Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargom 5 gündür received at iparcel aşamasında kaldı sizce normal mi bu kadar uzun süre durması?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Kargom 5 gündür received at iparcel aşamasında kaldı sizce normal mi bu kadar uzun süre durması?

İ parcel böyle saçmalıklar yapabiliyor güncellemeyi de unutmuş olabilirler ya amazona yaz onlar iletişim kursun yada direkt mail at.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Maillerime de cevap vermiyorlar artık herhalde biraz fazla soru sordum dediğin gibi yarın amazona sorayım bakalım.

• akbank axess e döviz ekstre talebinde bulundum euro yu seçtim
    bir tane euro alışveriş yaptım. bundan sonra dolar yapacağım
    döviz ekstre talebini dolara nasıl çevirebilirim?
    internette seçeneklerde dolar görünmüyor

daha önce böyle bir durumla karılaşan oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

selam,http://www.amazon.com/Tommy-Hilfiger-Classic-Logo-T-Shirt/dp/B004YSE2JE/ref=sr_1_4?s=apparel&ie=UTF8&qid=1431170315&sr=1-4 şu ürünü almak istiyorum. bana ne kadara patlar ne zamana gelir gümrüğe takılır mı bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?

Up yardım lütfen

• Tr ye gönderilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.mp4nation.net sitesine bir bak istersen. Fiyatları uygun ve Türkiye gönderimi var. Özel günlerde, (yılbaşı, black friday, sevgililer günü vs.) çok iyi indirimleri oluyor

Bütçeni bilmiyorum ama özellikle bass ağırlıklı aramıyorsan Ostry KC06 yı tavsiye ederim. Bass ağırlıklı versiyonu da çıktı KC06A diye.

http://www.mp4nation.net/ostry-kc06a-hi-fi-in-ear-high-performance-earphones-headphones

Şöyle bir TR inceleme var:
    http://www.kulaklik.web.tr/ostry-kc06-inceleme-fp-mid-tiz-kulakligi-arayanlara/

• 85 dolar giftcard yüklü Amazon Hesabım

Almayı planladığım ürünü başka bir mağazadan aldığımdan para hesapta kalmıştır.. Hesapla daha önceden trye alışverişler bulunmaktadır.. Alışveriş miktarınız 85 dolar üstündeyse ödemenin kalan kısmını kredi kartınızla yapabilirsiniz..

Anlık kurdan 85 dolar 229TL yaparken ben düz hesap 200TL ye bırakıyorum.. Kazancınız 29tl

Ziraat Bankası EFT veya havale kabul edebilirim.. İstanbul içi(tercihen avrupa yakası merkezi yerler) elden teslim de yapabiliriz(ne biliyim net cafeye gider veya notebookunuz varsa bir cafede buluşabiliriz)

Fiyat: 200TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 10 Mayıs 2015; 16:49:40 >
  • yekialem Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bir kere yazdın birşey demedim daha aynı sayfada 2.kez flood yapıyorsun 3.de hoş karşılanmayacak.
  • 55 dolara iki oyun ve kinect tutacagi aldım 6,5 dolar kargo ucreti aldı

Bu kargoyu da denemiş olacağız
    Yola çıkınca ve ulasinca digeriyle farkını hissedersem bilgilendiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

55 dolara iki oyun ve kinect tutacagi aldım 6,5 dolar kargo ucreti aldı

Bu kargoyu da denemiş olacağız
    Yola çıkınca ve ulasinca digeriyle farkını hissedersem bilgilendiririm

İyi olur hocam.
  • Bu yeni kargo olayı iyi oldu. Şimdi diyemeyiz bence hızlı olan kargo pahalıdır diye :)

Çünkü 9-12 gün yazıyor expedited kargodan daha ucuz olmasına rağmen.

Bu gelişmeyle birlikte free shipping için de çalışmalar başlamış

Ben de chate mesaj bırakayım bari zahmet vermişsiniz.
  • Edit: murat bey dediginiz gibiyse iyi

İnsallah gerçekleşir

Ve bu gümrük sinir 75 euro ya onun ile ilgili bir şeyler icin devletin ne yapamasi gerekir
    Degisecek mi bir bilginiz var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 10 Mayıs 2015; 19:08:54 >
  • Birşey olmaz demeyin yazın bakın işte bir fikir , gerçeğe dönüştü !

Bedava kargo zaten belli bir para üzerine olacağı için sorun olmaz.
  • Normalde 12-13 iken
    5-6 ya düştü

• Amazon TR Deki potansiyeli daha doğrusu pastayı gördü. Daha yüksek pay almak için kargoları aşağı çekiyor.

Adamlar harbiden bu işi biliyor.

• Ürünü aldım bakalım kargo olayı cidden iyi oldu 20 dolar ödüyordum önceki saatlerde şimdi 7.62 çok çok iyi odlu .

Ürün gelince detaylı foto atarım bazı ürünleri göndermemelerini bende sordum adam ülkeniz için kısıtlı maalesef gönderim yapamıyoruz dedi .

• kalora kullanıcısına yanıt
    İçi mavi olanını aldım kullanıyorum bende bu fiyattan almıştım dip fiyattan almişın insan gümrük ödememek için euro nun artmasını istiyor hayırlı olsun

• amazon ingiltere de fiyatlar her ne kadar pahalıda olsa vergiyi düştüklerinden gözden geçirmek lazım. 60 paund gözüken bir ürün sipariş aşamasından bakınca 50 paund gözüküyor. fiyatlara o şekilde bakmak lazım oradan bakarken. Yavaş kargosu bile mantıklı olabilir ama pahalı orayada bir baskı yapabilsek.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.