Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yaşam bilgesi yamağı Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (6 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Şuan aldığımız fiyatlardan alamayacağımız neredeyse kesin bence. umarım en azından .de ve .com gönderimleri kapanmaz.
    Aslında en iyisi haberin asılsız olması veya TR Amazon'un 2019 a girerken falan açılması olur.
    En azından çeyiz için 3-5 eşya falan alayım diyordum
  • Philips Oneblade QP2530/30
    Alman vergisi dahil 31.99-En düşük fiyattan 5 euro daha ucuz

https://www.amazon.de/Philips-Trimmeraufs%C3%A4tze-Ersatzklinge-QP2530-30/dp/B01B1NVCEC/

Philips Oneblade Replacement Blades QP220/50 – Pack of 2(değişim bıcakları)
    Alman vergisi dahil 18.39 -1,5 senedir en iyi fiyat.

https://www.amazon.de/Philips-Ersatzklingen-QP220-50-Doppelpack/dp/B01C0EF2OC/

Tabii ki daha milyonlarca ürün gibi bu da Türkiyeye teslim edilemiyor.

Neden acaba? Siz biliyorsunuz cevabı =) uzaklarda aramayın.

• kurun düşmesiyle direk almak istediğim ekran kartını sipariş ettim umarım kurda bir değişiklik olmaz karttan parayı çekerken.
    https://www.amazon.com/gp/product/B01MF7EQJZ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Tekrar soruyorum

"Bu 60 Euro ya 9 Euro kuponu hesabı 2 yıldır açık olanlar için mi geçerli? Chatte sorunca bana öyle dedi hesabın 2 yıldır açık değil 9 euro alamayabilirsin. Ama sayfada turuncu kampanyaya katılma tuşuna basınca hiçbir şey demeden kampanyaya katıldınız aşağıdaki yollardan birisiyle 60 euro hesabınıza yükleyin diyor.

-Sie haben bisher online noch keinen Amazon-Gutschein gekauft haben und Ihr Amazon-Konto existiert seit mindestens 24 Monaten.
    -Çevrimiçi olarak Amazon kuponunu henüz satın almadınız ve Amazon hesabınız en az 24 ay boyunca varlık gösterdi."
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

Hocam 3 sayfadır geriye dogru okuyorum ama ana mesajınızı bulamadım, tefal actifry mı aldınız Philips Airfryer mi? Nereden ve ne kadara aldınız acaba?

Philips HD9240/90 Airfryer XL modeli hocam 125 euro cihazın kendisi 22.5 euro vergisi toplamda 147.5 euroya maloldu amazon.de den 5 aralıkta aldım bugün geldı hocam

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Hocam, çok iyi almışsınız. Bana şu an 167 EUR + 70 EUR gümrük çıkıyor. Sizde hem ürün 125 EUR çıkmış hem de gümrük benimkinin 3'te 1'i. Nasıl olmuş olabilir?

EDIT:https://de.camelcamelcamel.com/Philips-Airfryer-HD9240-90-Hei%C3%9Fluftfritteuse/product/B00BS97UUA Buradaki grafiğe göre son 1 yılda sadece 1 kere, o da 5 Aralık 2016'da 149 EUR'u görmüş. Onun dışında 185 EUR'un altına hiç inmemiş. Sanırım siz de tam o gün sipariş vermişsiniz, Alman KDV'si de düşünce 149'dan 125'e inmiş. Helal olsun, nasıl yakaladınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkelios -- 2 Eylül 2017; 2:13:8 >

• Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    dostum aynı cevabı bende chatten aldım. ne yazıkki alamıyoruz onu ama 8euroluk kampanyaya katılabiliyoruz
  • İsim= Thomson televizyon (Full HD, Triple-Tuner, DVB-T2 HD)

Asin= B06X3TCL1R

İndirim = % 14

İlk Fiyatı = 169.99 Euro

Son Fiyatı = 145.14 Euro

-----

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yadigarf

dostum aynı cevabı bende chatten aldım. ne yazıkki alamıyoruz onu ama 8euroluk kampanyaya katılabiliyoruz

Hocam ama tuşa tıklayınca sorunsuzca katıldınız aşağıdaki yollardan biriyle 60 euro yükleyin yazıyor almanca. Normalde hesap kampanyaya uyumsuz olduğunda sayfada direk you are uneligible yazıyor tuşu bırak kampanya bilgilerini bile göstermiyor.

