Bildirim
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12632. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi
Merhabalar , fulfilled by amazon olan ürünlerde vergi,iade gibi sorunların hepsi normal amazon işlemleri gibi mi oluyor ? Mesela bozuk çıktığından direkt amazon ile mi irtibat kuracağım.
cevap bekliyorum arkadaşlar. -
Amazon.com dan ekran kartı alınca garantisi olmuyor diye duymuştum, ama evga alırsan garantisi oluyor diye de duydum bilgi sahibi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon yardımcı olmaya çalışır ama ne kadar ? orası bilinmez satıcı o değil parayı o almıyor sonuçta, gene de müşteri hizmetlerine sorabilirsin ama onlar da şuan seni geçiştirebilir evet oluruz diye kestirip atabilir, Amazon'un TR'ye bakışı eskisi gibi değil dikkatli alışveriş yapın artık.
Bu arada sürekli yazılan aynı sorulara PM ile yardımcı olmaya çalışıyorum. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: isbara alp
Arkadaşlar 3 gün önce amazondan bir ürün siparişi vermiştim, 2 gün içerisinde kargolanır yazıyordu ama henüz kargo işlemi başlamamış.
İnternetten kart hesabıma baktığımda bugün şunu gördüm, bekleyen işlemler konusunda para duruyor, bankamı arayıp onay falan mı vermem lazım yoksa amazon kargo işlemini yaptığında parayı otomatik olarak mı çekecek ?
kargo aşamasına gelince çekiyorlar parayı sıkıntı olmaz.
-
Ben amazon'dan K'nex almak istiyorum sormak istediğim şey: 35 dolarlik sınırı geçersem ne kadar kargo öderim, gecmezsem ne kadar öderim?
Bugun arkadasima bir bilgisayarcidan kulaklik aldim hediye.
Faturasiz falan. Devamli fatura veremem diyince sebebini merak edip sordum neden diye.
Ya amazondan alinma urun. Birisi baya almis kalani bana satti dedi.
Sadece bilgisayarciya 20 adet g430 logitech kulaklik satmis adam.
Kendi ozel sattiklariyla amazonu ne kadar somurduyse artik.
Sonra diyoruz ki neden tum urunlerin gonderimi tr ye kapandi.
Benim bildigim 3 urunden fazlasini alamayiz ama eleman teskilati kurmus. 20 kusur getirdigine gore.
Arkadaşlar bilgi edinme amaclı amazon.com da sepete bir djı mavic pro ekleyim dedim ama sadece ürünün fiyatı yazıyordu vergi vb durumlar için alıncak odemeleri nerden öğrenebiliriz ? Birde ilk mesaj da ekstra bir ücret çıkabilir bunu gümrükte ödemek gerekir gibi bir mesaj vardı fikri olan varmı acaba ? Amazon dan drone alanlar varmı hiç -
Amazon.de siparişlerin bazılarını Inter MNG ile yolluyor verdiği numarayı takip edecek yer yok.
Mng Sayfasında takip numarası yanlış diyor.
.com hala aynı i-parcel kullanıyor genelde. -
Fiyatın yanındaki details butonunda kargo + vergi çıkıyor, 1299 dolar yazıyor
https://www.amazon.com/DJI-CP-PT-000500-Mavic-Pro/dp/B01LZ8QTSU -
quote:
https://www.amazon.com/DJI-CP-PT-000500-Mavic-Pro/dp/B01LZ8QTSU
1299 kargo ve vergi dahil fiyatimi oluyor
yurtiçi yurtdışı farketmez,
64-128 gb usb 3,0 okuma yazması ciddi hızlı bir flaş bakıyorum.
yardımcı olacak var mı -
Evet, ürünün fiyatı + kargo + vergi
Şu aralar uygun fiyata laptop bakıyorum bir ara hp'ler 200e falan düşmüştü onun gibi bir şey. Ofis işlerinde ve yazılım programlama için kullanacağım onun dışında en fazla film dizi web için kullanırım herhalde. Gören olursa güzel yazarsa sevinirim. Bir de 30 40 dolar arası oyun için kulaklık da alacağım. -
https://www.amazon.com/TP-Link-Including-Charging-Ultrabook-Chromebook/dp/B00SCX6I8A
beyler bu ürünü en uygun nasıl alabilirim, güncel bi kampanya var mı? -
quote:
https://www.amazon.com/DJI-CP-PT-000500-Mavic-Pro/dp/B01LZ8QTSU
Daha ucuza satan varmış Türkiyede
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-hobi-oyuncak-rc-araclar-mavic-pro-kapali-kutu-507283861/detay
-
Vardır hocam, ben drone'lardan anlamam arkadaş kargo ve vergiyi nasıl görüyoruz dediği için atmıştım linki -
Arkadaşlar amazondan basit şekilde gümüş tarzı hediyelik kolye getirsem sıkıntı olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: JimmyJimmy
Bugun arkadasima bir bilgisayarcidan kulaklik aldim hediye.
Faturasiz falan. Devamli fatura veremem diyince sebebini merak edip sordum neden diye.
Ya amazondan alinma urun. Birisi baya almis kalani bana satti dedi.
Sadece bilgisayarciya 20 adet g430 logitech kulaklik satmis adam.
Kendi ozel sattiklariyla amazonu ne kadar somurduyse artik.
Sonra diyoruz ki neden tum urunlerin gonderimi tr ye kapandi.
Benim bildigim 3 urunden fazlasini alamayiz ama eleman teskilati kurmus. 20 kusur getirdigine gore.
Sonradan ne yazık ki olan bize oluyor işte, yakından hiçbir ürün gönderilmeyecek. Yavaş yavaş .com'da kapatıyor ürünleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X