Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alimmm78

Baktım bulamadım
    Ve bu çok satilan bir sey sanirim cok yakinda stoga girer
    Bekleyin ya da siparis verin olunca gonderirler aceleniz yoksa

ya vallahi kahır gibi yemin ederimki okulda öglen 2-3 gibi baktım vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

bakalım o kadar inglizce yeticek mi ?
    birde yaş sorun olur mu 18 den küçüksek

Gümrüğe felan uğramazsa birşey olmaz diye düşünüyorum ya.

Murat hocam versem siparişi Order now and we'll notify you by email when we have an estimated delivery date for this item. böyle olunca göndericekler heralde ek kargo çıkarmı canlıya sordumda pek analtamadım derdimi
  • quote:

Murat hocam versem siparişi Order now and we'll notify you by email when we have an estimated delivery date for this item. böyle olunca göndericekler heralde ek kargo çıkarmı canlıya sordumda pek analtamadım derdimi

Dur birşey soracağım zaten şimdi bunu da sorarım ben daha önce almıştım sattım forumda 2.elden sıfır kutuları hemde mass ' tı kardeş şansına.

2 tane qck+ gelmiyor zaten tr ' ye sen hangisini istiyorsun link at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Mayıs 2015; 19:45:02 >
  • quote:

quote:

Dur birşey soracağım zaten şimdi bunu da sorarım ben daha önce almıştım sattım forumda 2.elden sıfır kutuları hemde mass ' tı kardeş şansına.

onunda stok yok :D
  • quote:

Sordum extra para ödersin dedi o yüzden stoğa gelmesini beklemekten başka çaren yok.
  • quote:

quote:

Sordum extra para ödersin dedi o yüzden stoğa gelmesini beklemekten başka çaren yok.

Sağolasın
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Seceneklerde beraber gelsini secersen ikisi beraber gec gelir tek kargo odersin

Ben boyle biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Seceneklerde beraber gelsini secersen ikisi beraber gec gelir tek kargo odersin

Ben boyle biliyorum

Neyse bekleyelim hem kargoyu durmadan takip ederim ben şimdi sınavlar felan bitsin
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ben asagidaki linkteki urunu almiştim fakat boyutu cok buyuk oldugu icin kullanmadim hic
    sadece kutusunu actim ve tekrar kapadim.
    istersen sana aldigim fiyata verebilirim.

ne dersin.

• Arkadaşlar merhaba, kargo fiyatı 5 dolar olmuş çok iyi fiyat gerçekten sizlere bir şey danışmak istedim kargo takibi yapılabiliyor mu acaba? I-parcel ile mi geliyor?
  • Çarşamba yada perşembe yola çıkan ürün cumartesi sabahı öğleden önce kapıma kadar geldi. Sürat kargo getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalp_18

15 Nisanda 68$ a şarjlı süpürge sipariş ettim. İki tane kargo vardı ucuz olanı seçtim. 28$ Kargo ücreti çıktı. Toplam 96$ ödemeyi yaptım. 16 Nisan da "Package arrived at a carrier facility" yazıyordu track kısmında. 4 Mayıs teslim gözüküyordu fakat gelmedi. Şu an baktığımda hala "Arriving Monday, May 4 On the way" yazıyor. i-parcel ile yollamışlar. Onların sitesinden de takip ediyorum orda da bir şey yazmıyor. Pts den sorguluyorum sonuç çıkmıyor. Kargom hala gelmedi. i-parcel e mail attım cevap dönmediler. Amazon ile görüştüm 21 mayısı bekleyin diyorlar. Bu kargo firması bu kadar mı kötü acaba? Sizce ne yapmalıyım?

hangi ürünü aldınız acaba ?

bir de gelince paylaşabilir misiniz acaba ? ben de düşünüyordum fakat black & decker ların hepsi 110v olduğu için almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

quote:

Orijinalden alıntı: kalp_18

15 Nisanda 68$ a şarjlı süpürge sipariş ettim. İki tane kargo vardı ucuz olanı seçtim. 28$ Kargo ücreti çıktı. Toplam 96$ ödemeyi yaptım. 16 Nisan da "Package arrived at a carrier facility" yazıyordu track kısmında. 4 Mayıs teslim gözüküyordu fakat gelmedi. Şu an baktığımda hala "Arriving Monday, May 4 On the way" yazıyor. i-parcel ile yollamışlar. Onların sitesinden de takip ediyorum orda da bir şey yazmıyor. Pts den sorguluyorum sonuç çıkmıyor. Kargom hala gelmedi. i-parcel e mail attım cevap dönmediler. Amazon ile görüştüm 21 mayısı bekleyin diyorlar. Bu kargo firması bu kadar mı kötü acaba? Sizce ne yapmalıyım?

hangi ürünü aldınız acaba ?

bir de gelince paylaşabilir misiniz acaba ? ben de düşünüyordum fakat black & decker ların hepsi 110v olduğu için almadım.

Vallahi hocam sarjlısını bilememde bizim evde elektriklisi var ufak bişey ama çok işe yarıyor öneririm iyidir heralde

• Arkadaşlar belki sorulmuştur bilmiyorum ama amazon.com'da gümürük sınırını geçen ürünlere amazon gift kart alıp gümrük vergisinden kurtulabilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.E.U.S -- 11 Mayıs 2015; 23:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.E.U.S

Arkadaşlar belki sorulmuştur bilmiyorum ama amazon.com'da gümürük sınırını geçen ürünlere amazon gift kart alıp gümrük vergisinden kurtulabilirmiyiz ?

hayır

bu arada 5-6-7 dolarlık olan kargo takipli iparcel ile gönderildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Is this address also your billing address (the address that appears on your credit card or bank statement)?

Ne Soruyor burada hocam?
  • furky41 kullanıcısına yanıt
    vay be :)
    HB. geçen hafta aldığım ürünü bugün bile teslim edemedi:)
    Benim de dün aldığım ürün bugün yola çıktı iparcel ile geliyor bakalım ne zaman gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupturk -- 12 Mayıs 2015; 0:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fur-kan47

Is this address also your billing address (the address that appears on your credit card or bank statement)?

Ne Soruyor burada hocam?

Bu adres aynı zamanda fatura adresiniz mi diyor( kredi kartınızda yada bankaya kayıtlı adres)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrico

Arkadaşlar merhaba, kargo fiyatı 5 dolar olmuş çok iyi fiyat gerçekten sizlere bir şey danışmak istedim kargo takibi yapılabiliyor mu acaba? I-parcel ile mi geliyor?

Cevabı verilmiş altta, az kaldı en geç cuma günü şu ilk sayfaya ekleyeceğim bu yeni opsiyonu.

"bu arada 5-6-7 dolarlık olan kargo takipli iparcel ile gönderildi."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Mayıs 2015; 3:41:45 >
  • Çok güzel, yararlı bir konu olmuş. Emeği geçenlerin özellikle konu sahibi arkadaşın eline sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.