Ablama araba bakıyoruz. 20-22 bin civarı. Bugün aslında Golf 1.6 Fsi comfortline alacaktık. Parayı hazır ettik. Noterden önce servise gidip rapor çıkarttıralım dedik. Meğer araç çok ağır bir kaza geçirmiş. Neredeyse güvenimizin kurbanı oluyorduk. Yırttık servis sayesinde.
Şimdi Toyota Yaris ve Fiat Punto arasında kaldık. Yaris 2007 model, dizel 1.4 D-4D Terra motor, 81 bin kilometrede, 23 bin lira. Punto ise 2006 model, Grande 1.4 Fire Dynamic benzin+lpg, 64 bin kilometrede. Punto'ya ekstradan 17" jant, xenon far ve park sensörü taktırmış adam. 21 bin lira.
Polo'dan vazgeçirttiler. Jazz bulduk ama benzinli olduğundan eledik. Açıkçası gönlümüz başından beri Yaris'ten yanaydı. Araç çok da temiz görünüyor. Yaris'in bagaj büyüklüğünden başka bir eksisi var mı? Bilinen bir arızası? Tavsiye eder misiniz?
Ben Punto'yu beğendim açıkçası. Kırmızı renkte temiz bir araç.
Hangisini tavsiye edersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: cenk78
Ablama araba bakıyoruz. 20-22 bin civarı. Bugün aslında Golf 1.6 Fsi comfortline alacaktık. Parayı hazır ettik. Noterden önce servise gidip rapor çıkarttıralım dedik. Meğer araç çok ağır bir kaza geçirmiş. Neredeyse güvenimizin kurbanı oluyorduk. Yırttık servis sayesinde.
Şimdi Toyota Yaris ve Fiat Punto arasında kaldık. Yaris 2007 model, dizel 1.4 D-4D Terra motor, 81 bin kilometrede, 23 bin lira. Punto ise 2006 model, Grande 1.4 Fire Dynamic benzin+lpg, 64 bin kilometrede. Punto'ya ekstradan 17" jant, xenon far ve park sensörü taktırmış adam. 21 bin lira.
Polo'dan vazgeçirttiler. Jazz bulduk ama benzinli olduğundan eledik. Açıkçası gönlümüz başından beri Yaris'ten yanaydı. Araç çok da temiz görünüyor. Yaris'in bagaj büyüklüğünden başka bir eksisi var mı? Bilinen bir arızası? Tavsiye eder misiniz?
Ben Punto'yu beğendim açıkçası. Kırmızı renkte temiz bir araç.
Hangisini tavsiye edersiniz?
ben olsam punto'yu alırdım açıkcası ..
bayan olduğu için yaris bence...
Ek olarak Seat İbiza 1.4 TDI S-rider ya da Stylance bakabilirsiniz. Hem ekonomik, hem donanımlı.
+ Hız sabitleyici + 4 cam otomatik, sıkışma kontrollü, çocuk kilitli + ABS+EBD, Sürücü ve yolcu airbag + Yol bilgisayarı + Elektrikli katlanır ısıtmalı yan aynalar + Dijital klima + Ön ve arka sis farları + Elektro-servo hidrolik direksiyon, (bayan için ideal, park ederken serçe parmakla çevrilir, hızlandıkça sertleşir yol tutuşu maksimize eder) + Direksiyondan kumandalı, 6 hoparlörlü mp3 çalar, AUX in girişli
Yaris
Ben punto alın derim.Puntonun hem km si düşük ,hem ekstra aksesuarlar var ,hem fiyatı ucuz hem de tasarımı daha iyi.
Bulduğun Yaris dizel ve bayana gidebilecek bir araba ben yaris derim..
Bayan deyince akla hemen Yaris geliyor gerçekten de. 1-2 kişi ikinci el Fiat alınmaz diyerek Punto'dan soğutmaya çalıştılar beni. Halbuki Fiat'ları ben uzun ömürlü ve masrafı ucuz diye tanımıştım.
En iyisi ikisini de denetmek olacak galiba.
@mur@t_333 Çevremde dediğiniz arabanın ikinci eli var mı bakayım bir. Teşekkürler öneri için.
Bizim önceki 2 arabamız toyota yaristi. 1. 2000 model 2. 2007 model onları kullanırken ne bilim yolda kalma , arıza vsvs HİÇ BİR sorun yaşamadık. Bagaj hacmi görünüş olarak dar olsa bile biz oraya en az 5-6 tane valiz sığdırıyorduk.Bence 2.el açısından da güvenirlik açısından da teknik konfor açısından da tercihiniz Toyota Yaris olmalıdır.
Ben yaris diyorum dizel olması en büyük artısı Grande punto benzinli o yüzden ucuz yarisin fiyatıda gayet uygun ben olsam hiç düşünmededen yarisi alırdım motor güçlerine bakacak olursak punto 77 bg yarisse 90 bg ve turbo dizel motor arada ciddi bir performans farkı var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme