Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar bende açtım cihazımı. soz verılen surede telefon acılmadı ve hepimiz kendimiz haletttik dr brain anlayışa karşılayacagını ve paralarımızı geri ödeyecegini dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punter24 -- 12 Nisan 2012; 23:38:20 >
  • evet umarım paralarımızı geri alırız kısa zamanda açıklama yapar heralde kendisi
  • bıseyler yazmıstım ama vazgectım.

insallah olay cozulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetter -- 13 Nisan 2012; 0:06:22 >
  • Arkadaşlar bende dr. dan alıp bedavaya açtıranlardanım..

dr. da aynen bizim şekilde aracıysa o da yapılmayan bir iş için parasını alması gerekir.
    İade alabilmesini umuyorum. iade aldığı taktirde artık Tamer Beyin vicdanına kalmış..
  • Arkadaşlar bende telefonumu 15dk lık chatte bekleme, 5dk mail bekleme süresinden sonra unlock ettim, işin kötü tarafı bende bu unlock haberleri çıkmadan 2 gün önce ödeme yapmıştım. Umarım Dr.Brain açılan cihazların paralarını geri öder, sonuçta AT&T nin sisteminde telefonlar unlocked olmuş olarak görülecek ve yapılmayan bir işlem için para almayacak kadar onurlu olduklarını düşünüyorum. dilerim en kısa zamanda tüm arkadaşlara ödemeleri geri yapılır, hadi ben ödeme yapalı 1 hafta oldu ama 1.5 aydır şafak sayan arkadaşlar var.
  • tamer abi bende paramın iade edilmesini istiyorum millet catır catır acıyor telefonunu bizim ki 40 gün oldu halla yok kac gündür cevap vermiyorsun telefonunu arıyoruz cevap vermiyorsun bizleri dolandırdıysan bile cık kekledim sizi de olsun bitsin en azından böyle umutsuzca beklemekten bıktık yeter artık cevabını bekliyoruz
  • Bende chat olayıyla işlemi halledenlerdenim. Tamer bey yatırdığım parayı iade etseniz çok iyi olcak. Nitekim telefonun kilidini açtırdım ama yere düşürdüğüm için şimdide sesi çıkmıyo servis parası ödemek gerekcek :)
    Umarım Tamer bey kolaylık sağlar bize bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promethius

Arkadaşlar bende telefonumu 15dk lık chatte bekleme, 5dk mail bekleme süresinden sonra unlock ettim, işin kötü tarafı bende bu unlock haberleri çıkmadan 2 gün önce ödeme yapmıştım. Umarım Dr.Brain açılan cihazların paralarını geri öder, sonuçta AT&T nin sisteminde telefonlar unlocked olmuş olarak görülecek ve yapılmayan bir işlem için para almayacak kadar onurlu olduklarını düşünüyorum. dilerim en kısa zamanda tüm arkadaşlara ödemeleri geri yapılır, hadi ben ödeme yapalı 1 hafta oldu ama 1.5 aydır şafak sayan arkadaşlar var.

Dediginiz gibi zaten cihazlar kayitlarda artik unlock gozukuyor, bu yuzden ikinci bir islem yapmalarina gerek kalmayacak.umarim en kisa zamanda bu sorun cozulur ve verdigimiz paralari geri aliriz

• merhaba arkadaşlar bende dun açtırdım telefonumu parayı da 6 nisanda yatırmıştım. Dr brain parayı geri alırsa bizede gonderir diye düşünüyorum sonuçta yapılacak tek şey dr. brain'e güvenmek... ilk aşamada ona güvendiğimiz için parayı yatırdığımız gibi.
  • şimdi arkadaşlar tamer bey parayı iade etmek zorunda eğer ona yaptığınız havale makbuzu ve sitesinde ki kayıt duruyorsa havale alındı bekliyor diye bunların birer fotokobisini ve acıklayıcı bir şekilde dilekce ile savcılığa başvurursanız savcılık işlemi başlatacaktır onun için tamer bey güvenilmez birisi değildir herkes onu araştırıpta paraları gönderdik ama sakın paramız heba oldu diye düşünmeyin ömer bey bodrum telekom adam bütün paraları yavaş yavaş iade ediyormuş beli bu işin sonu biz kendimiz actırcaz tamer bey ödeme yapmıcakmış varmı böyle bişey biz hizmet için para ödedik almadığımız hizmeti parasını ödemek zorunda değiliz ve ayrıca at&t tarafından gelen her türlü mail lİ saklayın bunlarda delil olarak istenebilir kimse kusura bakmasın enayi yok burda tamer bey paralarımızı iade edin herkes burda gecim derdinde zaten
  • İade paramı bende bekliyorum. Bakalım ne olcak.
  • beyler bi sakin olalim tamer beyin ne yapacagini dahi bilmiyoruz kendisi bu konuda muhakkak aciklama yapacaktir bekleyip gorelim...en kisa zamanda da aciklama bekliyoruz tamer bey para iadesi hakkinda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

Arkadaşlar bakın zor durumda brakacaksınız beni lütfen biraz sabır edin !!

