Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56165617561856195620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nephilis

Aşağıda linkini verdiğim ayakkabı güzel, alınır. Gel infused-Memory Foam ve de Relaxed Fit. Şuan %50 indirimde 34.99$ Tavsiyem siyah renkli olanı.

https://www.amazon.com/Skechers-Sport-Skech-Power-Oxford/dp/B01BKQQFOM/ref=lp_13130419011_1_36?m=ATVPDKIKX0DER&s=apparel&ie=UTF8&qid=1468159831&sr=1-36&nodeID=13130419011

Siyah olan çok boğucu durmuyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lombardini1

Daha önce prime üyeliğim vardı. Şimdi geçici nasıl ayarlayabiliriz

yeni hesap açıcaksın sadece ilk ay bedava, sonrası 80-90$ aylık
  • piradomim kullanıcısına yanıt
    Giyili halde fotoğrafı var mı ? Pantolon altına nasıl duruyor merak ediyorum, ona göre sipariş geçeceğim . Googleda bulamadım o tarz bir fotoğraf.
    yok o anlamda değil ayakta kotun altında vs nasıl duruyor diye :)
  • Vault Man kullanıcısına yanıt
    Theory11 de Türkiye için satış yok o sebeple bulmanız zor olur ,

Pratik için siyah desteli çevçeveler çok kötü beyazlıyorlar yıpranıyorlar vs ama pratik esteteğini kaybetmesi uzun zaman alacaktır pvc için bunların tek kötü yanı kartlar bir kez bükülünce gidiyor cizgisi hiç kaybolmaz eğiklide net belli oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut adresinizde id numaranizi girin. Sonra Orders kismina gidin siparisinizin adresini ID numarali yani tc kimlik no lu olarak guncelleyin. Eger kargolanmadiysa bu sekilde ID no ekleyebilirsiniz. Id no suz gelirse gumrukte bekleyebilir sizinle irtibata gecerler tc kimlik numaraniz icin. Aksama olmamasi icin kargodan once shipping adresine soylesigim gibi ayari cekin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 10 Temmuz 2016; 17:43:26 >
  • he yok hocam ya resmi , ama dış kalite olarak skechers ın fileli modelleri özellikleri sadece memory foem olanları pek tavsiye etmem . dışı salıyor kendini ve çok çabuk tahrip oluyor

türkiyede o paraya saçma sapan marka alana kadar alıyorum derseniz alın ama onun dısında 3-5 aya kalmıyor aktif kullanımda dışı (memory foem de ise içide) tırt oluyor
    Açacaksanız bari ailenizden birisi adına açın onun bilgileri olsun kart sizin olsun yoksa gene birebir aynı bilgilerinizle hesap açarsanız ban riskiniz %80.
    bi model beğendim ama prime a dahil değil o üzdü beni. yani fileliler de aynen korkutuyor o anlamda beni. çok cabuk yayılıyor benım ayaklar :)
  • Kod alabilirmiyim dostlar.

Kod geldi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskeli03 -- 10 Temmuz 2016; 18:10:52 >
  • o zaman wide modellere bakabilirsiniz hocam , benim ayak taraklı diye ben 3E almıştım kendime .

@MühendisMurat hocam siteyi suistimal boyutunu aşmadıkca yada göze batmaya zormaladıkca birşey olacağını sanmıyorum, 5$ app indirimi için kendi adıma 3 hesabım var her birinden en az 2-3er ayrı alışverişim oldu şuan için bir sıkıntı yaşamadım.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün bende garanti olsun diye babamın mail ve enparası ile yeni hesap açıcam prime trial için belki aynı karttan daha önce farklı hesaptan çekim olduğuna bakarlar diye çekindim açıkcası. Ip adresini resetleme, cookie temizliği dahil buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 10 Temmuz 2016; 18:03:21 >
  • https://www.amazon.com/Skechers-Sport-Oxford-Sneaker-Black/dp/B014VBLFXY/ref=sr_1_26?s=apparel&ie=UTF8&qid=1468163161&sr=1-26&nodeID=679255011&refinements=p_89%3ASkechers%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011

arkadaşlar şu modeli almayı düşünüyorum hem model hem renk olarak baya hoşuma gitti. daha önce kullanan var mı. kot + gömlek altında nasıl durur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: piradomim

o zaman wide modellere bakabilirsiniz hocam , benim ayak taraklı diye ben 3E almıştım kendime .

@MühendisMurat hocam siteyi suistimal boyutunu aşmadıkca yada göze batmaya zormaladıkca birşey olacağını sanmıyorum, 5$ app indirimi için kendi adıma 3 hesabım var her birinden en az 2-3er ayrı alışverişim oldu şuan için bir sıkıntı yaşamadım.

Eyvah eyvah...
  • quote:

o zaman wide modellere bakabilirsiniz hocam , benim ayak taraklı diye ben 3E almıştım kendime .

Mobile app için soruyorum. Daha önce verify için kullandığımız numarayı sistemden silme şansımız var mı ?
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    hocam o konuyu bilmiyorum , farklı numaralarım ile aktif ettim ben
  • quote:

hocam o konuyu bilmiyorum , farklı numaralarım ile aktif ettim ben

Daha önce kullandığım hesap kapatılmıştı haliyle numara da o hesapta kaldı. Şimdi denedim daha önce kullanılmış diyor numara için. Olmazsa başka bir telefonla doğrulama yapayım ben de , nasıl olsa bir ücreti falan yok bunun.
  • Afyonteam kullanıcısına yanıt
    Hocam 39 numara hangisi oluyo net olarak biliyormusun? Kardeşime alıcam.

• Prime üyeliği aktif ettik bekliyoruz

Arkadaşlar 42 numara giyiyorum ayak ölçüm 26.5 cm ilk sayfadaki Skechers tablosuna göre 9 us almam lazım amahttp://www.birimcevir.com/uluslararasi-ayakkabi-olculeri/uluslararasi-ayakkabi-olculeri.aspx buraya göre de 8.5 us almam lazım. Sizce 8.5 us mu 9 us mu?
  • 
Sayfa: önceki 56165617561856195620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.