Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Ben 80 euro yukledim cek gelmedi mesaj attim sizin icin gecerli degil dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Friday'de geç kalıp alamadığım pc önce 1099 dolardan 1300 dolara, şimdi de 1399 dolara çıktı. Şanssızlık diz boyu :(
  • Arkadaşlar toplayacagım pc için bazı parçaları amazondan alıcam almanyada arkadaşımın dükkanına siparişi vericem oda 25 aralıkta turkiyeye getirecek kendiyle.Garantisi türkiyedede geçen işlemci ekran kartı ve ram leri ordan getirtmek istiyorum ekran kartı 1060,ramlar 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz en az,ve işlemci en az 7. nesil i5 olursa iyi olur tavsiyeleriniz bekliyorum türkiyede pahalı olup orda ucuza alabiliceğim.
  • Amazon de den gelen mng kargoları nasıl takip ediyoruz arkadaşlar.

• Arkadaşlar gtx 1060lı oyun Laptopları 4000 lira civarına bulunuyor mu yada indirime girer mi?

Yoksa 1050ti li dell alacağım 4700civarına

• StartPy kullanıcısına yanıt
    Hocam bende z623 bakıyordum . Sizin bu yorumu okuyunca beklemeye geçtim. Siz alternatif birşeyler bulabildiniz mi ?
  • muhendis biri kullanıcısına yanıt
    Slm bende z623 veya z625 bakıyorum kuzenime Türkiye ye gönderilmiyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 8 Aralık 2017; 13:0:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı ürünler aşağıdaki nedenlerden dolayı Türkiyeye gonderilemiyormuş

1. Ürünlerin ya da ürünlere ait bazı modellerin Almanya dışına satış izninin olmaması.

2. Ürünlerin ya da ürünlere ait bazı modellerinin belirli ülkelerde belirli sayıda, yani kota ile satılması.

3. Aynı pazar grubunda bulunan ülkelere satışı yapılıyorsa, rekabet yüzünden mevcut satıcıların o ülkede

zarar görmemesi için üretici firmaların kısıtlama koyması.

4. Üretici firmanın ya da distribitörün, uluslararası pazarlara yönelik ürün kararları; ürün planlama ve geliştirme kararlarını,

​ürün dizisinin genişliği ve uzunluğu ile ilgili kararları ve ürün stratejisini, yani var olan ürünlerin standartlaştırma veya uyumlaştırma kararları.

5.Türkiye gümrük düzenlemelerinde ve vergi ücretlerindeki değişiklikler.

6. Avrupa Birliği üyesi ülkelerin uymak zorunda olduğu koşullar .

Bu gibi nedenlerden dolayı, ürünlerin ya da ürünlere ait bazı modellerin Türkiye'ye gönderimi yapılamıyor veya durduruluyor.

• Merhaba arkadaşlar, Y. Lisans bitirme aşamasındayım ve tez için bir ankete en az 500 katılımcı olması gerekiyor. Katılımcıların soruları içtenlikle cevaplamaları gerekiyor, çünkü verdiğiniz yanıtlar bilimsel bir araştırmada kullanılacak. Geçen sene burada bir makale için yardımcı olmuştunuz. Tekrar ilgilenirseniz sevinirim. Anketin konusu, E-Ticaret, online alışveriş , tüketici davranışları hakkında. Yani tam da sıcak fırsatlar, amazon, kuponlar, gearbest ...vs gibi konuları takip eden arkadaşlar için.
    Buyrun linki, anketi google üzerinden hazırladım,kesinlikle mail adresiniz, isminiz,kişisel bilgileriniz istenmiyor,göreceksiniz.
    Şimdiden teşekkür ederim herkese
    https://goo.gl/forms/husxfCyFgSctB18k1

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzluq

Amazon de den gelen mng kargoları nasıl takip ediyoruz arkadaşlar.

