Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.021.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56145615561656175618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta önce ayakkabı aldım. İndirim üstüne indirim yapıyor Amazon. Tamam yeter anladık. Yakında ben aldığım için 1 alana bir bedava kampanyası yapacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke

Acaba o linkteki ayakkabıyı aldınız mı? Hava alma olayı varmı rahatmıdır acaba?

Aldık abime ama daha kargoya anca verildi.

Prime anlatımı güncelleniyor, geçen seneden bu seneye ufak değişiklikler var.

https://www.amazon.com/gp/product/B00R2J2212/?th=1&psc=1

Amazon satmıyo ama galiba kargosunu amazon yapıyo bir sorun olurmu ki? Almayı önermiyosunuz galiba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmehmetöz

Simdi benim ayakkabi numaram 43.Ben Synergy Fine Tune Oxford denedigimde 9.5 numara tam olarak oluyordu go run forza icin kac almaliyim 9.5 mu 10 mu ?

Aynısını alabilirsin.
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı yorumlar okudum aslı varmı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Lazer sensörü çok problemli. synapse erişiminde sıkıntı yaşanıyor , veriler kaydolmuyor ve kayma sorunları var diye yorumlar okudum. Bunlarla ilgili ne söyleyebilirsiniz? Cs go oynuyan biriyim. Mouse sipariş verdim fakat bu tarz yorumlar okuyunca işkillendim. Göz göre göre 300 350 lirayı çöpe atmayalım. Bilgisi olan kullanan arkadaşlar cevaplarını esirgemezlerse sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquezzz

250 gb ssd almayı düşünüyorum, 850 evo vergiyle çok pahalı, kingstondan ağzım yandı, crucial bx200 ile pny arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

50 dolar civarı bende bakıyorum hocam iyi model,bakalım bulabilcekmiyiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Acaba o linkteki ayakkabıyı aldınız mı? Hava alma olayı varmı rahatmıdır acaba?

Aldık abime ama daha kargoya anca verildi.

Prime anlatımı güncelleniyor, geçen seneden bu seneye ufak değişiklikler var.

https://www.amazon.com/gp/product/B00R2J2212/?th=1&psc=1

Amazon satmıyo ama galiba kargosunu amazon yapıyo bir sorun olurmu ki? Almayı önermiyosunuz galiba?

Satıcının puanlarına bakın ona göre karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquezzz

250 gb ssd almayı düşünüyorum, 850 evo vergiyle çok pahalı, kingstondan ağzım yandı, crucial bx200 ile pny arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

55$ a PNY CS1311 düşüyor daha iyisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

quote:

Orijinalden alıntı: :S

Corsair h100i v2 dip

$96.99 + $15.63 Shipping

https://www.amazon.com/gp/product/B019EXSSBG/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Bunu alayım mı yoksa prime bekleyim mi arkadaşlar

Sık sık 98 dolar civarına iniyor zaten
    Bazi testlerde td02 lite(75$ civarı) ile neredeyse ayni sonucu veriyor h105 ile karistiriyor olabilirim.

Td02 indirimini bekle derim
    Veya prime da extra indirim bekle
    Olmadi black fridaya ne kaldi şurda

5820k işlemci aldım ancak soğutucusu yok. Ay sonuna kadar acil lazım. Siparişi vermiştim ama iptal edeyim bari. Bi iki gün bekleyelim bakalım. Teşekkürler

Acil lazimsa intel stok fan alın 10-15 liraya satıyorlar 775 pin varsa elinizde 4 tane somunlu vida ile 1151 pine cok rahat takılıyor

• Jomashop satılan sağatler uzak doğu oluyor genelde ama.
  • Skechers dışında başka marka ayakkabı önerisi olan var mı?

• Sorun yok
  • kargo ücreti hariç 85 olması lazım.
    yani ürün 50 dolar kargo 150 dolar olsa da takılmaz
  • Vault Man kullanıcısına yanıt
    recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Yasak değilki ebay.co.uk dan bicycle limited editions desteleri alıyorum shadow masters , starlight , scorpion , z ray aldım sorun yok,

Tavsiye istersen Z Ray güzel deste öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 10 Temmuz 2016; 16:31:22 >
  • Skechers almak istiyorum amazondan hiç alıveriş yapmadım nasıl alırım yardımcı olabilecek varmı ilk sayfada çok bilgi var özet geçse biri iyi olur
  • flatron58 kullanıcısına yanıt
    Biz okuduk sende oku

• quote:

Orijinalden alıntı: SrcnAkty

Biz okuduk sende oku

Kardeşim biz bilmiyomuyuz okumayı yarcımcı olmak istemiyorsan olmak zorunda değilsin akıl vermenede gerek yok
  • flatron58 kullanıcısına yanıt
    +1
  • Hocam ekran kartim kara duzen normal sogutma sonraki kartimda biseyler dusunucem.:) 1070 corsair sivi sogutmali sistemler var amazonda fiyatlar mantikli duzeylere duserse baliklama atliycam:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Skechers almak istiyorum amazondan hiç alıveriş yapmadım nasıl alırım yardımcı olabilecek varmı ilk sayfada çok bilgi var özet geçse biri iyi olur

Ilk sayfada yazdigi gibi kaydoluyoruz
    Ilk sayfada yazdığı şekilde buluyoruz ürünü
    Ilk sayfadaki yazılara binayen sepete ekleyip
    Murat hocamızın her şeyi ilk sayfada toplayıp üstüne indeks yaptığını hatırlayıp teşekkür edip alımı tamamlıyoruz.

Elimden geldiğince özet geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: cnrgndz

quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Skechers almak istiyorum amazondan hiç alıveriş yapmadım nasıl alırım yardımcı olabilecek varmı ilk sayfada çok bilgi var özet geçse biri iyi olur

Ilk sayfada yazdigi gibi kaydoluyoruz
    Ilk sayfada yazdığı şekilde buluyoruz ürünü
    Ilk sayfadaki yazılara binayen sepete ekleyip
    Murat hocamızın her şeyi ilk sayfada toplayıp üstüne indeks yaptığını hatırlayıp teşekkür edip alımı tamamlıyoruz.

Elimden geldiğince özet geçtim

+1
  • 
Sayfa: önceki 56145615561656175618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.