Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir - 23 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.642
Favori
13.994.298
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: 06eray25

De den mi bakmak lazim com dan mi hocam

İkisinden de bakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixalis Pavlis

quote:

Orijinalden alıntı: Mixalis Pavlis

Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum ama kargo ücreti yüzünden kafam karışık. 30 dolar sınırına kargo dahil mi yoksa ürünün safi fiyatı mı baz alınıyor?

Bir de Amazon Prime hizmetini etkinleştirince kargo ücretsiz mi oluyor?

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B002PY7AYS/ref=mp_s_a_1_6?ie=UTF8&qid=1503388094&sr=8-6&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=thermos+stainless+king&dpPl=1&dpID=31kymfBM1BL&ref=plSrch

Bir bilgisi olan yok mu? 30$ sınırına kargo ücreti dahil mi? Yoksa ürünün safi fiyatını mı baz alıyoruz?

Ürünün fiyatı 23 dolar, 7 dolarlık kargo ücreti yüzünden sınır aşılıyor...

Dostum gümrük sınırı 30 dolar değil 30 euro dur.

Amazondan aldığınız ürünlerde vergi ödemeniz Gerekirse zaten otomatik sizden tahsil eder amazon. ( satıcısı amazon olan ürünlerde)

Ayrıca ürün 30 euro üstü olursa gümrük olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Hayır ama ödemeyi tl seçersek Amazon kur hesaplama gibi birşey çıkıyor euro kurunu 3,44 dolaylarında alıyor. Hani banka mı Amazon mu bilmem ama her halükarda tl ile ödersem fazla kesiyor. Ben o niyetle euro ile ödemek istemiştim. Bence de sorun bankadan kaynaklı gibi peki sorunu nasıl çözebilirim? Enpara üzerinden dolar yada euro ile ödeme yapabilen var mı? Bankayı arasam hesabı yurtdışı ödemeye açabilirler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • black100 B kullanıcısına yanıt
    İlk sayfaya bakar mısınız teşekkürler.
  • Geçen ay phantom 4 advanced almıştık. Vergiyi %25 gibi yani %5 fazla almışlardı.
    Bugün 53,24usd iade geldi. Tam olarak %20 ye gelmiş oldu.

Genelde %50 ye yakın vergi çıkıyor dji ürünlerde. Büyük ihtimalle %20 dışındaki rakamı iade edeceklerdir. Tabi etmeyebilirler de.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 22 Ağustos 2017; 16:4:4 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bide bu black friday tarih olarak ne zamana denk geliyor bilginiz vardır galiba:)

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

İlk sayfaya bakar mısınız teşekkürler.

oraya baktım zaten ...tamam üstat ön sayfanın yapısı bayağı değişmiş ondan bulamamışım eskiden en üsteydi buldum sonuç itibariyle teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black100 -- 22 Ağustos 2017; 16:49:46 >
  • 25 dolar üzeriene 5 dolar indirim alamıyorum bir türlü amazon asistant menüsü yok chrome eklentide nasıl olacak acaba ?
  • sakal traşı için ufak bir makine önerebilirmisiniz beyler geçen bir philips ürünü vardı 30 dolar civarı bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 22 Ağustos 2017; 17:11:22 >

• certified refurbished la aynı heralde, bozuk ürün tamir edilip eski haline getilirmiş oluyor sanırsam.
  • Arkadaşlar bunu usd olarak ödemeyi düşünüyorum ama amazon.com'da dolar kuru normalden 0.2 fazla yani 3.7 olarak gösteriyor. Banka 3.7den mi çevirecek?

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• usd olarak ödersen banka kendi kurundan çevirir, tl olarak ödersen 3.7 den çevirir
  • Hayır, normal kur + banka komisyonları.

TRY seçersen o amazon kuru yansır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanla

https://www.amazon.de/HyperX-Headset-gunmetal-Zertifiziert-General%C3%BCberholt/dp/B01N2P7NTS/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1503409301&sr=1-2&keywords=hyperx%2Bcloud%2B2&th=1&language=tr_TR
    beyler çok acil cevap verirmisiniz? Bu linkteki üründe yazan sertifikalı ve incelenmiş yazısı ne anlama geliyor?

Fikri olan var mı arkadaşlar ve konu sahibi acaba 2. el mi bu ürün??

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

sakal traşı için ufak bir makine önerebilirmisiniz beyler geçen bir philips ürünü vardı 30 dolar civarı bulamadım

+1, ben de düşünüyorum, bilen varsa link atabilir mi?

• İlk sayfada certified refurbished birlikte ve ayrı ayrı arat çıkması lazım açıklaması.
  • 5 dolar kampanyası icin eklentiyi indirdikten sonra söyle bir hata alıyorum.
    Amazon
    This promotion is not available in your current locale. Please check your setting by going here: country settings.
    For questions on offer eligibility, please review Terms & Conditions or let us help.

adres ile ilgili sıkıntı var dıo almanya yaptım 5 euro yu alabılmek icin onu aldım fakat dolarıda almak ıcın bunu yapıyorum değiştirmiyor adresi abd yada tr yapamıyorum napmam lazım bilgisi olan varmı
  • tamir görmüş ürün oluyor.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.