O yüzden sordum acaba deneyen yok mudur 60 euro ya 9 euro hediye kampanyasını 2 yıllık hesabı olmadan.

Sizde kampanya sayfası nasıl görünüyor? Bunlar gibi mi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih54102 -- 2 Eylül 2017; 5:42:0 >

• İsim= WD 2TB Elements Portable External Hard Drive - USB 3.0

Asin= B00FMWMKZE

İndirim = % 12

İlk Fiyatı = 101.69 Euro

Son Fiyatı = 89.28 Euro

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

msi laptop almak istyrum indirim vs bekliyim mi uygun zaman mı sizce dayım amerıkada suan

https://www.amazon.com/MSI-GE72MVR-APACHE-PRO-044-i7-7700HQ/dp/B06XSBQZXR/ref=pd_sbs_147_2?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B06XSBQZXR&pd_rd_r=GGJT4HKM3W31KBB5N2D4&pd_rd_w=4a5Hk&pd_rd_wg=j4cXP&psc=1&refRID=GGJT4HKM3W31KBB5N2D4

Bu ürünün fiyatı uzuuun ince bir çizgi halinde hep aynı seyretmiş o yüzden TR ile kıyasla ona göre kararını ver.

hocam yurtdısından laptop almanın proseduru nedir pasaporta isleme vs . dayım amerikada onun adresine gondersem amazondan o gelirken getirebilir mi vergisiz olarak

• .com yerine neden .de alışveriş yapılıyor anlayamadım tam ?.de den verilen Siparişler almanyadan mi geliyor ?

• Amazon müşteri hizmetleri ile görüşmem. durumu amazon.de yada com a yazıcam yabancı dili olan bir hayırsever translate yapabilir mi?
    kaç yıldır amazon.com ile alışveriş yaparım hiç böye bir terbiyesizlik görmemiştim. tr olunca semt pazarına çevirmişler. daha da amazon.de den kürdan almam amazon.com.tr de böyle olacaksa olmasın. .com bize yeter. yukarıda arkadaş sormuş neden .de diye hırdavat biraz daha ucuz oluyor diye alma gafletine düştüm.

Amazon.de web sitesinden Bahadir Özdemir ile bağlantı kurdunuz.
    Bahadir Özdemir: Ben Amazondan Bahadir nasil yardimci olabilirim?
    Ben: bahadır bey merhaba
    Bahadir Özdemir: Merhaba
    Ben: amazon.de tr deki alışveriş sitelerinden berbat olmuş
    yıllardır amazon.com dan alışveriş yaparım böyle sorunlar görmedim
    1- 80 euro hediye çeki aldım 8 euro hediye tanımlanmadı
    Bahadir Özdemir: bunun icin bazi gereklilikler var
    Ben: 2-dün kargoya verilmesi gereken ürünüm kargoya verilmedi
    gereklilikleri sağlamasam almazdım zaten
    Bahadir Özdemir: kargolanma ve teslimat tarihleri tahminidir
    Ben: 3- almak istediğim ürünlerin tr gönderimi yokmuş hediye çekinin iptalini istedim
    cevap bile gelmedi
    Bahadir Özdemir: evet islemi arkadasim yapti ve size ben email gönderdim
    48 saat icinde
    Ben: sanırım sizde hiçbir yetki yok ne sorsam arayım sorayım mail atayım diyorsunuz
    bir nevi aracı kurum sanki
    Bahadir Özdemir: evet haklisiniz
    Ben: burda bile 3.sınıf hizmet alıyoruz
    Bahadir Özdemir: yetkimiz cok fazla degil
    Ben: google translate ile daha iyi anlaşıyordum eskiden
    Bahadir Özdemir: peki sormak istediginiz baska herhangi birsey varmi?
    Ben: yardımcımı oldunuz şimdi
    ekran görüntülerini aldım
    Bahadir Özdemir: tabiki alabilirsiniz
    Ben: detaylı bir şekilde hem amazon.com hemde amazon.de ye mail atıcım
    Bahadir Özdemir: email adresimizi veriyim isterseniz
    en azindan bu konuda yardimci olurum
    :)
    Ben: amazon nun imajını bile bozdunuz
    Bahadir Özdemir: Bu arada adres bilgileriniz de 3 kere ... yaziyor
    bilgi olarak veriyim dedim
    1 tane yeterli
    Ben: amazon mu köy bakkalı mı belli değil seviyeye bakın
    Bahadir Özdemir: peki ben size iyi günler diliyorum
    bu arada iyi bayramlar
    Sohbet hizmetimiz ile bağlantınız kesildi. Bağlantınızı yeniden kurmaya çalışıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 2 Eylül 2017; 12:12:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

