Şimdi Ara

Tr lig atladıkça daha kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 1 yıldır oynuyorum ve buna kanaat getirdim.Lig atladıkça daha çok flamer geliyor daha çok feeder oluyor.Tamam bronzdakiler kötü ama adamlar beceriksiz diye oynayamıyor vede Allaha kadar söven bronz görmedim.Şimdk platindeyim adamlar o kadar tryhardki bir hatanda peygamberine kadar sövüyorlar.Bişe diyosun dinlemiyolar kafalarına göre oynuyolar.Bu nasıl serverdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1
  • Kardeşim su an çok ahlaksız yada ahlaki değerleri çok zayıf bir nesil yetişiyor. Tr de oynuyorsan mute all yap gitsin.

• Sende lig atlama lig düs bronz5 ol küfür yeme ne diyelim trde veletleri topladilar kanser yer celincir olsanda bisey ifade etmez tr les cop cünkü

• Pick sırasında veya ilk 5 dkda söven varsa direkt mutele.çünkü o çocuk ağır flamerdir. %90 lowdur. Takımda 3 kişiyi muteliyorum, mutelemedigim tek adam oyunu taşıyor.hayvan gibi söven hayvan gibi feedliyor.diğer nooba sövüyor bir de.

Yaz geldi diye arttı flamer bebeler.mute kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 12 Haziran 2015; 20:43:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: son feci adam

Pick sırasında veya ilk 5 dkda söven varsa direkt mutele.çünkü o çocuk ağır flamerdir. %90 lowdur. Takımda 3 kişiyi muteliyorum, mutelemedigim tek adam oyunu taşıyor.hayvan gibi söven hayvan gibi feedliyor.diğer nooba sövüyor bir de.

Yaz geldi diye arttı flamer bebeler.mute kesin çözüm

pick sırasında en ufak bir kızışma küfür vb. olursa dodge atıyorum

tavsiye ederim
  • Bizim veletlerin egosu Amerikan başkanın da yok. Yardım ettiğin halde " sanane hıa " diye cevap alıyorsun. Lig ile hiç bir alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide Allah'a sövüp haşa ben muslumanim bi anlik sinir diyenler var...

• Çok saçma zaten TR'yi anlamak imkansız. Mutlaka başkasına suç atarlar ve kendileri hiçbir zaman suçlu değildir hal böyle olunca da kendinizin neyi eksik neyi değil diye sorgulamıyorsunuz en azından onun gibi değilim deyip işin içinden çıkıyorsunuz.

• ok
  • Yeter ki suç atmaya yer arasınlar, botta açılıp 4 kişi tarafından yakalanınca, basedeki adama kadar sövüyor neredesiniz diye. Alıştık.
  • west daha iyi tavsiye ederim Artık tr de oynamayı bıraktım , cok kötü bir hata yapsan bile adamlar hic takmıyor (bazıları haric ), ne zaman pref top yazsam son pick olsam bile alıyorum . Cok raat bir server , umarım bozulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Rand_al_Thor_ -- 12 Haziran 2015; 22:23:18 >
  • bu aralar tr yaz geldi diye gerçektten çöplük haline geldi hiç oynayasım yok. her oyun flamer feeder afk...
  • Şimdi diz tr ye kötü diyonuzda weste gecinde bi kanser olun

• quote:

Orijinalden alıntı: adamcan123

Şimdi diz tr ye kötü diyonuzda weste gecinde bi kanser olun

Westtede çok flamer var gerçekten.Ama onların farkı annene küfür etmemeleri.Sadece report report diye floodluyolar.

• Yaz da geldi sen zor kurtulursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.