Şimdi Ara

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
29.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • call of juarez le crysis in benchmark programları nerede yaw...???
  • Tuğer üstad eğer sen görüntü kalite farkı var diyorsan eyvallah sana inanırım.
    ne yalan söyliyeyim diğer söylentilere hiç inanmıyordum.
    o kadar uğraşıyorsun sırf bizleri bilgilendirmek için
    ne kadar teşekkür etsek azdır.
  • Everest 4.50 versiyonu ile 4870 i tanıyor.kartın mimarisi hakkında bilgiler.

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4
  • DH nin 4870 video incelemesi biraz gecikti gibi. DH den 4870 ve GTX260 ın aynı anda içinde olduu bi test bekliyorum ah bi gelse
  • 4800 serisini overclock için güzel bir yazılım diyorlar link aşağıda.
    http://www.techpowerup.com/downloads/1128/AMD_GPU_Clock_Tool_v0.9.8.html
  • Bir iki ufak 3DMARK vantage testi de benden olsun..:)

Asus P45 P5Q-E anakart
    INTEL Q9450
    2*2 GB OCZ
    ATI 4870 Sapphire

3DMARK VANTAGE (P) DEFAULT 750 900

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4

3DMARK VANTAGE (P) O.C. 790 1100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 11 Temmuz 2008; 20:55:31 >

• inanamıyorum birisi hız aşırtma yapmış...
  • yakaladı yaa walla aklıma da sen geldin he..dedim yakalayacak beni O.C. yaparken..ben o.c. sevmem biliyosun ama bu kart çok tatlı oc oluyor..x1800de bir sorun vardı sanırım ne zaman CCC üzerinden hız aşırtma yapmaya kalksam 3d uygulamalarda mhz değerlerinin eskiye döndüğünü görüyordum hatta bazen default değerlerin bile altına düşüyordu..Ama bu kartta (yada ccc düzeldi bilemeyeceğim) o.c. yapmak hakkaten çok kolay ve sorunsuz..ayrıca hiç bir + ısınma sorunu getirmedi oda ilginç geldi bana..kart sıcak çalışıyor ok ama ne oc de nede en baba oyunlarda 4-5 dereceden fazla ısınmıyor..tabi ben ccc den bakıyorum sıcaklığa..

şimdi sıkı dur ramlere voltaj vererek CL değerlerini aşağı düşürdükten sonra işlemciyede bişiler yapmayı düşünüyorum..:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksmoke

Tuğer üstad eğer sen görüntü kalite farkı var diyorsan eyvallah sana inanırım.
    ne yalan söyliyeyim diğer söylentilere hiç inanmıyordum.
    o kadar uğraşıyorsun sırf bizleri bilgilendirmek için
    ne kadar teşekkür etsek azdır.

(Ben Tuğer:)

Öyle dedik ama, bir de şuraya bakın ve yazanları okuyun:

http://forum.donanimhaber.com/m_24374206/mpage_3/key_//tm.htm#25334690

GeForce GTS G92 daha iyi iş çıkarmış, 3870'ten, Oblivion AF'de, AF optimizesi açık olmasına rağmen. 4800'i olanlar da görüntü alsın, A.I. olayını da denemeyi unutmasın (konuda bilgi var).

• Eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.