Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.638
Favori
14.027.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaşla forumda "Amazon Türkiye" ana konusu var mı?Ben bulamadım?Varsa link verir misiniz?

Ayrıca alttaki ürünü kim satıyor olabilir sizce?Amazon'un kendisi mi,Gillette'nin resmi firması mı yoksa Amazon'da hesap açmış farklı bir satıcı mı?

www.amazon.com.tr
    Gillete Fusion Proglide Styler 3'ü 1 Arada (Tıraş, Şekillendirme, Düzeltme) Tıraş Makinesi: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07D1JHXLY/ref=asc_df_B07D1JHXLY57448048/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07D1JHXLY&linkCode=asn

• Satıcısı Amazon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop tavsiyesi alabilirmiyim acaba? 300-500 dolar arası. Şimdiden teşekkürler.
  • Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Arkadaşla forumda "Amazon Türkiye" ana konusu var mı?Ben bulamadım?Varsa link verir misiniz?

Ayrıca alttaki ürünü kim satıyor olabilir sizce?Amazon'un kendisi mi,Gillette'nin resmi firması mı yoksa Amazon'da hesap açmış farklı bir satıcı mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B07D1JHXLY/ref=asc_df_B07D1JHXLY57448048/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07D1JHXLY&linkCode=asn
    amazon tr satıp gönderiyor alt link amazon tr konusu
    https://forum.donanimhaber.com/amazon-turkiye-firsatlari--135048063#135048063

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Ocak 2019; 1:27:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xraxion61

Birde hocam enpara ile ödeme yaptım sterlin cinsinden ödemek istedim dolara çevirip aldı enpara fakat 20$ eksik yaklaşık olarak sonradan mı çekicekler onu
    Bendede aynı oluyor. Her ödemeyi dolar üstünden alıyor. Banka bunu ogünki kura göre ayarlıyor diyor.Bende bu konuda bazen sıkıntı yaşıyorum. Sadece 1 kere euro üzerinden aldı oda amazon.de üzerinden yaptıgımda. Diğer sitelerde aldıgımda hem dolar kesiyor. (Bende enpara ile alıyorum) Toplu çekim olduysa zannetmem tekrar çekeceklerini.
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    Anladım normalde kargolayınca çekiyodu hem erken çekti hemde biraz eksik şaşırdım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: xraxion61

Anladım normalde kargolayınca çekiyodu hem erken çekti hemde biraz eksik şaşırdım bende
    Eğer stokta varsa hemen çeker. Ama bu durum değişiyor. Örneğin bazen bende de erken çekiyor. 10 gün sonra gönderdiği gün tekrar extreye ogün çekmiş gibi yansıtıyorlar.
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    Anladım bnimki banka kartı olunca aldı direkt sağolun hocam yardımcı olduğunuz için

• Arkadaşlar ilk defa amazondan sipariş vericem. Şimdiye kadar hep aliexpressten alışveriş yapıyordum. Sony xb41

ürünü alıcam.56 dolar bi depozito çıkıyor bu para ürünü aldığımda gerimi iade edilecek? Ve ilk sipariş verenlere kargo parası ücretsiz deniyordu ancak 20 dolar kargo parası çıkıyor. Bi yardımcı olurmusunuz bu siteye çok yabancıyım. Dikkat etmem gerekenler nelerdir?

• Amazon.com'dan önerebileceğiniz telefon var mı ? Buraya göre Fırsat diyebileceğiniz performansı yüksek... İşin içine kargo ve vergiyi dahil etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 11 Ocak 2019; 17:32:18 >
  • must@fa M kullanıcısına yanıt

bu ürünü alıcaksınız galiba.

