Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.638
Favori
14.027.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

dediğim gibi dhl pislik bir kargoymuş sürekli müşterilerini zor duruma bırakıyor he paketler büyük yada gümrük ücreti önceden ödenmese anlarım da böylede değil en ufak şeyde bile gümrüğe tabi deyip bırakıyor dhl nin amacı nedir çözemedim bence amazona şikayet edilmeli bu da işe yarar mı yada sadece türklere mi bunu yapıyorlar bilmiyorum ama her fırsatta hızlı kargoyu seçmeyin yazacağım çünkü yavaş kargo da hiç sorun yaşamadım kötüledikleri aramex bie çok iyi ve çok ilgili yazıyorsun hemen cevap veriyor yada arayınca çok ilgililer
    Gelen maile bak sen ya :):)
    Topu topu farklı iki tane ürün aldık model farklı marka farklı yazıklar olsun ya bunlara...

ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.

merhabalar,

İletmiş olduğunuz evraklarla yaptığımız gümrük başvurusu, gönderinizin adetleri sebebi ile şahsi kullanıma uygun olmadığı ve ticari mahiyetli olduğu yönünde kanaatine varıldığı için olumsuz sonuclanmıştır.

Bu durumda bir gümrük müşaviri aracılığıyla ithalatını deneyebilir ya da gelişinden itibaren ilk 17 gün içerisinde göndericinizin onayı halinde geldiği ülkeye geri iade edebilirsiniz detaylı bilgi almak için gümrük müşteri hizmetlerimizle (444 00 40) iletişime geçmenizi rica ediyorum.

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ben ürünü alırken adresime kargo ücretsiz yazıyor. Kargo istemesi saçma olur. Gümrük konusunda tabiki gümrük vergisi alınır. Fakat kargo konusunda kargo ücretinin alınmaması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    ürün nedir bilmediğim için nasıl gönderiyor kim gönderiyor incelemediğim için net bir şey diyemem sen görüp öyle düşünüyorsan devam et ozaman senin kararın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Ocak 2019; 20:33:48 >
  • Arkadaşlar Amazon'a iade ettiğim Corsair Void Pro bu gün onların eline ulaştı hem ücret iadesi yaptılar hemde 2. kez 15 dolar kargo ücreti iade ettiler ama ben daha önce kargo ücretini aldım. Amazona durumu anlatıyorum kargo ücretini geri almıyorlar ne yapmam gerekir ?
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba iade etmeden önce böyle mi görünüyordu durum sende de .

We are expecting your return. Your refund has been issued.

• darkjester kullanıcısına yanıt
    Hatırlamıyorum

İade etmeden önce Canlı Destek ile görüştüm onlar iade sistemini aktif ettiler ürünü gönderdim .
    Kargo Bedelini gösteren makbuzu mail olarak gönderdim ve anında 30 dolar nakliye bedelini gönderdiler.
    2 gün önce para iade durumunu sordum ürün onlara gitmediği halde 78 doları iade ettiler.
    Bu gün ürün onlara gitmiş bir 15 dolar geri dönüş nakliye bedeli iadesi daha yaptılar.

15 doları onlara geri iade etmek istiyorum ama almıyorlar.

Bütün işlem bu şekilde gerçekleşti.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ne kadar tuttu kargo hangi firma ile yolladın . Bende iade edeceğim de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkjester -- 8 Ocak 2019; 7:32:32 >
  • darkjester kullanıcısına yanıt
    PTT kargo ile toplam 158 tl tutmuştu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiyat performans denilebilecek monitör önerisi var mıdır acaba ?
    ben pek anlamıyorum bu işten.
  • WhatsApp.com
    WhatsApp Group Invite
    https://chat.whatsapp.com/6Q0kaddxdBAAAYUBRc5hod

WhatsApp.com
    WhatsApp Group Invite
    https://chat.whatsapp.com/AMkG9brs98xKgcanMZ7UgP

Telegram
    AliExpress İndirim ve Kupon Paylaşım Kanalı
    https://t.me/joinchat/GzvaXA9Cku5plyFng0JUYg

AliExpress ile de uğraşan arkadaşlar varsa günlük onlarca kupon paylaşımı yapıyoruz yer sınırlı sayıda WhatsApp gruplarında. telegram kanalımız sınırsız sayıda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon Amerika yada Almanya dan laptop tavsiyesi yapcak varmıdır, herhangi bir fırsat gören varmı şu dönemde. gaming laptopumu satıp ince çok fazla oyun odaklı olmayamin bişey arayıorum ama pek bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigok -- 8 Ocak 2019; 14:16:18 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    hocam yazarken almıştım ürünü, USPS kargoya teslim edilmiş. Kutudan salatalık çıkmasında artık ne kadar gümrük çıkarsa çıksın ödeyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 8 Ocak 2019; 14:30:56 >
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    kargo ücreti çıkacağını sanmam ama gümrük vergisi çıkabilir sınırın üstündeyse.
  • Amazon tr den telefon almak sıkıntı oluyor mu? Herhangi bir sebepten geri iade problem oluyor mu? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Amazon tr den telefon almak sıkıntı oluyor mu? Herhangi bir sebepten geri iade problem oluyor mu? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    alt link amazon tr konusu oraya yazarsan daha iyi olur telefon alan var sorunsuz

https://forum.donanimhaber.com/amazon-turkiye-firsatlari--135048063-925#136642232
  • Amazon ukden Logitech g29 siparişi geçtim umarım gümrükte vs kalmaz ilk yurtdışı siparişim

• quote:

Orijinalden alıntı: xraxion61

Amazon ukden Logitech g29 siparişi geçtim umarım gümrükte vs kalmaz ilk yurtdışı siparişim
    Daha önce aldım. Gelir, sıkıntı yapma👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler

• Opinion kullanıcısına yanıt
    Birde hocam enpara ile ödeme yaptım sterlin cinsinden ödemek istedim dolara çevirip aldı enpara fakat 20$ eksik yaklaşık olarak sonradan mı çekicekler onu

• Merhaba amazon'dan 250 euro değerinde sipariş verdim karttan parayı çektiler ürünler elime 3 gün önce geldi fakat bugün kartıma baktığımda para kartıma iade edilmiş fakat ben ürünleri teslim aldım ne yapmak gerekiyor şuan acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakır91 -- 10 Ocak 2019; 19:55:12 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.