Şimdi Ara

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
0
Favori
29.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dirt ın 1.1 yamasını kur en azından performans artışı çok yüksek cod 4 ise gereksiz bi bencmark zaten ati kartlarda çok yüksek fps veriyor karşılaştırma yapmak için oldukça yetersiz objektif değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

Herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim,

Akşam COD4 ve Dirt geliyor. Oyun içi SS leri ayrıntılı.

9800GTX ile karşılaştırma yapamıyorum zira kartı sattım bikaç gün oldu. karşılaştırmayı siz yapın artık.

Şimdi asıl soruyu sormak istiyorum sana Physx üzerinde çalışıyorum demişsin bir mesajında. Bana bunu bunun nasıl yapılabileceğini hangi ve ne tür programlar gerektiğini Pm veya buradan yazabilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingRoger

Hocam benim için midtown madness 2 yi koyarmısın.

İştende kaytarma.

• quote:

Orjinalden alıntı: zargana_11

quote:

Herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim,

Akşam COD4 ve Dirt geliyor. Oyun içi SS leri ayrıntılı.

9800GTX ile karşılaştırma yapamıyorum zira kartı sattım bikaç gün oldu. karşılaştırmayı siz yapın artık.

Şimdi asıl soruyu sormak istiyorum sana Physx üzerinde çalışıyorum demişsin bir mesajında. Bana bunu bunun nasıl yapılabileceğini hangi ve ne tür programlar gerektiğini Pm veya buradan yazabilir misin?

PhysX sürücüsü sorunsuzca kuruluyor ve 1 sayfada verdiğim ss gibi ekran çıkıyor. ama puan a yansımıyor

@hastrombol
    Dirt testlerini demo ile denicem, Full sürümü elimde yok, o bakımdan patch kuramicam, performansa ne derece olumsuz yansır fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Temmuz 2008; 18:36:46 >

• cod4 ve dirt testlerini bekliyoruz
  • 4870 için Sliyi Bozmaya değer dimi arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

cod4 ve dirt testlerini bekliyoruz

şu anda kuruyorum, işten yeni geldik sabredin..
  • quote:

quote:

kusura bakma :( bayada geçe kadar çalışıomuşsun bide gelip hemen bize testler için uğraşıcan. çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 1 Temmuz 2008; 22:01:06 >
  • quote:

quote:

Bırakın adamı yemeğini yesin, dinlensin.

Oooo saat 10 olmuş. Yeter bu kadar dinlenmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mav1li
    Bırakın adamı yemeğini yesin, dinlensin.

Oooo saat 10 olmuş. Yeter bu kadar dinlenmek.

De mi yani

/>
    manyağı yapacak mı bu sefer bakalım

• manyağı yapar cod4 te ama dirt ün kötü optimizasyonundan ne çıkıcak ben onu çok merak ediyorum.
  • Dirt Eklendi sayfa1 ( DEMO versiyonu)

oyunun full versiyonunda pacth var sanırım. belki daha optimize olabilirdi. vista64 olduğunu da düşünmek lazım.

XP de muhakkak daha iyi FPS ler alabilirdi.

ama bu ayarlarda en ufak kasılma yok yağ gibi gidiyor. ama ben FPS anlamında biraz daha iyi değerler bekliyordum açıkçası. yanlız oyun içi görüntü muhteşem 9800gtx ile bu ayarlarda oynamam imkansız. denemiştim.

şimdi COD4 e başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Temmuz 2008; 22:43:41 >
  • quote:

Dirt Eklendi sayfa1 ( DEMO versiyonu)

şimdi COD4 e başlıyorum

BaşLa hocam başLa koLay geLsin. Bu inceLeme Dünya Tarihine geçcek.
  • Helal olsun kim tutar bea Dürt diye oyunmu olur yaaw o ni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ring Master -- 1 Temmuz 2008; 22:54:15 >
  • walla dirt ün kötü optimizasyonu ortaya çıktı. daha güncel ve daha gelişmiş olan grid in iyi optimizasyonlu olması iki katı fps almasını sağlıo. ama hocam dediğin gibi yağ gibiyse oynanır.

cod4 ü merakle bekliyorz
  • dirt demoda çok iyi performans sergilemiş.
    bende birkaç ay önce demo sürümünü yüklemiştim.1280*1024 böyle ultra ayarlarda no*aa 5 fps alabilmiştim.Ama hd4870 50-60 arası geziniyormuş.
    sistemim x2 4000 +x1950gt 256mb +1.5 gb ram
    acaba benim sistemimdemi bir sorun var.

Diğer oyunlardaki performanstan memnunum.ama bu dirt demoda çok kasılıyordu.

yoksa 4870 benim karttan kat kat daha fazla güçlümü ?
    ben taş çatlasa 2-3 kat fark atar diyordum.şuan şaşırmış durumdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 1 Temmuz 2008; 23:22:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gainward6600gt

dirt demoda çok iyi performans sergilemiş.
    bende birkaç ay önce demo sürümünü yüklemiştim.1280*1024 böyle ultra ayarlarda no*aa 5 fps alabilmiştim.Ama hd4870 50-60 arası geziniyormuş.
    sistemim x2 4000 +x1950gt 256mb +1.5 gb ram
    acaba benim sistemimdemi bir sorun var.

yoksa 4870 benim karttan kat kat daha fazla güçlümü ?
    ben taş çatlasa 2-3 kat fark atar diyordum.şuan şaşırmış durumdayım

kat kat güçlü değil sadece yukatrdada dediğim gibi 1.1 yaması şart ama 4000 srisinde yamasızda normal performansı vermiş demekki problem yok 4000 serisinde

• Crysis Very High DX10 1680*1050 ve 1280*1024 No_AA testini yayınlar mısın lütfen? Kararımı bu çok etkileyecek.
  • cod4 testlerinin üstüne düşüosun galiba baya. merak ediorum 4850 cod4 de çok ii iş çıkartmıştı abisini görelim bide
  • Call Of Duty4 Eklendi Sayfa1_4xAA 16xAF_

Performans etkileyici, grafikler tek kelime ile muhteşem
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.