Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260.340
Cevap
2.625
Favori
14.355.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
635 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: SrcnAkty

önerebileceğiniz 144hz freesync monitör var mı

Dün yazılan mesajları oku görürsün bunun için mesaj attım özel.
  • Bu yetkin belgesi denilen olayda amazondan almam gereken kod var mı? ayın 23 sipariş verdiğim Redcat Racing Blackout XTE ingiltereden yola çıktı istanbulda gümrükte bekliyormuş 79,59 aldık şuan EUR 74,39 bakalım daha ne kadar düşecek

Orijinalden alıntı: alimurat07

olmuyor

Herkeste olmuyor zaten hocam şans işi . Ben denedim öyle paylaştım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bizden çoğu kişi buna uygun olmayabilir, ilk kural olarak zaten belirtmişler, sadece mail ile davet ettiğimiz kişilerde geçerlidir diye yani biz olaya sonradan dahil olmaya çalışıyoruz sizde denk gelirse ne güzel ama olmayınca da neden bana yok tarzında yazılar yazmayınız.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

3-5 Euro fark var.

Sebebi bunun 2 adet kabı olmasından dolayı mı?

Orijinalden alıntı: roadrunner07

quote:

Orijinalden alıntı: heyecanli

Gigabyte GeForce GTX 1060 GV-N1060G1 GAMING-6GD DirectX Sürüm 12.0 6GB GDDR5 RAM: DİP fiyatta. Sağ alttan (diğer satıcılar) Amazon'u seçin. Sepette 256 euro!
    https://www.amazon.de/dp/B01IOWT53S

Transcend StoreJet C3 N 2TB harici sabit disk USB 3.0 Gri Metalik: Vergi dahil tam 80 euro. Gönderim açık. İlk kez bu kadar DİP fiyatta.
    https://www.amazon.de/T...-metallic/dp/B01MSWGC74/

ASUS ROG Strix GTX1060-O6G-Gaming NVIDIA GeForce grafik kartı (PCIe 3.0, 6 GB GDDR5 bellek, HDMI, DVI, DisplayPort): 266 euro sepette. DİP fiyat.
    https://www.amazon.de/gp/product/B01INGT6W0

Hepsinin gönderimi açık kontrol ettim.

Arkadaşlar var mı transcend harddiski takip eden ?
    Güzel bir harddiske benziyor başka harddiskler 75 euro kadar düşmüştü.
    Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
    Saygılarımla.

Ben satın almadım fakat gayet iyi olduklarını okumuştum hdd, hafıza kartı ve ssd konusunda. Transcend diye aratırsanız amazon.de de zaten çıkan tüm sonuçlar +4.5 yıldız ve bu oran oldukça kral bir orandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyecanli -- 25 Temmuz 2017; 2:50:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Neden WMF almadınız, kişisel merakım sadece.

3-5 Euro fark var.

Sebebi bunun 2 adet kabı olmasından dolayı mı?

Hocam çünkü wmf nin gönderimi uzun süredir kapalı. Geriye AEG ile benim aldığım Russell Hobbs kalıyor. Ben de 2 kabı var ve yorumları en az onun kadar iyi diye Russell Hobbsu tercih ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 25 Mayıs 2017; 13:30:49 >

Sonra sepet toplamında aşağıdaki yazıyı gördüm;

Sipariş Özeti
    Ürünler : EUR 41,18
    Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 0,00
    İthalat Ücreti Depozitosu: EUR 23,94
    (Sipariş Toplamı: EUR 65,12)
    Ödeme Toplamı: TRY 277,86

Sonra da şu linkteki ürünü gördüm;
    https://www.webdenal.com/logitech-z506-980-000431_298859.html?gclid=CjwKEAjwgZrJBRDS38GH1Kv_vGYSJAD8j4DfS4KURxHThWbq3FJSFP_E2AE5WygQDa_5_DLtbFM00hoC2Jjw_wcB

Aradaki fark 30 TL, vazgeçtim almaktan.

Sadece 24 Euro vergi çıkıyor, neredeyse ürünün fiyatının yarısı kadar vergi çıkıyor üstelik posta bedava olmuşken.

Yazık, çok yazık... 75 den 150 ye çıkacak derken 30'a indi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 25 Mayıs 2017; 13:25:14 >

• Esim benim almama firsat vermeden yurticinden 90 tl benden habersiz süpriz hediye olarak almis. Elbette wmf i tercih ederdim fakat vestel gelince gördüm ki oldukca güclü, malzemesi gayet kaliteli ve bahsettiginiz gibi iki adet sisesi var. Yani WMF elbette kaliteli fakat zaten çok bir fonksiyonu olmayan bu cihaz icin vestelin ürünü kesinlikle pismanlik olmaz.

Orijinalden alıntı: ozzo27

Daha yeni logitech 2+1 almış olmama rağmen fiyatı görünce hemen alayım dedim.

Sonra sepet toplamında aşağıdaki yazıyı gördüm;

Sipariş Özeti
    Ürünler : EUR 41,18
    Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 0,00
    İthalat Ücreti Depozitosu: EUR 23,94
    (Sipariş Toplamı: EUR 65,12)
    Ödeme Toplamı: TRY 277,86

Sonra da şu linkteki ürünü gördüm;
    https://www.webdenal.com/logitech-z506-980-000431_298859.html?gclid=CjwKEAjwgZrJBRDS38GH1Kv_vGYSJAD8j4DfS4KURxHThWbq3FJSFP_E2AE5WygQDa_5_DLtbFM00hoC2Jjw_wcB

Aradaki fark 30 TL, vazgeçtim almaktan.

Sadece 24 Euro vergi çıkıyor, neredeyse ürünün fiyatının yarısı kadar vergi çıkıyor üstelik posta bedava olmuşken.

Yazık, çok yazık... 75 den 150 ye çıkacak derken 30'a indi.

Büyük ihtimalle gümrük vergisinden daha fazla depozito alıyorlar. Artan kısmını iade edeceklerdir.

Edit: Help'e mail attım bakalım bu konuda ne diyecekler. Bu kadar yüksek olmaması gerektiğini belirttim. Düzenlerlerse iyi olur. Düzenlemezlerse de gümrük vergisinden sonra iade ederler diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexel -- 25 Mayıs 2017; 13:42:35 >

• Logitech c922 de 23 EURO vergi cıkıo normal mi?

Ocb 3013 Mikromatic, Stopfmaschine sigara, krom cilalı, 20 cm 30,87€

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Bu üründen daha önce alan oldu mu? deneyimi ve önerisi olan arkadaşlardan yardım alabilir miyim?

Satıcı Amazon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanucar -- 25 Mayıs 2017; 13:52:56 >

• metsan kullanıcısına yanıt
    Yollanıyor. Adres seçme ve ödeme aşamasında sıkıntı yok. Ürünlerin sayfalarındaki her yollanmıyor ibaresi gerçeği yansıtmaz.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • K95 indirimini kaçırdım ağlamak istiyorum resmen
    Acaba bir daha girer mi indirime

Orijinalden alıntı: Mihoku

Microlab B77 2.0 Dip fiyat 70 Euro. Son ödenecek fiyat 87 Euro.https://www.amazon.de/gp/product/B0071H65WW

Amazon satışı üzerinden aldım ben. Ses sistemi arayanların araştırmasını tavsiye ederim.

Bahsettiğim ses sistemini aldım. Konu sahibi MühendisMurat a teşekkür ederim. Rehberinden oldukça faydalandım.
    Ses sistemi beklentimden daha iyi çıktı. Ses sistemi arayanlara öneririm. Logitech lere para vermeyin.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.