BE85-------------TP link easy smart 16 network switch---------M9plus-------M9plus ----------M9plus ----------M5 ----------M5 ----------P7 ----------P7 Hepsi cat 7 kablo ile bağlı Easy Smart da VLAN setting yaptım Router modunda, internet doğrudan çanak ile ethernet kablo ile geliyor. Bulunduğum yerde fiber, adsl, 5G yok. Arada bazı satellite cihazlar kablo olmasına rağmen wireless üzerinden bağlanıyor, aplikasyona göre. Evde olunca sorun olmuyor, bir defa network switch'i reboot etmistim, sorun geçmişti. Wireless görenleri de elektrikten çekip tekrar takınca kablo üzerinden bağlanıyorlar. Uzun süre evde olmayınca, özellikle internet gidip gelince bu tip problemler oluyor. Geçen akşam bir satellite wireless görüyordu, app üzerinden reboot yaptım, tüm satellite ler bir süre offline oldu. Google AI ile uzun sohbet yaptım, pek bir sonuç alamadım. Hepsi son firmware kullanıyor. Main wifi ve iot için guest wifi ağlarını kullanıyorum, M9plus ve P7 desteklemiyor iot networkü. Ağda ortalama 80 civarında cihaz sürekli oluyor, iot cihazlar. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt