arada yeni uygulamada bu vergi sınırını geçtigi zaman üzerine kod, tckn vs eklememiz gerekiyor sanırım ??
    teşekkür ederim emeginize saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphonedoisback

28 Haziranda Aldığım G35 bugün elime ulaştı. Teşekkürler..

Hayırlı olsun umarım sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

Wd my passport 2tb tr de 330 tl civarina aliniyor. Ve 2 yil garantili oluyor. Alim satim yapmayi dusunenler ve kullanacaklarda iyi dusunsunler bence..
    N11 de kuponlarla cok daha ucuza gelebilir. Dun 300/33 vardi mesela

Amqzonda kargo dahil 85.68$ a geliyor. Tl ye cevirince 257 tl civarina tekabul eder..

http://www.akakce.com/tasinabilir-disk/en-ucuz-western-digital-my-passport-ultra-2tb-wdbbkd0020bbl-fiyati,5566794.html

WD'ye burada çoğunlukla Logosoft bakıyor, bu firmanın garanti hizmetini nasıl anlatsam sana eğer tecrübe edersen üstüne para vereyim gene de oradan garantisi olmasın dersin çünkü insanla dalga geçen, pamuk gibi adamı sinir küpüne dönüştürebilen bir yerdir, %100 sorunlu olan mouse'i 3 kere ONARILDI deyip hiçbir şey yapmadan geri göndermeleri sonucu ihtiyar heyeti tehdidim ve bilmem kaç değişimden sonra yenisini vermek zorunda olduğu için mi artık ne en sonunda sıfırını yollayan firma. Her gidiş gelişte en az 20 gün sürdüğünü düşünürsen yeni küfürler öğrenirsin.

Öteki türlü WD Global RMA ile tıkanmak yok, dolap yok, tık tık tık işlerin halloluyor kısacası söylediğin şey başka parçalar için düşünülebilir ama bu markada aynı para olsa bile dışarıdan alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Temmuz 2016; 13:16:26 >

• Bugün ups yurt dışı bölümüyle görüşen oldu mu? Sürekli müzik dinletiyor telefon. En son 8 temmuzda Mahmutbeyde işlem görmüş kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

Ikinci el 1.5aylık garantili 2. El 120 ye aldım 502 proteus core

Tr 2. Eller daha ucuza geliyor

Ptt den teslim aldim 5 tl kargo tuttu
    30 liralık maus padi de hediye etti :)

Proteus Core ile Spectrum RGB aynı model değil tabi.
  • 
Sayfa: önceki 56255626562756285629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.