Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.638
Favori
14.027.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: onat

Cihazdan memnun musunuz? Beklentilerinizi karşıladı mı? Yakın mesafe mi bu?

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Çok fazla kullanma şansım omadı ama genel anlamda baya iyidi. Bu mesajı yazdıktan sonra cihazı iade edip, amazondan sipariş geçtim hala gelmesini bekliyorum (ayın 11i gibi gelecek sanırım) Yakın mesafe değil ama diğer normal projektörlere göre atım aralığı baya geniş (birazda kısa). Öreneğin 3 metreden 110" - 135" gibi bir yansıtma ekranı sağlıyor diğerleri 85"-92" gibi.

Avantajları

çok parlak olması, ışıkta bile baya baya izleniyor öyle eh işte idare eder gibi değil baya çok iyi kendi gözümle gördüğüm için ( klasik karanlık sinema odası için dez avantaj)
    görüntü kalitesi baya iyi
    3lcd olduğu için rainbow effect yok
    atım oranı bana göre iyi
    yatay / dikey lens shift
    çok ucuz orjinal lamba (49$)

dez avantajları

3d yok
    wireless kötü diyorlar (denemedim, gerek var mı bilmiyorum)
    eco modda bile baya parlakmış (denemedim)
    eco modda bile fan sesi varmış (denemedim) (normal modda fan sesi var ama iadare edilir düzeydeydi bence)
    input lag fps oyunlarında hissediliyormuş (denemedim)

sonuç olarak 2500 TL gibi bir paraya bence BEDAVA

• EndOfTheNight kullanıcısına yanıt
    satıcı ve gönderen amazonsa hepsinde öyle
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    edersin de uzun iş 150 tl kargo parası verirsin sonra iade etselerde parayı kargo ödediğin makbuzu falan yollaman gerek baya uzun iş iade süreci
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Bu mesaj silindi.
    o zaman konu yanlış bu yabancı amazon konusu o yüzden 150 tl dedim o zaman iade edersin yine ama amazon tr de yavaş yani yabancı amazondan beter iade işi beklerim dersen iade sorun değil

tr konu linkhttps://forum.donanimhaber.com/amazon-turkiye-firsatlari--135048063-904#136499753

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2018; 19:37:39 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    hadi ya , çok özür dilerim. mesajları siliyorum. cevaplarınız için çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim.
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    sorun değil silmene gerek yoktu sadece bilgiyi yanlış alma diye dedim iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Aralık 2018; 20:4:8 >
  • Merhabalar. Ben amazon us'dan bir kulaklık almayı düşünüyorum. Kulaklık 59 kargo ve gümrük 35 dolar. Şimdi birkaç sorum olacak

1- ödemeyi yaptıktan sonra ürün direk gelir mi gümrük falan uğraşmam herhalde parasını ödüyorum.

2- muhtemelen alacağım kulaklığın Türkiye'de garantisi olmayacak değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lackhite kullanıcısına yanıt
    1 direkt gelir uğraşmazsın. ama mailini arada kontrol edersen daha iyi olur belki ups vs kargolar imzanı isteyebilir iparcel ya da aramex le gelirse hiçbirşeyle uğraşmadan kargon gelir.

2 olmaz sorun olursa amazon la görüşürsün onlar yardımcı olur belli bir süre iade alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

1 direkt gelir uğraşmazsın. ama mailini arada kontrol edersen daha iyi olur belki ups vs kargolar imzanı isteyebilir iparcel ya da aramex le gelirse hiçbirşeyle uğraşmadan kargon gelir.

2 olmaz sorun olursa amazon la görüşürsün onlar yardımcı olur belli bir süre iade alıyorlar
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Lackhite

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    ekleme ilk kez alışveriş yapıyorsan adres ve kart bilgilerini girerken Türkçe karakter kullanmayın artı adres bölümüne tc kimlik noyu da ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

ekleme ilk kez alışveriş yapıyorsan adres ve kart bilgilerini girerken Türkçe karakter kullanmayın artı adres bölümüne tc kimlik noyu da ekleyin

Alıntıları Göster
    İlk kez yapacağım teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

Alıntıları Göster
    İlk kez yapacağım teşekkür ederim

• Arkadaşlar amazon.com dan ilk kez sipariş verdim ancak ürünü almaktan vazgeçtim tabii ürün kargoya verilmiş iptal edemediler kargoyu teslim almadan direkt göndersem sorun olmaz dimi?

• arkadaşlar amazondan siparişim bugün kargoya verilmiş fakat para hala çekilmedi neden acaba birde adres bilgilerini eksik girmişim sorun teşkil edermi.Bolu mengene gelmesi lazım boluya kadar geliyorda mengen yazmamışım sokak mahale felan yazıyor sıkıntı olurmu
  • Beyler DHL Express ile gelen siparişim 19 euro değerinde olmasına rağmen gümrüğe sokulmuş 2 gündür gümrükte. Yapmam gereken birşey var mı ne DHL tarafından arandım ne de mail atıldı.

"
    Durum
    Gönderi gümrüğe tabidir
    Aralık, 31 2018 11:36 Local Time
    Ek Ayrıntı
    Göndericiden veya ithalatçıdan gönderinin gümrükten çekimini sağlamak için özel bir sertifika beklenmektedir.
    Sonraki Adım
    Bir DHL yetkilisi ithalatçı ile iletişime geçecektir veya daha fazla bilgi için lütfen DHL Müşteri Hizmetleri ile temasa geçiniz. DHL tarafından bir bildirim yapılmadıysa, müşteri DHL Müşteri Hizmetleri ile temasa geçmelidir.
    "
  • Merhaba,

27 dolarlik bir ayakkabi almak istiyorum amazon.com'dan.Bir ara gumrukte sanki sikinti cikiyordu yurtdisi ayakkabi alimlarinda ana su an icin durum nedir acaba ?

Bir de urun 27 dolar,kargo+vergi 32 dolar cikiyor,astari yuzunden pahali.Amazon'un turkiye'ye gonderimleri tekrar actiginda bir ucretsiz kargo furyasi vardi malum.Yine canli yardima baglanip ricada bulunuldugunda yardimci oluyorlar mi acaba kargo konusunda ?

Tesekkur ederim simdiden.

• revoltx R kullanıcısına yanıt
    DHL müşteri hizmetlerini ara ürünün değerini ve tc kimlik numaranı ver, ürünün 1 iş günü içerisinde gümrükten çekiliyor.
  • amazon.com üzerinden 272 dolara ps4 almıştım. sipariş elime ulaştıktan birkaç gün sonra sistemdeki kayıtlı kartı sildim başka bir kart ekledim. ileride vergi iadesi durumu olursa, ilk satın aldığım zamanki kredi kartı sistemde kayıtlı olmadığı için sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temha262 -- 2 Ocak 2019; 23:45:41 >
  • bu DHL ne pislik bir kargo neden hala onu seçiyor millet anlamadım gümrüğe tabi olmayan ürünü bile gümrüğe tabi tutuyor amacı ne bu adamların acaba
  • Arkadaşlar selam....

Şimdi ben amazondan bir kaç kez mutfak eşyası getirttim termos tava tencere vs.
    3 kez aynı ürünleri aldım belli aralıklarla DHL ile geldi.
    şimdi maıl geldi dhl kargodan aynı ürünlerı bır kac kez aldıgınız ıcın gumrukcu ıle ırtıbata gecın dedıler. Bu çok saçma ben zaten gumruk vergısını odedım neden boyle sacma bır iş oldu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 3 Ocak 2019; 12:0:19 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.