Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
32 Misafir (19 Mobil) - 13 Masaüstü19 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.058
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56175618561956205621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CW_X

Prime üyeliği aktif ettik bekliyoruz

Arkadaşlar 42 numara giyiyorum ayak ölçüm 26.5 cm ilk sayfadaki Skechers tablosuna göre 9 us almam lazım amahttp://www.birimcevir.com/uluslararasi-ayakkabi-olculeri/uluslararasi-ayakkabi-olculeri.aspx buraya göre de 8.5 us almam lazım. Sizce 8.5 us mu 9 us mu?

9 alacaksın.

• Prime üyeliği açtım ürünü sepete ekliyorum tam satın alıcam normal fiyattan veriyor :D
  • Amazondan alışveriş yaparken Ziraat banka kartı kullanabilen var mı? Benim ödeme yöntemimi kabul etmiyor bir türlü.
  • chamurpeace kullanıcısına yanıt
    prime olayı 12temmuz da değil mi hem tüm ürünlerde fayda sağlamıyor sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime hala 30 günlüğüne ücretsiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

https://www.amazon.com/Skechers-Performance-Womens-Ikat-Boat/dp/B01D94SAVE/ref=sr_1_5?m=ATVPDKIKX0DER&s=apparel&ie=UTF8&qid=1468164649&sr=1-5&nodeID=13142158011&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER

bu model cok iyi ama bayanmıs :(

çok güzelmiş gerçekten, erkek için olsaydı hemen alırdım.

• eak101 kullanıcısına yanıt
    us 9 olması lazım
  • polaroid cube siyah 64$'a inmiş. ihtiyacı olanlar bakabilri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deedrah -- 11 Temmuz 2016; 9:31:32 >
  • Afyonteam kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun-iskambil kağıtları ithalatı üzerine kontrol konmuş ürünlerdendir. bir başka deyişle, ülkemize oyun-iskambil kağıdı ithal edilmesi için standartları karşılaması dışında ayrıca yetkili makamlardan izin alınması gereklidir. tabi siz ithalat yapmayacağınız için bu kısım sizi ilk başta ırgalamaz. lakin ki, ithalatı ayrıca kontrole tabi ürün olduğundan, hızlı kargoyla geldiğinde konudan haberdar bir kişi işlem yaparsa geri gönderilme veya el konma riski her zaman mevcuttur. burada kişisel eşya olup olmaması önem taşımaz. çünkü gümrük rejimine göre ülkeye girişi kontrollü bir üründür.

daha önce de dediğim gibi geçip geçmemesi tamamen şansınıza bağlı. dolayısıyla geçen arkadaşlar kaç kere aldım geçti diye boşuna karşı çıkmasınlar. bir arkadaşa da telefon gelmiş mesela. kalkıp herkes telefon alsa hepsi gelecek mi? ya da ben çay aldım gelmedi ama arkadaşa kozmetik ürünleri geldi. muhtelif örnekleri konu içerisinde mevcut arzu ederseniz arar bakarsınız.

peki oyun-iskambil kağıtları konusunda istisna yok mu? var. belli sayıda deste oyun-iskambil kağıdını gümrük mevzuatı çerçevesinde izin almadan ancak "yolcu beraberinde" getirilebilirsiniz.

umarım açıklayıcı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

https://www.amazon.com/Skechers-Performance-Womens-Ikat-Boat/dp/B01D94SAVE/ref=sr_1_5?m=ATVPDKIKX0DER&s=apparel&ie=UTF8&qid=1468164649&sr=1-5&nodeID=13142158011&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER

bu model cok iyi ama bayanmıs :(

çok güzelmiş gerçekten, erkek için olsaydı hemen alırdım.

https://www.amazon.com/Skechers-Performance-Mens-Vessel-Boating/dp/B00T9LBRQW

Bu renk hoşuma gitti.

• bende345 kullanıcısına yanıt
    evt bakmıstım ama 43 numara 69$

• quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Az önce bu ayakkabıyı sipariş geçtim.Gözüme çok hoş geldi.Koşu/sporda ideal olabilir. 45 lira kargo ücreti dahil 150 TL.

Değerlendirmek isteyen olabilir diye link;

https://www.amazon.com/gp/product/B00R2G14DW/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Konuda Skechers indirimleri görünce sipariş edenler biraz olsun bilgi amaçlı yazıyor bende konuya katkı olsun diye yazayım dedim.

İlk kez bu kadar rahat bi ayakkabı giydim.Her giydiğimde oh be çekiyorum.Değerlendirmek isteyen düşünmesin bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Prime hala 30 günlüğüne ücretsiz mi?

Eğer kullanmadıysan daha önce evet.

• Skechers'da güzel fırsat var.
    Ben de aşağıdakilerin siparişlerini geçtim.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Prime hala 30 günlüğüne ücretsiz mi?

Eğer kullanmadıysan daha önce evet.

Join prime yaptığımda yıllık 99$ seçeneği var sadece, bu çıktığında olmuyor öyleyse?
  • Arkadaşlar yeni sistem topluyorum da ekran kartı bakıyorum. Gtx 1070 düşünüyorum kaça geliyor şu an Amazon'dan sipariş geçsem ?

• Arkadaşlar az önce prime indiriminden bir ayakkabı sipariş ettim, ama şimdi bir ayakkabı daha beğendim bu ayakkabıyı siparişime ekleme şansım var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: gsad1905

Arkadaşlar az önce prime indiriminden bir ayakkabı sipariş ettim, ama şimdi bir ayakkabı daha beğendim bu ayakkabıyı siparişime ekleme şansım var mı acaba

Hayır

• 
Sayfa: önceki 56175618561956205621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.