Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55855586558755885589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    skechers alacaksan digerlerini bilmiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m1k41l M kullanıcısına yanıt
    sa?ol karde?im

• Uzun zamandan sonra yapılış yeri çin yazmayan bir ürün aldım

https://www.amazon.com/gp/product/B00V3MLCZQ/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

• v-rayking V kullanıcısına yanıt
    41 ise skechers'te 8.5 benim de 41 8.5 alıyorum hep

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Değil mi, ilginç bir olay bende seviniyordum vietnamı falan görünce.
  • poundx P kullanıcısına yanıt
    eyw hocam bende 8,5 veya 8 alacam 8,5 yoksa
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    İlgimi çeken başka konu ABD markası olan bir ürünü alıyorum mesela giyimde American Eagle aldığım ürünlerde Çin yok gibi hep Bangladesh veya Endonezya vs hiç çin yok banamı deng geliyor yoksa abdnin markası olduğu için kendi ürünlerini çine yaptırmıyorlarmı
  • Arkadaşlar Amazon.com üzerinden ilk siparişimi verdim ve az önce bir headset aldım. Satıcı Amazon harici bir firma ama "amazon fulfilled" olarak gözüküyor. Amazon hakkında merak ettiğim şey ise ürüne ödediğimiz kargo ücreti. Bu ücret ürünün Türkiye sınırlarına kadar gelen kısmına kadar mı yoksa buna Türkiye sınırları içerisindeki kargo ücretleri de buna dahil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: partheniusx

Arkadaşlar Amazon.com üzerinden ilk siparişimi verdim ve az önce bir headset aldım. Satıcı Amazon harici bir firma ama "amazon fulfilled" olarak gözüküyor. Amazon hakkında merak ettiğim şey ise ürüne ödediğimiz kargo ücreti. Bu ücret ürünün Türkiye sınırlarına kadar gelen kısmına kadar mı yoksa buna Türkiye sınırları içerisindeki kargo ücretleri de buna dahil mi ?

Dahil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • marxx kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntılı olabilir ürün.
  • Amazona direk parayı ödüyorsunuz. Başka bi ödemeyle uğraşmıyorsunuz

• Selamlar,

Önceki sorumda bir siparişten bahsetmiştim. Adres değişikliği nedeniyle o siparişimi iptal ettim ve Amazon tarafından onaylandı. Ödemeyi YapıKredi banka kartı ile yapmıştım ve sorun şu ki banka hesabıma baktığımda ödemenin hesabımdan çekildiğini gördüm. Amazon live chat üzerinden bir müşteri temsilcisi ile görüştüm, kendilerinin bir ödeme almadıklarını ve bunu banka ile görüşmem gerektiğini söylediler.

Müşteri temsilcisinin söylediğinden anladığım şu: Hesaptaki para siparişi ödemek için banka tarafından alıkoyuluyor. Birinci sorum bunu doğru mu anlamış mıyım ? Yani sanırım telaşlanmaya gerek yok, bir iki iş günü içerisinde banka paramı geri ödeme yapacaktır diye düşünüyorum ? Biraz araştırmam sonucu "açık-provizyon" adlı bir sistem olduğunu öğrendim. Şu an o durum benimle alakalı mı onu bilmiyorum ama.

Bu konu üzerinde yardım alırken bana Settlement Verification Code adlı bir kod verdiler. Bunu tam olarak ne yapacağımı ve nerede kullanacağımı anlamadım ?

• Bir hafta bekleyin duzelir

Provizyondadir o yuzden cekilmis gibi gorunur geri gelecek para

• Delay in delivery due to mechanical issues with aircraft or truck movement yazıyor hocam ingilizcem var ama burda tam olarak ne olacak yani ürünü yeniden falan mı gönderecekler yoksa ulaşımda mı mekanik problemler çıkmış? Tahmini delay çok fazla olur mu?
  • Arkadaşlar 50 dolar gift kart aldım ama 10 dolar gelecek vs gibi Bi ibare göremedim ama linkte start shop yazıyordu sistem Nasıl işliyor 10 dolarda ve son kullanma tarihi ne zaman ? Bir de tekrar 50 dolar alsam 10 dolar gelir mi ve bunu birleştirebilir miyim

• m1k41l M kullanıcısına yanıt
    hocam beden tablosunda 8.5 us 42 yazıyor 41 giyiyorsanız size nasıl oldu

• 100 dolarlik bi kulaklik almaya calisinca 50 dolar vergi kesiyor nasil is bu arkadas ?

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    türkiyeye gönderimi yok yaziyor
    siz nasil aldiniz.
    aldiğiniz linki paylasirmisiniz.
  • Burdan bir arkadas ve ben yasadigim icin yaziyorum.Olurda ucret provizyonda beklerse uzun sure(nadirde olsa olabiliyor.mobil bankaciliktan kontrol edebilirsiniz.) Yine telaş etmeyin 30 gun sonunda islem duşer ve iade edilir kartiniza.Bankayi arayip kendinizi yipratmayin provizyona mudahalede bulunamayacaklarini belirtiyorlar.Keza verdikleri code uda bankalar ne yapicaklarini bilemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

İlgimi çeken başka konu ABD markası olan bir ürünü alıyorum mesela giyimde American Eagle aldığım ürünlerde Çin yok gibi hep Bangladesh veya Endonezya vs hiç çin yok banamı deng geliyor yoksa abdnin markası olduğu için kendi ürünlerini çine yaptırmıyorlarmı

güle güle kullanın.
    giyimde evet dogrudur, pek made in china goremezsiniz.
    mexico, guatemala....
  • 
Sayfa: önceki 55855586558755885589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.