Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55845585558655875588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Corsair Void RGB'yi 2 arkadaş sipariş vermek üzereyiz. Stoklara ne zaman girer çok bekler miyiz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Corsair Void RGB'yi 2 arkadaş sipariş vermek üzereyiz. Stoklara ne zaman girer çok bekler miyiz acaba?

Abi bu soruları anca kimler bilir ben sana söyleyeyim o da belki, Amazon ürün alma müdürü, Corsair satış müdürü falan onlarla iletişim kurabiliyorsan sor.

Ayrıca buradaki kulaklık sorularından bıkanlara ; danbo böyle kararsızlık görmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Temmuz 2016; 0:37:19 >

• https://www.amazon.com/dp/B01HPDAF68?psc=1 2k 144hz, fresync, İPS özellikli monitör 1330 liraya denk geliyor buna da ekleyin fırsatlara ; yeni monitör almasam kaçıırılmayacak fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr light -- 7 Temmuz 2016; 0:51:19 >
  • Merhaba arkadaşlar.

Benim kafama takılan bir soru var cevaplarsanız çok rahatlayacağım.

Az önce satıcısı amazon olan ürün siparişi verdim.Daha sonra sipariş detaylarından ürüne tıklayınca ürünün satıcısı başka kişi görünüyor ve fiyat daha fazla.Bu duruma anlam veremedim.Ek olarak tedirgin olduğum için siparişi iptal etmek istedim ama hata alıyorum.

Bu resmi

Siparişi verdiğim link
    https://www.amazon.com/MSI-GeForce-GTX-1070-GAMING/dp/B01GXOX3SW/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1467836898&sr=1-1&keywords=gtx+1070&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER

Sipariş detaylarından tıkladığım zaman çıkan link
    https://www.amazon.com/gp/product/B01GXOX3SW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• Hocam ürünlerin satıcısı amazon değil ayrıca sipariş verdiğiniz linkteki ürünün türkiyeye gönderimi yok
  • büyük ihtimal
    Amazon un sattığı ürünü almışsınız.
    siz aldıktan sonra amazon stoğu tükenince 3. parti satıcılara geçti ve yeni sipariş geçecekler aracılardan satış alacak....panik yok yola devam :)

bu arada ben de ekran kartını fiyatlar iyice ölmeden çıkartsam mı... R9 290x OC edetion :)
    belki bi 1070 te ben yapıştırırım :P
  • Sipariş detaylarında.
    Stoklara 12 temmuzda girecekmiş türkiyeye gönderim var.
    sipariş verdiğiniz linkte zaten türkiyeye gönderim yok diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 7 Temmuz 2016; 1:21:15 >
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    Siparişi verirken Türkiye gönderimi seçip satıcısını amazon.com seçtim ve bu ürün çıktı karşıma. Ben bu işten hiç bir şey anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Amazon'dan almışsın, şimdi satışı kalkmış ama ilgilendirmez artık ne olduğu :)
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yani bir problem yok anladığım kadarıyla. 5 dakika içerisinde ecel terleri dökmüştüm . Teşekkürler hocam.

• Yok kardeşim, total kaça geldi detaylı yazarsan bilgilenir arkadaşlar.
  • Ben yanlışlıkla adresimi silmiştim, tekrar ekledim fakat "State/Province/Region" yazan yere ili yazdım, "Ctiy" yazan yere ilçeyi bir şey olur mu parayı da çektiler. Chatte ki kadın sorun olmaz, diyor. :D
  • 50$ gift card alımına 10$ biraz önce geldi bana. bilmeyenler için hatırlatma bu gelen 10$ promotional code'lar sepete eklediğiniz zaman ürünü ödeme yöntemi kısmında gözüküyor
  • 5$ Kodu olan var mı acaba :)
  • Mr light kullanıcısına yanıt
    Satici amazon degil.

• ayağı 41 olup 8US numaralı ayakkabı alan var mı? tam uydu mu yoksa 8,5 mu sipariş versem
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeGetBe

5$ Kodu olan var mı acaba :)

Gönderdim.
  • Eyvallah
  • v-rayking V kullanıcısına yanıt
    8.5 al

• 
Sayfa: önceki 55845585558655875588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.