"
    Items: USD 178.00
    Shipping & handling: USD 20.49
    Total before tax: USD 198.49
    Estimated tax to be collected: USD 0.00
    Import Fees Deposit: USD 35.60
    Order total: USD 234.09 "

kargo ücretsiz kısmı amerika içinde geçerli oluyor. buraya kargolanırken ücreti hesaplanıyor 20 dolar gibi bi rakam çıkmış. ek olarak ürün 30 dolar üstü olduğu için gümrüğe tabi. onun için çıkan gümrük vergi oranı 35 dolar. bunların iadesi olmaz hocam. Ama hasbelkader gümrükten herhangi bi aramaya tabii olmadan geçerse 35 dolarınız iade edilir. fakat kargo parası iade olunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatalhrymer11

https://www.amazon.com/Sony-SRS-XB41-Portable-Bluetooth-SRSXB41/dp/B079V81NSG

bu ürünü alıcaksınız galiba.

"
    Items: USD 178.00
    Shipping & handling: USD 20.49
    Total before tax: USD 198.49
    Estimated tax to be collected: USD 0.00
    Import Fees Deposit: USD 35.60
    Order total: USD 234.09 "

kargo ücretsiz kısmı amerika içinde geçerli oluyor. buraya kargolanırken ücreti hesaplanıyor 20 dolar gibi bi rakam çıkmış. ek olarak ürün 30 dolar üstü olduğu için gümrüğe tabi. onun için çıkan gümrük vergi oranı 35 dolar. bunların iadesi olmaz hocam. Ama hasbelkader gümrükten herhangi bi aramaya tabii olmadan geçerse 35 dolarınız iade edilir. fakat kargo parası iade olunmaz.
    Hocam teşekkür ederim crvapladığınız için. Buradaki fiyatla aynı oldu bi avantajı kalmadı amazonun. Tekrar teşekkürler

• Arkadaşlar amazon ingiltereye ürün iade eden oldu mu?
    Kargo ücretini karta mı iade ediyorlar gift olarak mı?
  • Birkac haftadir bekledigim kulaklik stoklara girdi falan karsilastigim yazi bu
    ''Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order. You can also see if this item is available for delivery to your address from another seller.''. Hemen hemen hicbir Razer kulaklik gonderilmiyor suan .de tarafinda Turkiye'ye. Iletisime gectim fakat hicbir sekilde gonderim yapamayacaklarini soylediler. Sebebini bilen var mi? Ayni kulaklik Tr'de de satiliyor ama tahmin edebileceginiz gibi kazik :) Amerika'dan kargo ucretini de odeyip alirsam yine Tr fiyatindan daha ucuza geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 13 Ocak 2019; 0:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Birkac haftadir bekledigim kulaklik stoklara girdi falan karsilastigim yazi bu
    ''Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order. You can also see if this item is available for delivery to your address from another seller.''. Hemen hemen hicbir Razer kulaklik gonderilmiyor suan .de tarafinda Turkiye'ye. Iletisime gectim fakat hicbir sekilde gonderim yapamayacaklarini soylediler. Sebebini bilen var mi? Ayni kulaklik Tr'de de satiliyor ama tahmin edebileceginiz gibi kazik :) Amerika'dan kargo ucretini de odeyip alirsam yine Tr fiyatindan daha ucuza geliyor.
    hiç bir amazonda tr gönderimi yoksa yapacak bir şey yok

• Gümrükten geçme süresi tamamen şans sanırım

• Bu kargo hareketi normalmidir. Makedonya sonra ingiltere. Teslimat adresi Türkiye
  • Yıllar öncesinde amazondan huawei watch almıştım.Lakin geçen sürede vergilendirme sistemi değişti diye biliyorum..
    Şimdi de Huawei marka bu tabletten almayı düşünüyorum. Bu ürübün fiyatı tam olarak nedir? Ürünün bana ulaşmasında herhangi bir sorun çıkar mı?
    Ürün şu

8.4' ekranlı olan.Fiyat 310.99 $ yazıyor.Türkiye'yi seçtiğimde 264.01 $ yazıyor.B Bu kısmı anlamadım??

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Türkiye derken ödeme ekranına geçince adres kısmında türkiye yi seçtiğinizde mi 260 dolar düşüyor ilginç. bende son basamağa kadar şu şekilde geliyor:

Order Summary
    Items: $319.99
    Shipping & handling: $8.68
    Total before tax: $328.67
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit: $64.00
    Order total: $392.67
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.