msi laptop almak istyrum indirim vs bekliyim mi uygun zaman mı sizce dayım amerıkada suan

https://www.amazon.com/MSI-GE72MVR-APACHE-PRO-044-i7-7700HQ/dp/B06XSBQZXR/ref=pd_sbs_147_2?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B06XSBQZXR&pd_rd_r=GGJT4HKM3W31KBB5N2D4&pd_rd_w=4a5Hk&pd_rd_wg=j4cXP&psc=1&refRID=GGJT4HKM3W31KBB5N2D4

Bu ürünün fiyatı uzuuun ince bir çizgi halinde hep aynı seyretmiş o yüzden TR ile kıyasla ona göre kararını ver.

hocam yurtdısından laptop almanın proseduru nedir pasaporta isleme vs . dayım amerikada onun adresine gondersem amazondan o gelirken getirebilir mi vergisiz olarak

Bu konuda bilgili değilim ama laptop için prosedür falan olmaması lazım, dayın kendi adına kendi kartıyla alsın getirsin sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Eylül 2017; 12:37:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

.com yerine neden .de alışveriş yapılıyor anlayamadım tam ?.de den verilen Siparişler almanyadan mi geliyor ?

Almanlara alınan KDV'nin bizden alınmaması + 49€ üstü bedava kargo olması

Hayır, bütün Avrupa üzerinde nerede stok varsa oradan yollanabiliyor.
  • Son 5 günde i-parcel ile ürün alan oldu mu? Sanırım bayram nedeniyle bekletiyorlar gönderileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UfukAkkus1

Son 5 günde i-parcel ile ürün alan oldu mu? Sanırım bayram nedeniyle bekletiyorlar gönderileri.

29 Ağu 2017, Salı 15:38 Veri Girişi Yapıldı; Varış Bekleniyor.

Wed. 30 Aug 1:32 AM Arrived at destination and will be entered into the delivery stream after successful clearance

i-parcel ve pts.net. Beklemedeyiz...
  • Beyler amazon.com'da 720 dolarlık bir tane bilgisayar buldum,hesabımı açık ve adresim girili halde 720 dolar fiyat gözüküyor.Vergi olarak ekstra bir şey verir miyim?Verisem ne kadar vericeğimi nasıl hesaplayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Amazon müşteri hizmetleri ile görüşmem. durumu amazon.de yada com a yazıcam yabancı dili olan bir hayırsever translate yapabilir mi?
    kaç yıldır amazon.com ile alışveriş yaparım hiç böye bir terbiyesizlik görmemiştim. tr olunca semt pazarına çevirmişler. daha da amazon.de den kürdan almam amazon.com.tr de böyle olacaksa olmasın. .com bize yeter. yukarıda arkadaş sormuş neden .de diye hırdavat biraz daha ucuz oluyor diye alma gafletine düştüm.

