Şimdi Ara

TR de normal oyun insan bir şey katmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 401w 372 lose var normal oyunlarımda.Bu gün çok boş kaldım,bi el atayım dedim de trde normal oyun insana hiçbir şey katmıyor.Ranked da oynanan oyunla buralarda oynanılan oyunların alakası yok.Önce kendini normal oyunda geliştir olayına şu andan itibaren saçma bakıyorum.

• normal oyuna trollemek ve şampiyon veya build denemek için girilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr de harbidende rank ve normal game arasında çok fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal oyunda geliştir, sonra ranked gir olayı saçmalık ona katılıyorum. Ama oynadığın oyun sayısı artıkça oyuna bakış açında gelişiyor. 1500 normal oyunu olan adamla 500 normal oyunu olan adam birbirinden çok farklı oynar buda bir gerçek.
  • normal oyunların kazandırdığı tek bir şey sinir

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Normal oyunda geliştir, sonra ranked gir olayı saçmalık ona katılıyorum. Ama oynadığın oyun sayısı artıkça oyuna bakış açında gelişiyor. 1500 normal oyunu olan adamla 500 normal oyunu olan adam birbirinden çok farklı oynar buda bir gerçek.

Katıldım dostum.
  • Westte katıyor tecrübeyle sabit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en azından sinirlenmiyorum normal oyunda
  • bence boostlattır kendini prolarla birlikte oyna sen de prolaşırsın kısa sürede.
  • normal oyunlarda toplam oyuna naasıl bakıyosun ? ben bir tek wini görebiliyorum. kaybettiklerime nerden bakıcam
  • Puss in Boots kullanıcısına yanıt
    rapid fire ve hexakill dışında en son sezon 2 de normal game girmiştim sanırım o günden beri normal win sayım 941 1 bile artmadı
    en son tank twisted fate filan oynuyoduk normal game de
  • nofear666 kullanıcısına yanıt
    normal oyuna gir oyun bittikten sonra pencere geliyor orada yazar Win sayın altın rakamlarla lose sayında gümüş gri bir şekilde yazar yanında.
  • normal gameye 5 kişi girince çok zevk alıyorum, dertsiz tasasız rankda yapmaya çekindiğin hareketleri çok rahat yapıyorsun kendini geliştirme bakımından daha faydalı (tek normal gameye hiç bir şekilde girmem orası ayrı).
  • Ben şahsen ya şampiyon denemek için giriyorum ya da kendimi kasmayayım rahat olsun diye.Bu kafayla giren çoktur eminim, o yüzden biraz daha rahat; eşleştirme sistemi de biraz boktan onunla da alakası vardır muhakkak.
  • Trde öyle ama westte öyle değil.

• derecelide pek bişey katmıyor. platin diamond arası oyunda dakika 50 vi oynuyorum ağır tankım son fight falan olacak. bilin bakalım ne oluyor? tabikide bizimkiler ben basedeyken 5v4 fight baslatıp kaybediyolar ve kazanacagımız oyunu veriyoruz. QQ
  • normal oyun nerde oynarsan oyna zaman kaybı
  • Bronz silverdaki rank oyunlar normal oyunlardan daha kötü ü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.