Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (8 Mobil) - 7 Masaüstü8 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Benim siparişim kargolandı ama hala provizyonda gözüküyor işlem neden ola ki acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın aldığım MSI laptop için garanti mailı atmak bugün aklıma geldi şöyle bir cevap aldım.

"Thanks for choosing MSI.
    MSI products have 1 year global warranty in Turkey."

MSI laptop alacaklar garanti konusunda fikri olsun en azından.
  • Merhaba ,

Forum çok detaylı ama ben kaçırdım galiba sitede ayrı bi satıcıdan mal alsak parayı yatırdığımızda direk hesabamı yoksa amazon banka havuzuna mı gider

• Amazon.de den MNG ile gönderilen ürünlerin takibini nasıl yapıyoruz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

Benim siparişim kargolandı ama hala provizyonda gözüküyor işlem neden ola ki acaba.

provizyona düşmesi çekilmiş demek zaten sadece tl ye çevrilmeyi bekliyor. Banka hangisi bilmiyorum ama böyle yaptıklarında genelde kurdan sağlam geçiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asy06

Amazon.de den MNG ile gönderilen ürünlerin takibini nasıl yapıyoruz arkadaşlar?

bende biraz kurcaladım oraya buraya yazdım yanlış takip numarası diye uyarı verdi. bilen bizi aydınlatsın lütfen
  • Bu ups den e posta geldi şimdi altta ilk defa yapacak müşterilerimiz için noter falan cart curt diyo rehberde gerek yok diyo değişen birşey yok demi sadece formu gönderiyoruz

• yusuf946 Y kullanıcısına yanıt
    24 kasım saat 00:27'de kargoya verildi maili gelen siparişim bugün sabah 10:30'da evime ulaştırıldı Inter by MNG Kargo tarafından. 3 günde gelir diyenler vardı konuda benimki 7 gün sürdü (istanbul) ama yine de memnun kaldım, yetki belgesi falan istemediler. yalnız gönderi takip sistemi çalışmıyor onu da halletseler iyi olacak.
  • Aylar sonra şöyle bir göz atayım dedim konuya.
    Amazon rehberi efsane çöküş başlığı daha uygun olurdu. :)
    Bu kadar insanı küstürerek siz sebep oldunuz buna.

@efekan_02 ve @asy06

MNG müşteti hizmetlerini arayıp yurt dışı gönderiler bölümüne bağlanıyorsunuz ve AMZNKRX ile başlayan uzun takip numarasını çalışana iletiyorsunuz. Gerekli bilgiyi onlar veriyor. Amazon üstünden takip edip Türkiye'ye girdiğini gördüğünüz zaman ararsanız size Türkiye için takip numarası veriyorlar.
  • Ürünü sepete attım hemen prime üyeliğini şart koydu amazon. Şimdi normal olarak alamıyorum, ben bunları böyle çakal bilmezdim.
  • Amazon bittii sebebi ülkemizin kur fiyatı. Tekstil aparat falan bilmem ama elektronikte bilgisayar parçalarında amazon öldü. Türkiye ile arasında 100 150 TL daha ucuz. Kur fiyatının ben .... ediyim. Paramızın değeri b*ka dogru gidiyor biride çıkıp demiyor noluyoruz diye.

• Ps4 seneye anca gelcek galiba ayın 23'ünden beri kargoda dolaşıyor hala uçakta.İparcel kadar yavaş bir firma görmedim daha Türkiyeye gelcekte gümrükten geçip kargo firmasına verilip elime ulaşıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 1 Aralık 2017; 21:7:33 >
  • Ürün iade ettim tam 7 gün önde ellerine ulaşmış refund hâla processing durumunda... Rezalet.

• theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Banka ziraat. sikinti surada kredi kartina yansidi gozuktu bi kac gun önce ama simdi kalkti ve limit onceki haline dondu en iyisi bankayi arayayim.

• 26.11 tarihinde amazondan mouse aldım ve ürün kargoya verilmeden 1 gün sonra iptal ettim.İşin garip tarafı hala para iadesi yapılmadı.Daha üzün sürer mi yoksa mesaj mı atmam gerekiyor ?
  • ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var provizyonda görünüyordu şimdi limit tekrar açılmış,ürün kargoya verilmedi daha şimdi gönderiliyor diyor.Banka iş bankası.Çözüm bulabildiniz mi siz?

• konu mu eksilmiş
  • Amazondan kılıç getirtmeyi düşünüyorum ama gümrükte bir sorun çıkar mı?
  • gorkemert kullanıcısına yanıt
    Bende iş bankası kullanıyorum, geçen hafta amazon'dan aldığım ürün kargoya verildi ama hala para hesaptan çekilmedi gözüküyor. Kullanılabilir limit ürün fiyatı kadar düştü ancak harcama hala bekleyen işlemler menüsünde. Yarın da düzelmezse müşteri hizmetlerini bir arayıp sorucam
  • Arkadaşlar birşey merak ettim. Bu vergi olayını amazon hallediyor ya , bu olay sadece direkt amazonun sattığı ürünler içinmi geçerli ? Mesela amazon da satıcısı farklı bir firmadan alırsak yine gümrük işini hallediyolarmı acaba ?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.