Şimdi Ara

tr ilen biten 5 yıllık domainler 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
2.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük işletmeler için yada kenara atmalık deneme projeleri için alınabilir. Domain fiyatlarına baya zam geldi bu fiyat baya ucuz. İlk yıl 20 TL, 5 Yıllık alırsan yıllığı 30tl ye geliyor.

tavsiyem 1 yıllık almayın seneye çok yenileme parası ister.

tr ilen biten 5 yıllık domainler 150 TL

https://www.domainhizmetleri.com

.web.tr 5 yıllık 100 TL imiş arkadaşlar daha da ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 23 Eylül 2023; 20:22:17 >

• domain satıyor ama kendi sitesi çalışmıyor sanırım :)

edit: problem benden kaynaklıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicrs55 -- 26 Eylül 2023; 10:14:26 >
  • alicrs55 A kullanıcısına yanıt

bende çalışıyor hocam site

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde çok pahalı nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? Alan var mıdır buradan?

• Ödeme ekranında 30tl kdv eklediğini de söyleyeyim almak istiyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre_z3 -- 21 Eylül 2023; 17:51:16 >
  • Hangi siteydi hatırlamıyorum, kampanya var diye atladım bi baktım domaine taşıma kilidi koymuşlar çöp oldu. Bunda öyle bir muhabbet var mı?

edit: com.tr her yerde ucuzmuş, 1 dolar piyasası/yıllık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 21 Eylül 2023; 18:4:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheGladio kullanıcısına yanıt

evet her yerde ucuz ama 1 yıllık 1$ iken 5 yıllık almaya çalışırsan 40$ çıkıyordu mesela bir sitede.

ilk sorunun cevabını bilmiyorum bu arada bilgim yok bu konularda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 21 Eylül 2023; 18:16:59 >
  • TheGladio kullanıcısına yanıt
    Turkticaret dns değişimi kilitlemişti zamanında, hostingi hiçbir yer olarak ayarlanmıyordu. Tam çakallık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 22 Eylül 2023; 6:33:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drturbulance D kullanıcısına yanıt

hocam dün aldım sıkıntı yok, trabiste kaydıda var şirketin. ekşide yorumlarda iyiydi. bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

.com.tr domainler 1 yıllıkları zaten ucuz oluyor 0.5$ a satan yerler var. buranın güzel yanı 5yıllıkta ucuza geliyor.

google domains açıkken en ucuz domain yıllık 45 tl idi bu arada. burası yıllık 30 tlye geliyor 5 yıllıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 23 Eylül 2023; 18:17:26 >
  • Teşekkürler @07kubi07

2 harfli bir web.tr domaini denk geldi aldım 5 yıllık 100 TL'ye (KDV ile 120 TL) dursun kenarda. Umarım güvenilir bir sitedir de domain patlamaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 23 Eylül 2023; 19:54:30 >
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt

rica ederim hocam

web.tr nin daha ucuz oldugunu hiç fark etmemişim daha iyiymiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 23 Eylül 2023; 20:21:41 >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.