Şimdi Ara

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.595
Cevap
91
Favori
118.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ax3000T cihaza keenetic yazılım kurmuştunuz sanırım hocam. Bundan 2 tane alsam aynısı yapsam diye düşünüyorum. Bu 2 cihaz arasında sabitleme özelliği yazılımı kurduktan sonra sağlıklı çalışıyormu diye test etme şansınız varmı dır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam ben kurmadım bana zor geldi bir arkadaş yardımcı oldu,kurdu.Kurma konusunu biraz araştırın yapabilecekseniz alın.Yoksa keenetic almanızı tavsiye ederim.

Gerek orjinal keeneticlerden gerekse ax3000t keeentic os yüklü routerlerden decolardan daha çok memnun olduğum için decoları test edip sattım.

Şu an ana routeri keenetic hero yeni aldım test ediyorum. + 2 tane ax3000t meshde sabitleme özelliği 2 gündür güzel çalışıyor.Bu şekilde kullanmaya devam edecek gibiyim.Hero hoppere göre daha güçlü cihaz.

Daha önce ana router hopper +2 tane ax3000t meshde sabitleme özelliği güzel çok iyi çalışmıyordu.2.ci routeri takınca pc ona bağlanıyordu. Onun için 3 lü ax3000t takdığımda sabitleme özelliğini test etmedim.

Stabillik herodan kaynaklı olabilir.

Ana router ax3000t + ax3000t mesh takınca sabitleme özelliğini dener yazarım.

Ax3000t alırsanız bağlı olan cihazların donanımına göre de sabitleme özelliği fark edebilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 1 Ekim 2025; 11:7:23 >

• byorkouk kullanıcısına yanıt

O router Türkiye de satışta yok nasıl vermişler kısmını geçtim ilk defa bu kadar üst seviye bir cihaz verildiğini görüyorum, Şaşırtıcı bir durum gerçekten ben olsam bu routera uyumlu bir cihaz alıp birlikte kullanırdım tabi önceki sistem bana fazlası ile yetiyor diyorsan o zaman ekstra masraf yapmaya gerek yok.

bana vdsl modem ve bu modele uyumlu mesh yapabileceğim cihaz önerirmisiniz

internetim vdsl 100 mpbs

ancak ağ genelde bilgisayardan televizyona görüntü stream etmek için kullanmayı planlıyorum iki cihaz arasına kablo çekmem mümkün değil bu konuda hangi cihazları önerirsiniz modem ve router olacak şekilde

ancak modem eskide kalsa router + router yada direk h80x gibi bir üründe olur

benim derdim fp yi yakalamak

günaydın

modeme gerek yok. modemin WIFI sini kapattıktan sonra.

bu cihazların doğru konumlandırılması yetecektir.

üstteki 4 sıra

alttaki soldan 2 sıra işinizi çözer. ben üssteki 3. yü annemin evine götürdüm orada 130m2 evde de etkili. kendi evim için 80m2 ye x50 3 lü modelden yerleştirdim. Arada hiç bir fark göremedim. Stabil çalışıyor wifi. hanımda memnun şuan.

TP-Link Deco meşh sistem Ana Konu ve kullanıcı deneyimleri

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • ShinQda kullanıcısına yanıt

mevcutta halo s12 kullanıyorum hocam aslında cok memnunum ama tvye oyun aktarıyorum tv box üzerinden yeterli kalitede olmuyor baglantı hızı yetmiyor diye düşünüyorum ayrıca gigabit ethernet olmadıgı için bilgisayardan aldıgı veri de sınırlı

h80x işimi çözermi 3000 bandında çokta uçmak istemiyorum teknik olarak yeterli gözüküyor ama ax300t gibi cihazlardan 2 tane alıp mesh yapmakta bir yöntem ne kadar verimli olur onuda düşünmüyor değilim

1000 mbps süperonlinede fiberde 3000t yi gerek orjinal yazılımda gerekse keenetic os yazılımda ana router ve 2 li,3 lü mesh olarak test ettim.Oldukça başarılı.Keenetic routerimde var dönüşümlü olarak mesh kullanıyorum.Memnunum.

• Benim Deco P9 üst katta gigafiber gelince çok daha stabil oldu tüm gece açıktı sabah hız testi yaptığımda 70mbps hız aldım şaşırttı, Sürekli veremiyor tabi bu hızları sürekli bu şekilde olsa çok iyi olurdu.

Yanıt için teşekkürler. Evdeki TTNet modem ile Be25 uyumlu mudur acaba? Modem, tplink AX300

Eğer uyumlu ise sizce almışken Be25 (iki adet. Duruma göre gerekirse sonradan üçüncü) mi yoksa X10 mu (üç adet) almalıyım?

Hocam xiamio ax3000t yi ana router + 2 tane ax3000t yi mesh olarak kurdum.

Sabitleme özelliği dünden beri iyi çalışıyor.

pc wifi kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 6 Ekim 2025; 13:31:15 >

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

VAY VAY MAŞALLAH

TAM FIFA OYNAMALIK PING  

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam sağolun. Ben halen karar veremedim aklım hep asusun sistemlerinde ondan alacağım muhtemelen. En büyük nedeni ise ömür boyu ücretsiz koruması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitegood -- 6 Ekim 2025; 19:50:47 >

Tamamdır hocam asus alınca tecrübelerinizi paylaşırsanız iyi olur.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.