MNG'nin sitesinden takip edemiyorsun. Amazon hesabındaki kargo takibi bölümünde İstanbul vs. yazarsa MNG'yi arayıp Türkiye içinde geçerli takip numarasını istemen gerekiyor. MNG ile gelen paketler -İzmir'de oturmama rağmen- 3 günde elime geçiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzluq

Amazon de den gelen mng kargoları nasıl takip ediyoruz arkadaşlar.

MNG'nin sitesinden takip edemiyorsun. Amazon hesabındaki kargo takibi bölümünde İstanbul vs. yazarsa MNG'yi arayıp Türkiye içinde geçerli takip numarasını istemen gerekiyor. MNG ile gelen paketler -İzmir'de oturmama rağmen- 3 günde elime geçiyor.

Sağol paşam

• arkadaşlar bir proje üstüne çalışıyorum . Sizlere bir şey sormak istiyorum.

Bu ürünün listede neden fiyatı yok ? Sepete atınca fiyatı çıkıyor

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• Amazon.com'dan verdiğim sipariş elime sorunsuz ulaştı ama kutunun içinden bizim bildiğimiz anlamda bir fatura çıkmadı. küçük bir kagitta bir barkod kodu ve sipariş numaramın olduğu bişey geldi. Böyle mi oluyor? Ekran kartı almıştım

• Amazon.com hesabımda 48$ hediye kodu bakiyesi mevcut, yakın zamanda alışveriş yapacak olan varsa benimle iletişime geçebilir, alacağınız fiyat üzerinden güzel bir indirimle ürününüzü alabilirsiniz!
    48 dolar şu an 188 lira yapıyor, ilk yazana 150 liraya kullandıracağım ki 10 dolar gibi bir indirim yapıyor
    NOT: ALACAĞINIZ ÜRÜN SHİP AND SOLD BY AMAZON ürünü olmalı. Aldığınız ürün için ne kadar indirim olacağını öğrenmek için ürün linkini PM'den yollayabilirsiniz. ŞİFRE DEĞİŞTİRİLMEZ, İŞLEM SONRASI HESAP GERİ ALINIR.
    İhtiyacım yok ama rağbet edilip kullanılmazsa bir kaç gün içinde, zoraki kendime bir şeyler alacağım.
    İlgilenenler özelden yazabilir.
  • Sanırım amazon Amerika'dan aldığımız ürünlerde Amerika için de vergi ödüyoruz, bölgeyi Amerika seçince ek ücret istemiyor. Bu vergiyi düşmenin bir yolu var mı? Girişte gümrük vergisi ödüyoruz zaten.
  • Almanya kargolar ne kadar geçikiyor yaw daha önce böyle olmazdı.

29 kasımdan beri daha i-parcel teslim alamadı paketi.
  • Entelektüel Ayı kullanıcısına yanıt
    Amerikada Eyaletlere göre vergi farklı olduğu için, Com daki fiyatlar vergisiz fiyatlardır. Gönderilecek adrese ve ülkeye göre vergi hesaplanır. Amerika içi 25 $ üzeri kargo ücreti alınmıyor. Türkiye ye kargo ücreti mutlaka alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem57 -- 9 Aralık 2017; 10:49:10 >
  • Logitech ürünlerinin çoğu gönderilmiyor maalesef.

Benim yurtdışında yaşayan akrabalarım var. Onlara göndermeyi planlıyorum.

Z623 90 euro ya kadar düşmüştü ama bu arkadaşın yorumundan sonra biraz beklemeye karar verdim.

Siz araştırdınız mı bu seri iyi mi acaba?

Bir de edifier var. Tr de pek bilinmeyen ama kaliteli ürünleri var. Ancak daha pahalı..

• muhendis biri kullanıcısına yanıt
    slm bilmiyorum ben arastırmadım kuzenim uygun fiyata düşerse yaz 623 yada 625 bana haber et dedi
  • pm den discord daveti alabilir miyim?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.