Şimdi Ara

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
29.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4

• Catalyst 8.7 beta çıktı. bikaç oyunda denicem, fark eden ne olacak. 4800 serisi yeni çıktığından, driverler daha optimizeli hale gelecek.

ati driver konusunda Nvidia kadar hızlı değil. nvidia çok sık güncelleme yapıyor.
  • hocam cod4 için save dosyası :

http://rapid sha re.com/files/126515267/players.rar.html
  • akşam yine testlere devam yani :D bakalım 8.7 beta da bi fark olucakmı
    saol 865pe
  • hocam ellerine emeğine sağlık bu mükemmel testler için çok tşk ler harika
    HD4870 ddr5
  • 48XX Serisi kartlar şuan alıbilecek en iyi kart bana göre,
    Gecengün kart almam gerekti...foruma takılmasaydım gidip 880GT alacaktım... İyiki takılmış gittim 4850 aldım
    çokda memnunum özelliklede karşılatırmalı testler çok iyi... 350 liralık kartı 550 lirakılı 9800gtx toklatlaması süper

Ekleme

Aklımı sevip aklımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir2050 -- 2 Temmuz 2008; 14:51:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

hocam cod4 için save dosyası :

profile >save klasörünün içine atacaz demi?

edit: one yav 20mb neyse indirelim akşam denerim.

arkadaşlar teşekkürler.

kartın henüz hız aştırma potansiyeli çıkmadı ortaya, overclok için yazılım yakında çıkar. bu haliyle bile GTX260 hafiften arkasına alıp GTx280 nin ensesine yapışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 2 Temmuz 2008; 15:02:07 >

• 865pe kardeş asıl sana teşekkürler baya yardımcı oldun bize kartın performası malum Atı için iyi bir yıl olucak.İyi günlerde kullan.Darısı bizim başımıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

hocam cod4 için save dosyası :

profile >save klasörünün içine atacaz demi?

edit: one yav 20mb neyse **** akşam denerim.

arkadaşlar teşekkürler.

kartın henüz hız aştırma potansiyeli çıkmadı ortaya, overclok için yazılım yakında çıkar. bu haliyle bile GTX260 hafiften arkasına alıp GTx280 nin ensesine yapışır.

uzantı şu şekilde :

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare

bunun içine atacaksın...

edit:dosya olduğu gibidir..direk copy yapman yeterli olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 2 Temmuz 2008; 15:23:59 >

• ok akşam çalışalım biraz.
  • bende ati1950gt var adamdaki terler bende grafik ayarlarını full yapsam bile gözükmüyordu.
    resmi görünce ilk dikkatimi çeken bu oldu.
    demekki ati 4800 serisi ile sadece performansı değil görüntü kalitesinide arttırmış.
  • beyler cok iyi bi nokta yakaladınız! bence bunu ustune gidin biraz KARSİLASTIRMALI SS LER..bu konu cok kısıyı yolundan cevırecektır ınanın.
    tesekkurler hepınıze
    umarım bende 4870 le yola devam ederim
  • Arkadaşlar yarın gecube marka 4870 novada stoklarda gecubeye güvene bilirmiyiz referans tasarımlar olduğu için 30$ cebimizde kalsın? Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

dirt ın 1.1 yamasını kur en azından performans artışı çok yüksek cod 4 ise gereksiz bi bencmark zaten ati kartlarda çok yüksek fps veriyor karşılaştırma yapmak için oldukça yetersiz objektif değil

hastrombol cod 4 ün ati optimizeli oyun olduğunu söylemişsin ve onunla kıyaslama yapmayın demişsin ama lost planet oyununun da neredeyse gf4 lerde çalışacak kadar nvidia optimizeli olduğunu da biliyorsundur umarım peki o oyunla ati kartları kıyaslayınca objektif oluyo da cod 4 eklenince mi olmuyo bu kadar taraflı düşünme
  • az önce rastladığım bir testi paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım.
    tesste 4870 çoğu oyunda yüksek çözünürlüklerde gtx280 in önünde. Çok az sayıda geride kaldığı oyunlardan biri de call of duty 4...
    anlayan bana da anlatsın lütfen

msg ı yazıp linki vermeyi unutmuşum
    http://www.overclockersclub.com/reviews/powercolor_hd4870/7.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !Pan! -- 2 Temmuz 2008; 20:16:44 >

• quote:

ama bu ayarlarda en ufak kasılma yok yağ gibi gidiyor. ama ben FPS anlamında biraz daha iyi değerler bekliyordum açıkçası. yanlız oyun içi görüntü muhteşem 9800gtx ile bu ayarlarda oynamam imkansız. denemiştim.

saka mi bu simdi dirt kim 9800gtx kim yeni kart aldin diye onu uste cikariyosun ama fazla ucmayalim istersen
  • yeni driver la cod4 testi geliomu 865pe hocam ??? merakla bekliyoruz
  • Alper hocam kartın fanı çok sesli nasıl dayanıyorsun, kaç devirde calıstırıyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

dirt ın 1.1 yamasını kur en azından performans artışı çok yüksek cod 4 ise gereksiz bi bencmark zaten ati kartlarda çok yüksek fps veriyor karşılaştırma yapmak için oldukça yetersiz objektif değil

hastrombol cod 4 ün ati optimizeli oyun olduğunu söylemişsin ve onunla kıyaslama yapmayın demişsin ama lost planet oyununun da neredeyse gf4 lerde çalışacak kadar nvidia optimizeli olduğunu da biliyorsundur umarım peki o oyunla ati kartları kıyaslayınca objektif oluyo da cod 4 eklenince mi olmuyo bu kadar taraflı düşünme

yahu iyide ben nerde lost planet objektiftir dedim yada arkadaş lost planet ss leri bile koymamış lost planet en azından dx10 dur cod dx10 bile değil lost planetin geçerliliği daha fazla bence neyse lost palnet crysis ut3 gibi oyunlar nvidia kartlarda daha iyi perofrmans veriyor ona bişey demedim ayrıca cod da fps havada uçuyor bence yerine göre işlemci limitine takılan sahneler olabilir düşük çöz ve ayarlarda o yüzdende cod 4 ü iyi bir benc aracı olarak görmüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Murdoc_21

quote:

ama bu ayarlarda en ufak kasılma yok yağ gibi gidiyor. ama ben FPS anlamında biraz daha iyi değerler bekliyordum açıkçası. yanlız oyun içi görüntü muhteşem 9800gtx ile bu ayarlarda oynamam imkansız. denemiştim.

saka mi bu simdi dirt kim 9800gtx kim yeni kart aldin diye onu uste cikariyosun ama fazla ucmayalim istersen

senin daha ne dediğin belli değil? yazdığını bir okurmusun arap saçı gibi, firmalar arasındaki fiyat/performans anlamında iyi olan kazanır o bakımdan dert etme kafana göre takıl.

@Ziver
    kart boşta 2d clok a düşüyor o gpu 60c lerde fan hızı %35 lerde yani sessiz

Catalyst 8.7 de CCC de sorun çıktı hata veriyor. o bakımdan performans değerlendirmesi yapamadım

ama size ufak bir bilgi, bios ile ilgili çalışmalarım devam ediyor. ufak ufak emin adımlarla gidiyoruz.

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 2 Temmuz 2008; 23:28:38 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.