Şimdi Ara

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.406
Cevap
119
Favori
170.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 1...85...168169170171
Sayfaya Git
Git
Giriş

O iş biraz karışık, ont'yi baypas etmek için epeyce uğraşmak, uygun sfp modülü falan gerekiyor, superonline'ın kendisi de ayrı bir problem. Be85 için ayrıca bir modül almak gerekiyor olması lazım ama almadan önce iyice araştırın bu konuyu. Açıkçası ont'yi devre dışı bırakmanın da belki çok az hız ve gecikme tarafında faydası olur, onca uğraşa değer mi tartışılır :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Rica ederim, güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese. Dün BE85 aldım. ISP router ı olarak yapılandırdım. Birşey mi atlıyorum veya bilinen bir sorun mu var. Telefonda, pc de bir önceki router da aldığım hızların yarısını hatta daha düşüğünü alıyorum. 1 gbps internetim var. 300-400 mbps hız geliyor wifi 7 laptop ıma ve iphone 17 cihazıma. Deco uygulamasında hız testi yapınca ISP nin verdiği hıza ulaşıyor. Ama LAN tarafımda nedir bu kadar kısıtlanan. MLO, 5. 6 ghz hepsi aynı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kablosuzda biraz kayıp normal tabii ama bu çokmuş. Çok mu uzakta deniyorsunuz? Deco uygulamasından ağ optimizasyonu (temiz kanalı bulması için) yapmayı deneyebilirsiniz. Qos açıksa kapatabilirsiniz. VPN açık da olabilir (kurduysanız).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.