< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 28 Ağustos 2026; 10:25:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (169. sayfa)
1 Mobil
-
-
Yeni güncelleme gelmiş. Web arayüzünden V2_1.3.3' den V2_1.3.5' e güncelledim.
tp-link
için İndir Deco BE65 | TP-Link Türkiyehttps://www.tp-link.com/tr/support/download/deco-be65/v2/#Firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 28 Ağustos 2026; 11:12:47 >_____________________________ .
-
AI QOS ve AI ECO Daha sekmesinin altındaydı. 1.3.5' e geçtikten sonra sadece AI QOS kalmış. AI ECO' yu ya yerini değiştirdiler ya da kaldırdılar henüz bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 28 Ağustos 2026; 11:24:49 >_____________________________ . -
_____________________________ -
-
V2_1.3.3' ü geri yükledim AI EKO Mod geldi. 1.3.5' de kaldırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 28 Ağustos 2026; 20:33:37 >_____________________________ . -
Uygulamanin bağlanması gereken bir main deco olması zorunluymuş.
Ama bu router modunda ki main gibi ıp dağıtan modemin görevini üstlenen değilde kendi iç düzeni bulut bağlantı varsa onları odalar arasında geçişte bağlantıların hızlı geçişi gibi şeyleri yapıyormuş.
Konu dışı olarak bu bağlantı sayıları mi mutfak 15
Giriş küçük oda 24
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
Evet bağlı cihazlarin sayilari her bir deco için.
-
Hocam soldakinin sinyali epey az. Daha iyi konumlandırma istiyor. Sağdaki fena değil gibi ama ana decoya daha yakınlaştırabilirseniz çok daha güzel olur.
Kablosuz meshlerde hız düşmesi gayet doğal fakat 1000 mbit interneti 100'ün altına düşmemeli.
Peki soldaki ve sağdaki decolara kablo ile bağlandığınızda ne kadar hız alıyorsunuz ?
Birçok sebep olabilir. En önemlisi arkadaşın da dediği gibi konumlandırma. Yatay/dikey pozisyon bile etkiler, deneme yanılma yapmanız lazım ama mucize beklemeyin, duvarlar, diğer elektrikli cihazlar, fiziksel engel teşkil eden hemen her şey etkiler. Kullandığınız cihaz da etkiler, örneğin bir telefon 100 mbit görür, aynı yerde aynı kurulumla bir tablet 250 görür gibi. Be25 de çok iddialı bir model değil zaten. Mlo’nun konuyla alakası da pek yok.
Kablo çekme imkanınız yokmuş ama belki uyduları ana üniteye powerline adaptörle bağlayabilirsiniz (aynı fazda ise prizler). Bir de sadece ana deco ile test yapın bakalım, uyduları fişten çekin yani. 3 tane üniteye gerçekten ihtiyaç var mı, ev çok mu büyük?
Hmm otel gibi bir yer mi orası 24 Ler 12 Ler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
Müstakil ev, biraz büyük, ben de çok sayıda akıllı cihaz kullanıyorum.
Maşallah..
Kablo ile bağlamadım. Yerleri değiştirerek tekrar deneyeyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Be25 yerine be65 iki tane iş görebilirdi belki hata yaptım. Yeri değiştireceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Deco forum da biri şöyle bişey yazmış...
" " FW1.3.3'ün 29751 numaralı sürümü benim için kararlı çalışıyor. Bu, resmi bir OTA sürümü. FW1.3.3'ün 5191 numaralı sürümü ise ağımı kararsız hale getirdi.
BE65, FW1.3.2 sürümüne geri döndürülebilir ve ardından otomatik kablosuz güncelleme ile FW1.3.3 Rel 29751 sürümüne güncellenebilir.
Rel 29751'de Eco Modu yok, ancak Rel 5191'de Eco Modu var, bu yüzden sorunların Eco Modundan kaynaklandığını düşünüyorum.
Benim Deco cihazlarım tamamen ABD modelleri ve TP-Link'e göre Eco Modu yalnızca AB modellerinde olması gerekiyor. Sanırım Rel 5191, ABD modellerinin Eco Modu ile çalışmasını sağlamaya yönelik erken bir beta denemesi. " "
Hi,
The Deco BE65 V1.3.5 is a newer version than v1.3.3. If you'd like to try it, please click here to download the new version and update it via the web UI, or wait for the official firmware release via the Deco App.
The ECO mode is not included in this version (1.3.5).
Best Regards
community.tp-link.com
ERROR: The request could not be satisfiedhttps://community.tp-link.com/en/home/forum/topic/869394?replyId=1721930
tplink görevlisinin yazdığı community i takip edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmondoneo -- 31 Ağustos 2026; 11:43:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt