Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.643
Favori
13.994.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaşlar enpara'da euro hesabı açıp 60€ attım içine. Sonra Amazon.de'deki 60€'ya 9€ kampanyası için gift card almaya çalıştım. Ödemeyi euro kuru olarak seçtim malum Amazon kuru yüksek alıyor diye siparişi veriyorum anında otomatik iptal oluyor. Niye böyle oldu çözemedim. Bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4j3st1x

amazon.com dan aldıgım bir ürünü iptal etmek istiyorum ürün karoya verildi fakat en son hareket ayın 16 sında oldu 16 sından beri herhangi bir hareket yok hala taşıyıcı firmaya teslim edildi diyor uçağada verilmedi, şimdi ben bu ürünü teslim almadan iade etsem kargo ücreti ödermiyim arkadaşlar, baktıgım kadarıyla 15 dolara kadar amazon karşılıyormuş ondan sonrası size aitmiş, ürün teslim almadan iade eden oldumu hiç?

Bu durumda iptal etmek yok diye biliyorum ben sen süreci başlatsan bile o yola çıktı artık dönüşü zor olur, bir çok yere bildirmen gerekir o da dikkate alınır mı bilmem.

Belki i-parcel ürünü geri gönderir olmadı PTS gönderir olmadı kapına gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyncb15

Ininal kartla dolar üzerinden mı yoksa TL üzerinden mı almalıyım?

Direkt TL al diyenler vardı sanırım komisyonu o kadar yüksek ki geçiyormuş orada gözüken tutarı.
  • K E N kullanıcısına yanıt
    O söylenilen satıcı Amazon olduğunda geçerli, eğer farklı bir satıcıysa zaten sıkıntı olur vergisi çıkmaz burada ödemek zorunda kalırsın + göndermiyoruz demiş zaten satın alamazsın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

O söylenilen satıcı Amazon olduğunda geçerli, eğer farklı bir satıcıysa zaten sıkıntı olur vergisi çıkmaz burada ödemek zorunda kalırsın + göndermiyoruz demiş zaten satın alamazsın yani.

Millet Laptop falan alıyor ben altı üstü led alacağım, neyse Amazon olmayan satıcılara göz atayım. Hasta için gerekli bir cihaz çünkü. Ülkemizde yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 21 Ağustos 2017; 17:23:28 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    İyi diyorsun da hocam full hd laptop burda 3binden basliyor. Amazon.comdaki acer 435 dolar ama acer inda uluslararasi garantisi yok, hangi markalarda garanti geciyor biliyor musunuz

• K E N kullanıcısına yanıt
    O söylediğiniz olayla alakası yok, lambanın gelmesi de sıkıntılı kırılmaya çok müsait o yüzden hiç risk almıyor olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

O söylediğiniz olayla alakası yok, lambanın gelmesi de sıkıntılı kırılmaya çok müsait o yüzden hiç risk almıyor olabilirler.

Anladım fakat Avrupa'nın her yerine gönderim mevcut. Yurtdışından tanıdık vasıtası ile getireceğiz gibi, başka yolu yok sanırım. İlginiz için teşekkür ederim.

• 2 tane reglan tshirt aldım Outdoor Look adlı farklı satıcıdan kargoyla 29 küsür euro tutuyor. Ödeme kısmında vergi gözükmedi 3 tane alacaktım hatta da vergi çıkar diye 29 euro da bıraktım. Vergi filan kesilir mi?
    https://www.amazon.de/gp/product/B06VT4KWDN/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2CCOO9IRVQ977&psc=1
    https://www.amazon.de/gp/product/B01N032V9D/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A2CCOO9IRVQ977&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 21 Ağustos 2017; 20:4:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

Yok öyle bişey oyna devam

İnatla tıklamam için önüme koymuşlarda o yüzden sordum.

Renkler arasında ki fiyat farkıda güzel. Biraz dengesizce veya gereksiz olsada Kırmızı olandan alacağım.

Sennheiser CX 3.00'den nefret eden varsa umarım konuyu görüp uyarır.
  • Amazon uk üzerinden ekran kartı aldım msi marka,garantisi var mıdır yok mudur acaba ?
  • Parayı çekmek için 3D security gibi bir panele yollasa daha mantıklı olmazmıydı.

Orderlarda gözüküyor ama parayı çekemeyecek, nasıl işliyor bilgi verecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 21 Ağustos 2017; 23:37:38 >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Enpara TL vadesiz hesaptan para çekiyor diye biliyorum ( çekilen miktarı USD e çevirebilir ) TL vadesiz hesabınıza
    60 EURO karşılığı ve biraz üstü bir miktar TL yükleyip Ödemeyi EURO olarak seçip tekrar deneyin.
  • Amazon.de Prime olan gönderim kontrol edebilir mi ? Fiyat değişmiş bi ihtimal gelir belki :X

Samsung C24FG70FQU 59,8 24 Inch Curved LED Monitor (HDMI, 1 Millisecond Reaction Time) Black

https://www.amazon.de/gp/product/B01LN1QSQY/ref=s9u_simh_gw_i1?ie=UTF8&pd_rd_i=B01LN1QSQY&pd_rd_r=WWN0R8S5E9JV4TS2DSJ1&pd_rd_w=22ERN&pd_rd_wg=CiFVr&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=&pf_rd_r=T9J4FHPY3T0BZPQ6V12R&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=89ca6ed7-4913-4516-9ed2-9798d7e470ce&pf_rd_i=desktop

• casper333 kullanıcısına yanıt
    Öyle ödersem Amazon un kuruyla çekmez mi ben mevcut euro kuruyla çeksin istiyorum. O yüzden euro hesabı açıp 60 euro atmıştım euro yu seçince oradan çeker sanıyordum. Sizin dediğiniz şekilde yaparsam mevcut o günkü kurdan mı çeker yoksa kur farkı koyar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc için direksiyon seti gören var mı? Ayrıca logitech g27,29 dışında önerebileciğiniz marka model var mı?
  • uluslararası garantisi olan laptop markası var mıdır ? dell e sordum yillik 120 dolar fark verirsek uluslararasi oluyormus.
  • Kindle Fire HD 8 $60'dan alınır mı? iPad'im var (2017) bir de telefon olarak da Mi Max 2 var Xiaomi'nin. Not: ABD'deyim.
  • Arkadaşlar ben ekran kartı alacağım ama malum fiyatlar epey uçuk durumda. Amazon dan almamı tavsiye edenler oldu ancak hiç yurtdışından alışveriş yapmadığım için kafama takılan şeyler var. Örneğin ülkemizde 2500 liraya satılan bir ekran kartını amazonda 400€ ya buldum. Kargo ücreti de yoktu. Gümrük ve teslimat işi nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StiCkmaTa06 -- 22 Ağustos 2017; 4:2:55 >
  • Amazon üzerinden uygun gps destekli yol bilgisayarı arıyorum. Bryton ve garmin öncelikli indirimde olan ya da takip eden vardır belki bilgilendirirse sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.