artı dostum gece neden ararsın gündüzleri torbayamı girdi ve üstelik haftasonu benimde ailehayatım var sadece sana calışmıyorum ne dedim pazartesi ara dedim okadar basit.

bakın kediniz yapacanız unlocklar için iade yapamam onu karşıdan geri alamam bunu diyorum benim param nasıl yanarsa sizinde yanar lütfen anlayın

Tamer bey dün burada açıklama yapmış aslında iade hususunda
  • tmmm ama bize verilmeyen bir hizmetin parası bizden nasıl alınır acıcam dedi acılmadı 25 gün dedi 44 gün oldu sonra at&T zaten ücretsiz acmaya başladı şimdi bizim actırdığımız telefonları biz actık diye bizden para mı alıcak ayıptır günahtır hARAMDIR bu para valla ben kendi şahsi adıma davayı acarım savcılığa şikayetimi bildiririm ödeme bildirimi havale makbuzum tamer beyin yazdığı mesajlar herşey hazır domin bilgilerinden adrsini de bulduk avukat arkadaşla ama dediğimiz gibi acele etmiyelim tamer bey öyle birine benzemiyor acıklamasını beklicez ben sadece her ihtimale karşı önlemimi aldım tamer bey le alışverişimi ıspatlıyacak bütün belgeler mevcut sizlerde öyle yapın ki sonradan sıkıntı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

bikere yüzüne kapamadım bu bir ben hongkongdayım ve sarjım bitti hemen camur atma lütfen
    ve ben herzaman verdim sözün arkasındayım bunu bilesin.

hesap no ver iadesini aldımda gönderecem paranı sorun degil!

bakın arkadaşlar kendiniz acarsanız parayı çok zor geri verebilirim çünkü karşı taraf actım diyecek lütfen ona göre davranın

tamer bey karşı tarafı bilmeyizz biz size gönderdik sizi biliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanbursa

tmmm ama bize verilmeyen bir hizmetin parası bizden nasıl alınır acıcam dedi acılmadı 25 gün dedi 44 gün oldu sonra at&T zaten ücretsiz acmaya başladı şimdi bizim actırdığımız telefonları biz actık diye bizden para mı alıcak ayıptır günahtır hARAMDIR bu para valla ben kendi şahsi adıma davayı acarım savcılığa şikayetimi bildiririm ödeme bildirimi havale makbuzum tamer beyin yazdığı mesajlar herşey hazır domin bilgilerinden adrsini de bulduk avukat arkadaşla ama dediğimiz gibi acele etmiyelim tamer bey öyle birine benzemiyor acıklamasını beklicez ben sadece her ihtimale karşı önlemimi aldım tamer bey le alışverişimi ıspatlıyacak bütün belgeler mevcut sizlerde öyle yapın ki sonradan sıkıntı olmasın

ben avukatla görüşmedim ama tüm belgeler bende de mevcut

• Şimdi ben muhalefet yapmak istemiyorum umarım paranızida alırsınız ama adam ilanın basına söyle uyarı yazmış

quote:

Unlock Kuralları: İşleme konulan imei Müşteri tarafından iptal edildine kesinlikle para geri alınmaz (benimde verdim para yanar)
    Operatör tarafından iptal edilen işlem Müşterime hertürlü Parasını geri öderim yani acamadım telefonların parası geri alırsınız (bende geri alıyorum çünkü)
    Verilen işlem günü iş günüdür (cumartesi pazar sayılmaz)
    Verilen süreç tahmini bir süreçdir! kısalabilirde uzuyabilirde.
    Lütfen bu kuralları kabul ediyorsanız bende işlem yaptırın! Kurallar her yerde aynıdır sadece bende degil

Buda borçlar hukukuna göre satış sözleşmesi yerine geçebilir .

Ben tameri korumuyorum ama adamında haklı olduğu yerler var.

• imei iptali yok dikkatli okuyun burdaki bilgi ve belgeler yeterli havale tarihi +faiz+dav. mahkm. masrf. vs dahildir
  • martın 3 ünde siparişi verdim... bugün ayın kacı bir defa arayıp da az daha sabır ağzı kulağında açılacak demedi... aldığım siparaişlerden %30 unu geri iade ettim dedi ismi lazım değil öteki forum siteleri ve burda 1 tane iptal edilip para iadesi alanı görmedim...

enn son aradığımda 50 tane daha cihazım iptal oldu onlarada geri dönüş yaptım dedi bunların bir tanesine bile rastlamamamız çok enteresan....

8...9...10 nisanda açılacaktı cihazlar ama nafile,

Syn. DRBRAİN ödemiş olduğum paranın hizmet olarak geri dönüşü olmadığından para iadesi talep ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 13 Nisan 2012; 17:04:42 >
  • arkadaşlar böle ınsanlara paranızı yaptıgı işin hiç bir masrafı yok bedavaya actırıyor bunu karşılıgın talep ettıgı ucret cok fazla hemde cok bedavaya actırabılırsınız sızdehttp://forum.donanimhaber.com/m_59599359/mpage_19/key_/tm.htm bı dunya actıran ınsan var çogunuz bılıyodur zaten ama bılmıyenler olursa bu başlıga baksınlar bi
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.