Amazon.de web sitesinden Bahadir Özdemir ile bağlantı kurdunuz.
    Bahadir Özdemir: Ben Amazondan Bahadir nasil yardimci olabilirim?
    Ben: bahadır bey merhaba
    Bahadir Özdemir: Merhaba
    Ben: amazon.de tr deki alışveriş sitelerinden berbat olmuş
    yıllardır amazon.com dan alışveriş yaparım böyle sorunlar görmedim
    1- 80 euro hediye çeki aldım 8 euro hediye tanımlanmadı
    Bahadir Özdemir: bunun icin bazi gereklilikler var
    Ben: 2-dün kargoya verilmesi gereken ürünüm kargoya verilmedi
    gereklilikleri sağlamasam almazdım zaten
    Bahadir Özdemir: kargolanma ve teslimat tarihleri tahminidir
    Ben: 3- almak istediğim ürünlerin tr gönderimi yokmuş hediye çekinin iptalini istedim
    cevap bile gelmedi
    Bahadir Özdemir: evet islemi arkadasim yapti ve size ben email gönderdim
    48 saat icinde
    Ben: sanırım sizde hiçbir yetki yok ne sorsam arayım sorayım mail atayım diyorsunuz
    bir nevi aracı kurum sanki
    Bahadir Özdemir: evet haklisiniz
    Ben: burda bile 3.sınıf hizmet alıyoruz
    Bahadir Özdemir: yetkimiz cok fazla degil
    Ben: google translate ile daha iyi anlaşıyordum eskiden
    Bahadir Özdemir: peki sormak istediginiz baska herhangi birsey varmi?
    Ben: yardımcımı oldunuz şimdi
    ekran görüntülerini aldım
    Bahadir Özdemir: tabiki alabilirsiniz
    Ben: detaylı bir şekilde hem amazon.com hemde amazon.de ye mail atıcım
    Bahadir Özdemir: email adresimizi veriyim isterseniz
    en azindan bu konuda yardimci olurum
    :)
    Ben: amazon nun imajını bile bozdunuz
    Bahadir Özdemir: Bu arada adres bilgileriniz de 3 kere ... yaziyor
    bilgi olarak veriyim dedim
    1 tane yeterli
    Ben: amazon mu köy bakkalı mı belli değil seviyeye bakın
    Bahadir Özdemir: peki ben size iyi günler diliyorum
    bu arada iyi bayramlar
    Sohbet hizmetimiz ile bağlantınız kesildi. Bağlantınızı yeniden kurmaya çalışıyoruz...

Bence sizin dil kaba olmuş. karşınızdaki sonuçta oranın patronu değil. sonuç odaklı bi soru olmamış.

• Merhaba arkadaşlar amazon.fr'de prime üyeliği olanlardan çok ufak birşey isteyecektim.

https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B00DUKP37C/ref=pd_gwm_psimh_0?pf_rd_p=4ee08367-bc36-4edc-b875-a8f8751862f3&pf_rd_s=blackjack-personal-1&pf_rd_t=Gateway&pf_rd_i=mobile&pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_r=NJN6C5PB52BMGTVRV630&pd_rd_wg=PnWux&pd_rd_r=NJN6C5PB52BMGTVRV630&pf_rd_r=NJN6C5PB52BMGTVRV630&pf_rd_p=4ee08367-bc36-4edc-b875-a8f8751862f3&pd_rd_w=W1z5P&pd_rd_i=B00DUKP37C

Bu linkteki üründen sepete 2 tane ekleyince son ödeme ekranında kargo ücreti prime üye olsak da alınıyor mu? Alınmıyorsa prime deneme üyeliği başlatıp alicam. 80 euro kargo çok pahalı. Yardımcı olur musunuz?

• Erkek için 44-45 numara civarında Skechers önerebilecek olan var mı arkadaşlar? Memory - Foam olması önemli. Tavsiyeleriniz bekliyorum baktım kendim ama pek bulamadım.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.